Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim | Teknik Direktör

Boş kaleye atmayı becerebilsek ve 5-0 bitse büyük hoca, takımı dinlendirdi, rotasyon yaptı diyecek adamlar gelmiş hocaya saydırıyor. Ya bir gidin Allah aşkına, Şampiyonlar Ligi'nde iki maç kazandık mı hoca kral, takım zorlandı mı hocaya saydırın. Bu adamların nickinin altında tecrübeli üye, Nevizade sakini falan yerine skor taraftarı yazması lazım.

İyide 5 0 yapacak rotasyon yedeklerin olur eyvallah.Ama bu yedeklerle macin riskli gececegi belli.

Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Fatih hocam Allah aşkına artık yeni bir şeyler dene. Ceyhun, Furkan, Okan bunlara yazıktır. Emre Çolak'ın her maç oynadığı bir ortamda şu futbolculara da ara sıra şans ver lütfen..

Hoca Sabri, Cris, Balta, Aydın ve Emre'yi aynı anda sahada görmeye nasıl dayanıyor hayret ediyorum.

Boş kaleye atmayı becerebilsek ve 5-0 bitse büyük hoca, takımı dinlendirdi, rotasyon yaptı diyecek adamlar gelmiş hocaya saydırıyor. Ya bir gidin Allah aşkına, Şampiyonlar Ligi'nde iki maç kazandık mı hoca kral, takım zorlandı mı hocaya saydırın. Bu adamların nickinin altında tecrübeli üye, Nevizade sakini falan yerine skor taraftarı yazması lazım.

İyi de yendik zaten düşünürsek. 5-0 bitse demişsin de bu adamlarla nasıl 5 tane gol hele tek maçta atacağız bilmem.

Maçın özetini izledikce çıldırıyorum. Resmen maçı eliyle veriyodu. Hakan Balta'yı oyuna alıyosun hadi tamam ama neden önde oynatıyosun??

Eğer azcık adaletin varsa bi daha ki maçlarda Amrabat yerine Aydın'ı oynatırsın. Ama yok Amrabat'ı sen aldırdın. Sen asla yanılmazsın. Sen ders almaz verirsin. O yüzden Amrabat'ı ısrarla oynatırsın.

hoca büyük kumar oynadi bu tuaf kadroyu cikartarak az kalsin kaybediyordu

hocam az daha maçı veriyordun meloya dua et

İyi de yendik zaten düşünürsek. 5-0 bitse demişsin de bu adamlarla nasıl 5 tane gol hele tek maçta atacağız bilmem.

Halen anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Adam enkazdan çıkarıp takımı şampiyon yapıyor, ŞL gruplarından çıkarmak üzere. Büyük hoca, efsane, imparator, başkası yapamazdı deniliyordu. Şimdi ligde biraz zorlanıyoruz diye istifasını isteyen adamlar var forumda. Bu nasıl bir kafa yapısıdır, ben onu anlamıyorum. Emre, Yekta, Umut o pozisyonları atsa 5'e gidiyordu maç, o zaman da iyi ki rotasyon yaptı hoca, takım dinlendi diyecekti aynı bu adamlar. Ben bu riyakarlığa isyan ediyorum.

Halen anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Adam enkazdan çıkarıp takımı şampiyon yapıyor, ŞL gruplarından çıkarmak üzere. Büyük hoca, efsane, imparator, başkası yapamazdı deniliyordu. Şimdi ligde biraz zorlanıyoruz diye istifasını isteyen adamlar var forumda. Bu nasıl bir kafa yapısıdır, ben onu anlamıyorum. Emre, Yekta, Umut o pozisyonları atsa 5'e gidiyordu maç, o zaman da iyi ki rotasyon yaptı hoca, takım dinlendi diyecekti aynı bu adamlar. Ben bu riyakarlığa isyan ediyorum.

Takım bir tek bu maç kötü değil. Ligde sezon başından beri kötü oynuyoruz. Takımda kötü bir hava var. Tabi ki bunu Fatih Terim düzeltecek. İstifa etsin eleştirileri abartılı ama bu sezon Fatih Terim ağırlığını koyamıyor gibi geliyor bana. Ve en olumsuz eleştirim kadroyla çok fazla oynaması. Geçen sezon takımı ayağa kaldırdığı doğru ama o geçen sezonda kalmıştı sonuçta. Muslera da geçen sene çok iyiydi ama bu dönem düşüşte. Eleştirilecek tabi ki.

gecen sene fatıh hocam 4 3 3 de ısrar ettı olmadı 4 4 2 de sampıyon olduk... bu sezon ıcınse 4 4 2 basarız sıstem onun ucun 4 3 3 gecmelıyız.ı

gene son dakika degişiklikleriyle maçı veriyordu

Takım bir tek bu maç kötü değil. Ligde sezon başından beri kötü oynuyoruz. Takımda kötü bir hava var. Tabi ki bunu Fatih Terim düzeltecek. İstifa etsin eleştirileri abartılı ama bu sezon Fatih Terim ağırlığını koyamıyor gibi geliyor bana. Ve en olumsuz eleştirim kadroyla çok fazla oynaması. Geçen sezon takımı ayağa kaldırdığı doğru ama o geçen sezonda kalmıştı sonuçta. Muslera da geçen sene çok iyiydi ama bu dönem düşüşte. Eleştirilecek tabi ki.

O zaman kimsenin geçmişte ne yaptığının bir önemi yok. Her sene önceki senenin şampiyon teknik direktörünü alır takımın başına geçiririz. Muslera'yı da satalım gitsin, geçmiş geçmişte kaldı bu sene pek de iyi değil.

Arkadaşım, illa eleştireceğim bana ne bana ne anlayışındaysan buyur eleştir, beni ilgilendirmez. Melo niye geç geldi, yönetim transferi bir türlü bitiremedi, Ujfalusi sakatlandı gidip 35'lik Cris'i aldılar. Hiç hoca aldırdı olaylarına girmeyin, istediği adamlar alınmayınca mecburen razı oldu. Engin gitti 11 maç ceza aldı, Elmander sürekli sakat. Ve bütün bunlara rağmen takım lider, ŞL gruplarından da büyük ihtimalle çıkacak. Neyin derdinseniz yani?

Fatih Terim'i de yerin dibine sokacaksanız bu ülkede teknik direktör falan yok. Gidin uzaydan bulun bir tane getirin.

O zaman kimsenin geçmişte ne yaptığının bir önemi yok. Her sene önceki senenin şampiyon teknik direktörünü alır takımın başına geçiririz. Muslera'yı da satalım gitsin, geçmiş geçmişte kaldı bu sene pek de iyi değil.

Arkadaşım, illa eleştireceğim bana ne bana ne anlayışındaysan buyur eleştir, beni ilgilendirmez. Melo niye geç geldi, yönetim transferi bir türlü bitiremedi, Ujfalusi sakatlandı gidip 35'lik Cris'i aldılar. Hiç hoca aldırdı olaylarına girmeyin, istediği adamlar alınmayınca mecburen razı oldu. Engin gitti 11 maç ceza aldı, Elmander sürekli sakat. Ve bütün bunlara rağmen takım lider, ŞL gruplarından da büyük ihtimalle çıkacak. Neyin derdinseniz yani?

Fatih Terim'i de yerin dibine sokacaksanız bu ülkede teknik direktör falan yok. Gidin uzaydan bulun bir tane getirin.

Ben yerin dibine sokmadım. Sadece son dönemde takımı oturtamadığı için eleştiriyorum. Yerin dibine sokanlar abartıyor zaten. Hata yaptığını düşünüyorum ve eleştiriyorum; kendi adıma konuşmak gerekirse.

2.ci yarı tek santrafora döndü, orta sahayı 5ledi. Ki kapanan, orta sahayı kalabalık tutan takımlara karşı biraz üstünlük kuracak, topu defans oyuncuları arasında al gülüm, ver gülüm yapmak değil, orta saha oyuncuları arasında dolaşmasını sağladı. Zaten orta saha 5leyince kontrol tamamen bize geçti. Goldan sonra tam Amrabat-Burak'lık maçtı.

Florya girişine şu yazıyı büyük puntolarla yazdırsın: Büyük takımsan rakip kim olursa olsun yakaladığını atacaksın! İster kaleci ol, ister defans, ister forvet. Atamazsan takım arkadaşın cezayı yer.

Rotasyon yapsa kızarlar, yapmasa kızarlar. Takımdaki bazı futbolcularda laubalilik var. Bunları uyarması lazım. Kazanmak önemliydi, tam tersi olsa burada edilecek hakaretleri düşünemiyorum bile. Hatalar yapıyor mu? Herkes gibi evet. Ayrıca eleştirilecektir tabii ki. Ama hakaret işin boyutunu değiştiriyor.

o küfürü emreye ettiyse çok büyük proplem var bilen varmı hakememi saydırdı emreyemı ? emreye neden etsinki pozısyonu ızlememedm ama bıle anlatsn

emreye etti o küfürü.

emreeeee diye bağırdı, kaçırdığı pozisyonu söyledi sonra arkasını dönerken saygılarını iletti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt