Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Büyüksün hocam.. kuşlara selam yola devam : )

Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, Aykut Kocaman falan olsa şu ikinci yarı değişikliklerini yapar mıydı? Amrabat, Aydın'dan sonra da Umut'u da alarak baskıyı kırdı ve pozisyon bulduk. İlk yarı ben hocanın dışında bir şeyler olduğunu düşünüyorum, taktik falan değildi olay sahada şaşkın şaşkın gezinen 11 kişi vardı. Devre arasında ıslak odunla kovalayıp gerekeni yapmış hoca :yenieek:

Umut değişikliği yanlıştı bana kalırsa, ayrıca yaptığı değişiklikleri çok fazla övemem çünkü sahaya çıkardığı kadro yanlıştı, ve bu yüzden ilk yarı tamamen hocanın eseriydi.

Ama yine de maçı çevirdi bi şekilde. Tebrikler hocaya :yenieek: Gruptan çıkan ilk Türk hoca olmanın da haklı gururunu yaşamalı :ka19:

4-4-2 inadi olmasaydi bu gruptan cok rahat cikmistik. Umarim Terim bu hatasini anlayip sistem degisikligine gider.

Mucizevi bir galibiyet oldu gerçekten..

İlk yarı 4-0 girebilirdik soyunma odasına...

Herkesin dediğine gelince zaten farklı oldu..

Yanlışlarla başladı, doğruyu buldu, sonra yine ilginç bir değişikliğe gitti.

Şimdi formsuzuz, kötü görünüyoruz belki ama 2 yıl önce hayal edemediğimiz yerlerdeyiz şu an.

Fatih Hocam istifa diyenlere kiziyoruz ediyoruz ama sen de az daha yakiyordun basimizi

Amrabat varken E.Colak kim oluyor

Yanlış kadroyla çıktık ama değişiklikler çok yerindeydi

iyi günde kötü günde hep tekrarlarim fatih terimdir galatasaray

Ne oldu istifa diyordunuz şimdi herkes sus pus.

Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan ilk Türk hoca, UEFA kupası sahibi, 4 kez üst üste toplamda 5 lig şampiyonluğu, 5. torbadan Türkiye'yi tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonası'na götüren hoca, Avrupa 3.'sü...

Bence artık susun :ayatollah:

hoca su GALATASARAY sevgısı onde olmasa gerceketen ıyı adamlar alınsa (rısk acısından)bızı kımse tutamaz

hocam iste artık su üst duzey adamları takıma özellıkle defansa

hocayı eleştirmek hocanın gönderilmesini istemek le aynı şey değildir.ben hocayı eleştirenleri haklı buluyorum.özellikle sistem konusunda.tek forvete dönmek şart bizim takıma.

Stoper artı 3lü orta saha. Bunlar şart.

Imparator Tebrik ediyorum ;)

Bir ilki daha basardin Helal Olsun ;)

lucecıler nerde adam İMPARATOR O kadar

maçı resmen cevırdı

Baştan hatalı başlattın belliydi böyle olacagı sonradan toparladın hocam ama her maç böyle gitmez adaletli olup hakedene ver lütfen formayı

Hamit ve Emreyle başlama tercihi tam bir faciaydı,neyse ki hemen hatasını farketti yoksa pahalıya mal olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt