Efe Candan
Kırmızı Üye
- 18 Kasım 2012
- 1.244
- 0
- 726
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Bence Fatih hocaya yakışmadı...
Bence Fatih hocaya yakışmadı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuh sen futbolcu olup kötü oynasan o lafı kabul edersn yani ?
Bu arada bazı arkadaşlardaki zihniyet de komedi, ben ederim ama hoca edemez. Eşi, akrabaları falan ne hissedermiş. Lan sen küfredince yarabbi şükür gibi mi diyecekler? Hocanın küfretmeye hakkı yoksa senin nereden hakkın var?
Bu arada bazı arkadaşlardaki zihniyet de komedi, ben ederim ama hoca edemez. Eşi, akrabaları falan ne hissedermiş. Lan sen küfredince yarabbi şükür gibi mi diyecekler? Hocanın küfretmeye hakkı yoksa senin nereden hakkın var?
Yiğit şahsıma aylık laf sokmanı akşam saatlerinde kullandın eyvallah dedim, fazla abartma istersen:b5:
biz tribünde i.ne hakem diye tempo tutarken fatih hoca da tribüne eşlik etsin o zaman
aynı şey
Onur sen de bir sefer insanlara anlayış göster yahu. Fatih Terim istifa, Mahmuti istifa, yakında 40 kere söyleye söyleye getirdiğin Ergin Ataman'a da istifa deyip saydırmaya başlarsın. Bu anlayışla kulüpte adam kalmaz. İstifaya davet ettiğin adam bu kulübün en büyük simgelerinden biri.
2 haftadır hiç sinirlenmediğim kadar siinir oldum tv karşısında yiğit.O sinirlede istifa yazılarım oldu.Bugünkü yazımında bir kısmını sildim.Ancak bu yıl hoca çok büyük hatalar yapıyor saha içi ve dışında, taraflı basına çok malzeme veriyor.Bunları dile getirirkende bazen ipin ucunu kaçırıyorum ne yalan söylim
Mahmudi konusunda ise o zamanda haklı olduğumu düşünüyordum şuanda haklı olduğumu görüyorum valla
Ergin ataman içinde inşallah demem.Diyemem açıkçası çünkü doğrusun çok dile getirdim gelsin diye![]()
2 haftadır hiç sinirlenmediğim kadar siinir oldum tv karşısında yiğit.O sinirlede istifa yazılarım oldu.Bugünkü yazımında bir kısmını sildim.Ancak bu yıl hoca çok büyük hatalar yapıyor saha içi ve dışında, taraflı basına çok malzeme veriyor.Bunları dile getirirkende bazen ipin ucunu kaçırıyorum ne yalan söylim
Mahmudi konusunda ise o zamanda haklı olduğumu düşünüyordum şuanda haklı olduğumu görüyorum valla
Ergin ataman içinde inşallah demem.Diyemem açıkçası çünkü doğrusun çok dile getirdim gelsin diye![]()