Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

B_ac25a7dfabd674695690105f23aba868.jpg
B_8f15e52c44fa7807508bc2296e7425fc.jpg
B_97ce3d4352c63c7edd559594e6ace9db.jpg

Hocam ne kadar usta aşçı olursan ol, elindeki malzeme neyse ona göre yemek yaparsın. Geçen sene 4-4-2'lik malzeme vardı, bu sene artık 4-3-3 mü dersin 4-2-3-1 mi sen karar ver, yap ortaya bişeyler :)

Eleştiriyi anlarım, bunu yeri geldiğinde ben de yapıyorum. Kaprislerini, oyuncu tercihlerini hatta transferleri beğenmediğim oluyor; ama bahsi geçen kişi Fatih Terim'se biraz dikkatli olmak gerekiyor, saygı sınırını aşmamak lazım. Bu kişi hepimizin efsanesi, birçoğunuzun Galatasaraylı olmasında başaktör, o çok övündüğünüz başarıların mimarı. Böyle bir insan hakkında taktik bilmez, futbolcudan anlamaz tarzı yorum yapanları bence sadece forumdan değil Galatasaray'la ilgili her şeyden uzaklaştırmak lazım. Dün devre arasında hiç utanmadan istifa yazan arkadaşlar dahi oldu, hoca zarar verdiğini anladığında çekip gitmesini de bilir rahat olun ama sonra hoca gelsin de bizi kurtarsın diye bekleyenler yine bizler oluyoruz, 2 sene önceki halimizi unutmayın. Onun hepimizden çok futboldan da taraftarın düşüncelerinden de anladığına eminim. Bu yüzden en azından bu konuda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum.

Eleştiriyi anlarım, bunu yeri geldiğinde ben de yapıyorum. Kaprislerini, oyuncu tercihlerini hatta transferleri beğenmediğim oluyor; ama bahsi geçen kişi Fatih Terim'se biraz dikkatli olmak gerekiyor, saygı sınırını aşmamak lazım. Bu kişi hepimizin efsanesi, birçoğunuzun Galatasaraylı olmasında başaktör, o çok övündüğünüz başarıların mimarı. Böyle bir insan hakkında taktik bilmez, futbolcudan anlamaz tarzı yorum yapanları bence sadece forumdan değil Galatasaray'la ilgili her şeyden uzaklaştırmak lazım. Dün devre arasında hiç utanmadan istifa yazan arkadaşlar dahi oldu, hoca zarar verdiğini anladığında çekip gitmesini de bilir rahat olun ama sonra hoca gelsin de bizi kurtarsın diye bekleyenler yine bizler oluyoruz, 2 sene önceki halimizi unutmayın. Onun hepimizden çok futboldan da taraftarın düşüncelerinden de anladığına eminim. Bu yüzden en azından bu konuda herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum.

İmzamı atarım. :ayatollah:

++:ayatollah:

Zaten içimizdeki o fatih terim düşmanı galatasaraylıları tt arenada bi bulsam sağlam tartaklicam.. Gs li görmüyorum o hainleri,keske baska takım tutsalar Aptal taraftara ihtiyacımız yok!!Had bilsinler biraz siz bezle geziyorken Fatih Terim yine kaptandı yine İmparatordu,Gidinde biraz öğreninde gelin.

Zaten içimizdeki o fatih terim düşmanı galatasaraylıları tt arenada bi bulsam sağlam tartaklicam.. Gs li görmüyorum o hainleri,keske baska takım tutsalar Aptal taraftara ihtiyacımız yok!!Had bilsinler biraz siz bezle geziyorken Fatih Terim yine kaptandı yine İmparatordu,Gidinde biraz öğreninde gelin.

Lafı nerenizden anlıyorsunuz anlamak mümkün değil..Eleştiri farklı düşmanlık farklı..Sanki burda Galatasaray'ın kötülüğünü istiyoruz...

Bu atarı yapıyorsanız benim kombinem var Doğu üstte ordayım..

yok lafım gerçek anlamda eleştirene değil.terime düşmanlık duyup açığını kollayan haınlere renktaş..yalnıs anlama yani,tabiki bende eleştiriyorum ama bazıları ipin ucunu kaçırıyor vede haddini aşıyor.

Lafı nerenizden anlıyorsunuz anlamak mümkün değil..Eleştiri farklı düşmanlık farklı..Sanki burda Galatasaray'ın kötülüğünü istiyoruz...

Bu atarı yapıyorsanız benim kombinem var Doğu üstte ordayım..
Burada herkes elestirilebilir ki buna hoca da dahil. Usturuplu bir sekilde eleştirene de kimsenin laf söylemeye hakkı yok zaten. Fakat eleştiriden kasıt, takımın hedeflerden sapmadigi ve fb camiasının tüm planlarını F.Terim üzerinden bizi yıpratmak olduğu bu donemde hocayı istifaya davet edip hakarete varacak kadar haddini aşan söylemler olursa o haddi burada bildirmeyi de biliriz.

Herkes şunu çok iyi bilsin ki Fatih hoca TD olmasa bile her Galatasarayli ona karsi saygili olmak terbiyesini takınmak zorundadir. Herkes burada efendice istediği yazıyı yazar, eleştirisini de yapar fakat kimse de meydanı boş bulup kuşların ekmegine yağ sürmeye kalkışmasın.

Burada herkes elestirilebilir ki buna hoca da dahil. Usturuplu bir sekilde eleştirene de kimsenin laf söylemeye hakkı yok zaten. Fakat eleştiriden kasıt, takımın hedeflerden sapmadigi ve fb camiasının tüm planlarını F.Terim üzerinden bizi yıpratmak olduğu bu donemde hocayı istifaya davet edip hakarete varacak kadar haddini aşan söylemler olursa o haddi burada bildirmeyi de biliriz.

Herkes şunu çok iyi bilsin ki Fatih hoca TD olmasa bile her Galatasarayli ona karsi saygili olmak terbiyesini takınmak zorundadir. Herkes burada efendice istediği yazıyı yazar, eleştirisini de yapar fakat kimse de meydanı boş bulup kuşların ekmegine yağ sürmeye kalkışmasın.

Sayfalarca okuyorum kimsenin Hoca istifa filan dediği yok sadece taktik açıdan bazı şeyler hakkında eleştiriliyor..Dün maç esnasında sadece 1 kişi dile getirdi istifa söylemeni inanıyorum ki bugün pişmandır.

Bu tarz atarlı yazılar geriyor forumu otomatik olarak...

Sayfalarca okuyorum kimsenin Hoca istifa filan dediği yok sadece taktik açıdan bazı şeyler hakkında eleştiriliyor..Dün maç esnasında sadece 1 kişi dile getirdi istifa söylemeni inanıyorum ki bugün pişmandır.

Bu tarz atarlı yazılar geriyor forumu otomatik olarak...
Eger gercekten gormek istiyorsaniz birkaç sayfa daha bakmanız lazım o halde..

Fatih hoca icin "takımın önündeki tek engel" "devre arasında kurtulmalıyız" vb. tarzdaki mesajları çok iyi hatırlıyorum..

Ayrıca benim ve diğer arkadaşların rahatsız olduğu şey hocanın eleştirilmesi değil hocaya dusmanca ve saygisizca saldirilmasidir.. ki bunu açıkça ifade ediyoruz zaten. Eğer hocaya düşmanlığınız ya da kastınız yoksa bunları üzerinize alınıp gerilmemeniz lazım.. değil mi?

Eger gercekten gormek istiyorsaniz birkaç sayfa daha bakmanız lazım o halde..

Fatih hoca icin "takımın önündeki tek engel" "devre arasında kurtulmalıyız" vb. tarzdaki mesajları çok iyi hatırlıyorum..

Ayrıca benim ve diğer arkadaşların rahatsız olduğu şey hocanın eleştirilmesi değil hocaya dismanca ve saygisizca saldirilmasidir.. ki bunu açıkça ifade ediyoruz zaten. Eğer hocaya düşmanlığınız ya da kastınız yoksa bunları üzerinize alınıp gerilmemeniz lazım.. değil mi?

O tarz mesaja rastlamadığımdan eleştirilerin yanlış anlaşıldığını anladım..Eğer o tarz davranışlar var ise hata gerçekten...

fark mı kaçtı ? ben çok farklı izliyorum galiba maçı her maç sonrası burada böyle değişik yorumlar okuyorum artık buna inandım kesin başka maçlar izliyorum ben.

kardeş aydın ve amrabatın oyuna girdikten sonraki bölümünden bahsediyorum maç geneli değil

kurban olayım artık 5 li ortasahayla oynat.

ver elinle şampiyonluğu bjkye,fenere.helal olsun.

senelerdir sürünüyoruz. geldiği ilk senede şampiyonluk yaşadık. ikinci senesinde 6 senedir olmadığımız şampiyonlar liginde 2. tura çıkardı ve devam eden ligde hala lideriz.

hocaya düşmanlığınız Galatasaraya düşmanlıktır. burada eleştirilerin ötesinde içindeki düşmanca tutumu açıkça sergileyen insanlar var. afedersiniz de siz kimsin lan ?

fatih hocam şu 5li ortasahaya geç artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt