Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Emre B. hocasını döver, hemen müthiş bir organizasyonla sümen altı edilir. Aziz Yıldırım hakem odası basar, yıllarca göz göre göre inkar edilir.

Biz ise İMPARATOR'a laf ediyoruz...

ceza küfürle kesilmez yapmiyorsa dediklerini takimdan gönderirsin , sonucta sen onun hocasisin

O sinirle degil kufur etmek , yuzunu sekilden sekile sokardim.

Arkadas 10 tane gol pozisyonu harcadik ! Bu kadar da olmaz.

Eger bunlari atamayacaksan futbolcuyum diye gezme.

Kufur dogru birsey mi degil? Fakat hangimiz anlik sinirle kufur etmedik?!

Yanliz, Fatih Terim'in biraz daha sakin olmasi lazim...! Saha kenarindaki atraksiyonlariyla oyunculara farkinda olmasada baski yapiyor

Faith Terim çok ayıp etti.Hayal kırıklığı oldu benim için.

O Emre'yi silinip gitmek üzereyken takıma monte eden de Fatih Terim. Evladı gibi gördüğü bir adam, Emre babasından bu kadar ilgi görmemiştir. Yanlış yaptığında baba da bir tokat adar çocuğuna akıllanması için. Küfür yakışmadı hocaya tabii ki ama Emre de biraz fazla kaşındı bugün. Fazla büyütülecek bir şey yok, hoca küfrettiği için özür diler Emre de laubali futbolu yüzünden özür diler konu kapanır.

Bu arada bazı arkadaşlardaki zihniyet de komedi, ben ederim ama hoca edemez. Eşi, akrabaları falan ne hissedermiş. Lan sen küfredince yarabbi şükür gibi mi diyecekler? Hocanın küfretmeye hakkı yoksa senin nereden hakkın var?

Bu arada bazı arkadaşlardaki zihniyet de komedi, ben ederim ama hoca edemez. Eşi, akrabaları falan ne hissedermiş. Lan sen küfredince yarabbi şükür gibi mi diyecekler? Hocanın küfretmeye hakkı yoksa senin nereden hakkın var?

biz tribünde i.ne hakem diye tempo tutarken fatih hoca da tribüne eşlik etsin o zaman

aynı şey

sen sahada salaklan,bir taraflarına takmaz gibi oyna , çok doğal olarak yersin küfürü

Bu gün değişikler çok yanlıştı.Galatasarayın başına geldiğinden beri en kötü maçıydı maçı. Ama kredisi çok İmparatorun

Küfür etmesi sıkıntı tabi ama kameraya yakalanması daha büyük sıkıntı.

Yiğit şahsıma aylık laf sokmanı akşam saatlerinde kullandın eyvallah dedim, fazla abartma istersen:b5:

Bir hocanın bu derece ağır bir küfüründen sonra, futbolcudan yok efendim ona etmemişte bana niye etmiş diye düşünmesini beklemek kadar saçma bir şey olamaz.. O zaman diğer futbolcularında her hatasından sonra küfür etsin hoca.. Böyle saçmalık olmaz.. Kötü oynuyorsa alma maç kadrosuna.. Gerekirse yolla takımdan.. ama küfür etme.. O hak kimsede yok.

Yiğit şahsıma aylık laf sokmanı akşam saatlerinde kullandın eyvallah dedim, fazla abartma istersen:b5:

Onur sen de bir sefer insanlara anlayış göster yahu. Fatih Terim istifa, Mahmuti istifa, yakında 40 kere söyleye söyleye getirdiğin Ergin Ataman'a da istifa deyip saydırmaya başlarsın. Bu anlayışla kulüpte adam kalmaz. İstifaya davet ettiğin adam bu kulübün en büyük simgelerinden biri.

biz tribünde i.ne hakem diye tempo tutarken fatih hoca da tribüne eşlik etsin o zaman

aynı şey

Emre'nin eşi dostu olduğu gibi o küfredilen hakemin de var. Hocayı küfretti diye eleştiren kesim tribünde küfrediyorsa neyi eleştiriyorlar? Bu işte bir gariplik yok mu? Demek ki amaç başka.

Onur sen de bir sefer insanlara anlayış göster yahu. Fatih Terim istifa, Mahmuti istifa, yakında 40 kere söyleye söyleye getirdiğin Ergin Ataman'a da istifa deyip saydırmaya başlarsın. Bu anlayışla kulüpte adam kalmaz. İstifaya davet ettiğin adam bu kulübün en büyük simgelerinden biri.

2 haftadır hiç sinirlenmediğim kadar siinir oldum tv karşısında yiğit.O sinirlede istifa yazılarım oldu.Bugünkü yazımında bir kısmını sildim.Ancak bu yıl hoca çok büyük hatalar yapıyor saha içi ve dışında, taraflı basına çok malzeme veriyor.Bunları dile getirirkende bazen ipin ucunu kaçırıyorum ne yalan söylim

Mahmudi konusunda ise o zamanda haklı olduğumu düşünüyordum şuanda haklı olduğumu görüyorum valla:)

Ergin ataman içinde inşallah demem.Diyemem açıkçası çünkü doğrusun çok dile getirdim gelsin diye:)

2 haftadır hiç sinirlenmediğim kadar siinir oldum tv karşısında yiğit.O sinirlede istifa yazılarım oldu.Bugünkü yazımında bir kısmını sildim.Ancak bu yıl hoca çok büyük hatalar yapıyor saha içi ve dışında, taraflı basına çok malzeme veriyor.Bunları dile getirirkende bazen ipin ucunu kaçırıyorum ne yalan söylim

Mahmudi konusunda ise o zamanda haklı olduğumu düşünüyordum şuanda haklı olduğumu görüyorum valla:)

Ergin ataman içinde inşallah demem.Diyemem açıkçası çünkü doğrusun çok dile getirdim gelsin diye:)

Bu arada alakasız da ortaya bilgi olsun diye yazıyorum bilmeyenler için.

Mahmuti ülkenin ileri gelen küfürbazlarından biri, çoğu cümlesini son dönemin ünlü futbol gazetesinin adıyla bitiren, çok seçmece cümleleri olan, ana-avrat ayırt etmeyen bir zat :)

Hepimiz sinir oluyoruz ama bunu düzeltilebilecek tek isim de Fatih Terim. Onun kadar başarılı bir hoca mı var da onu gönderip başkasını getirelim? İyisiye kötüsüyle görüp görebileceğimiz Türkiye'deki 1 numaralı teknik adam. Daha iyisi yok. Kazandırdığı başarılarla bir nesil büyüdü. Açıkçası sonsuz bir kredisi var.

Bu sezonki şanssızlığı Ujfalusi ve Elmander sakatlandı. Engin 11 maç ceza aldı. Melo yönetim yüzünden geç geldi, üstüne bir de stoper diye 35'lik Cris alındı. Bütün bunlara rağmen takım iki kulvarda da istediğini almış bir durumda. Hepimiz istiyoruz tüm maçları kazanalım ama bu şartlarda çok da anormal değil bu sene zorlanmamız.

Ben de biraz sert çıktım sana bugün, kusura bakma. Hepimizi gerdi bu son haftalardaki maçlar.

Mahmuti konusunda halen aynı görüşteyim. O Efes'te kim başarılı olabilmiş ki Mahmuti olacak, sorun koçlarda değil orada.

mac onu atip tutan arkadaslar vardi , pacayi efsanevi bir sekilde yirttik

oyle lig sonuncusu yeaaaa demeyle olmuyormus bu isler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt