Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Elinden geleni yaptı ama bi dahaki maça inşallah:005:

Grup aşamasını geçen ilk Türk hoca. Ama yine de hatalarından arınması gerekiyor, bugün turu çok rahat verebilirdi. İddiasız bi takım karşısında bu kadar kötü oynamamız doğru değil.

Elinden geleni yaptı ama bi dahaki maça inşallah:005:

bidaha ki maca mi erteledin sovmeyi ?

INADINA

44883_501935019839555_292983883_n.jpg

Hocam bugün iyi değildin. Başlangıç olsun, oyun anlayışı olsun maalesef vasattın.

Ama seviyoruz seni, başarıya değil bizim sevdamız çok şükür :ayatollah::ayatollah:

terime ragmen kazandık . inş bu takımın önüne koyulan engel biran önce kalkarda acı çekmeyiz

Bu maçla birlikte Fatih hocaya güvenim iyice sarsıldı

bi dahaki maçta gene 4-4-2 oynarız.. gene emre colak oynar , gene elmander oynar sahada gezer durur

Fatih Terim | Teknik Direktör

4 4 2 de artik lutfen israr etme.

takim tam iyi oynarken emreyi cikarip maci rakibe vermeye calisti ama Allah yanimizdaydi

Fatih Hoca'yı hep savundum ama oyunu iyi okuyamadığını düşünmeye başlamıştım, bugün bunu daha iyi gördüm. Fatih Hoca oyunu okuyamıyor.

Grup aşamasını geçen ilk Türk hoca. Ama yine de hatalarından arınması gerekiyor, bugün turu çok rahat verebilirdi. İddiasız bi takım karşısında bu kadar kötü oynamamız doğru değil.

Ya Talha ikinci tura çıktık, bilmem farkında mısın :D

bidaha ki maca mi erteledin sovmeyi ?

INADINA

44883_501935019839555_292983883_n.jpg

Sövme gibi bişey yok Terim'i 1 veya 2 kere eleştirdim bugüne kadar konuyu okuyabilirsin. Bugün yaptığı saçmalıktı resmen. Artı adamlar bizden 50 kat iyi oynayıp tonla pozisyon kaçırdılar yendik diye göz ardı edecek değilim. Ortayı 3'lediğinde ilk golü attık zaten. İkinci golde Emre çıktığında geldi. Yani maçın başında yapması gereken şeyler maça 3 orta saha sağda Aydın Emre yedekte başlasak Braga'yı uçururduk zaten. Ruh hastasımısınız nesiniz adamların hayatı futbol te allam:o

Formu yerlerde

Balı göklerde

Bugün 2. yarıda iyi oynamadık

2 tane futbolcu becerisiyle gol attık

Bu kadroyla işimiz zaten zor,üstüne bu hoca kafasıyla dahada zor

Umarım düzelirsin hoca

Hocam Allah rızası için 4-4-2 oynama artık. Amrabat'ı da Hamit'i de harcıyorsun.

Al bi tane yardıran sağ forvet. Melo Selçuk Hamit. Kanatlar da Amrabat transfer forvette Burak. Kral takım oluruz.

Elmander le başladığın her maç boşa 45 dk izliyoruz.

5 'li ortasahayla oynat hocam şu takımı.

Farkındayım ama şimdi "yihhuu imparator Fatih Terim" dersem görüşlerimde samimi olmam ve alttaki arkadaşın yaptığı gibi "skorboard taraftarı eheheheheh xD aha kapak size xDxD" gibi saçma sözlere maruz kalırım.

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, Aykut Kocaman falan olsa şu ikinci yarı değişikliklerini yapar mıydı? Amrabat, Aydın'dan sonra da Umut'u da alarak baskıyı kırdı ve pozisyon bulduk. İlk yarı ben hocanın dışında bir şeyler olduğunu düşünüyorum, taktik falan değildi olay sahada şaşkın şaşkın gezinen 11 kişi vardı. Devre arasında ıslak odunla kovalayıp gerekeni yapmış hoca :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt