Ben Şampiyonlar Ligi olarak bakmıyorum ki, yorumum sadece bu maçla alakalı değil yani. Genel anlamda oyun planımızda ciddi eksiklikler var onu diyorum. Ve ilerleme de yok. İlerleme olsa "tamam, teknik heyet bişeylerin farkında" diyeceğim ve umutlu olacağım ama o ışığı göremiyorum maalesef. Ön yargım da yok, öyle olsa geçen sezon yapardım şu anda yaptığım yorumları ama ciddi eksiklerimiz var bu sezon dediğim gibi. Ben şu ana kadar Baros haricinde kimseyi gereğinden fazla savunmadım veya acımasızca eleştirmedim. O yüzden ön yargılı olduğum yorumuna katılmıyorum. (kızmıyorum da ayrıca

) )
En basitinden, Amrabat 4-4-2'ye uygun bir oyuncu değil, kaliteli oyuncu orası ayrı, ama verimli oynatılmıyor ve bu adama 8.6 milyon verildi. Emre Çolak ısrarla ilk 11'de yer alıyor kötü oynamasına rağmen. 4-4-2'nin bu sezon bi hayrını görmememize rağmen taktik değişikliğine gitmedik. En önemlisi, her maça aynı taktikle çıkıyoruz bu da bizi kısırlaştırıyor. Daha sayacak bir çok şey var. Pozitif şeyler de var, yok değil tabi ama Galatasaray 12 maç sonunda lider de olsa 22 puandan fazla puan toplaması gereken bi takım. Bu kadar az puanın sebebi de rakiplerimiz değil, kendimiz.