Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

geçmiş mesajlarıma bak. İMPARATOR geldiğinde burada neler yazmışım bu takım hakkında neler yazmışım. ben takımın en kötü oyuncusuna bile taşıdığı armadan dolayı hakaret etmişliğim yoktur. adnan polatın başkanlık makamına saygımdan dolayı yaptıkları hatalara birşey dememişliğim yok.

bak geçen seneye bu konuda en çok beni görürsün belkide. şampiyonluk nöbetine bak.

Ben Galatasaraylıyım burası benim bir ölçü değil olamaz da zaten. lisede bilet parası bulmak için samiyene gitmek için neler çektiğimizi sen bilemezsin zaten. eve dönüş yollarında kaç kez yürüyerek geldiğimizi nerden bilicen saf sen.

neyse uzatmayalım bu kadar duygusallığıa gerek yok şimdi. Fatih Terim hakkında doğru konuşacaksın işine bakacasın. hadi koçum şimdi işine.

Böyle koç moç diyerek kendini bir halt sanıyor işte hiçbir şeysiniz hepiniz.

Sen yürü git.

Okuduğunuzu anlamaktan aciz misiniz?Ben Fatih Terim gitsin falan mı dedim?Siz Tanrılaştırıyorsunuz.Sorun bu.

Tanrılaştırmak nedir? Galatasaray ve Türk tarihinin en başarılı teknik direktörüne hakkını teslim etmek ve bize yaşattıkları için minnettar olmak Tanrılaştırmaksa evet Tanrılaştırıyorum.

Eleştireceksen de adam gibi eleştir. Benim kulübüme bu kadar başarı yaşatmış bir insan hakkında kimse atıp tutamaz.

Böyle koç moç diyerek kendini bir halt sanıyor işte hiçbir şeysiniz hepiniz.

hadi hadi fener başlığına geç sen. aykut tam sana göre bi hoca. ya da git sametin menemen konusuna. Bizim hocamız sana fazla koçum. hak ettiğin hocalara yorum yaz.

haa bi de boş vakitlerinde Galatasaray tarihini biraz daha araştır. böyle desteksiz sallamalar hoş olmadı hani

54 puan topladık,6. olduk.Bunun şike ile falan alakası yok.Fener mi elimizden kolumuzdan tuttu maç kazanamayalım diye?

Ondan sonraki sene şampiyonluğa oynadık o imkanlarla,ama yeterli olmadı.Bunu da unutma.

Fatih Terim Türkiye'nin en başarılı teknik direktörüdür buna zaten bir şey diyen yok,ben de severim ama 1996-2000 dönemindeki gibi davranması gerekiyor.2002-2004 dönemindeki gibi egoları tavan yapıp,her şeyi ben bilirim edasında olacaksa değil.İlk kez şampiyon olmuşuz gibi abartılıyor.Her takımın belirli kötü dönemleri olur.Şampiyon yaptıysa kurtulmaya çalıştığımız enkazı da o yarattı.

8.olduğumuz sene ortaya çıkan tapeleri okuman lazım yalnız..

Gerçi burada muhabbeti çok döndü ama fenerbahçe ve ligi üzerimizde bitiren takımların neredeyse hepsi şike pisliğine dibine kadar batmışlar...

Üstelik sadece kendi aralarında değil,fenerbahçenin Barış Özbek'i bile maçtan önce kadroları vermesi için ayarlamasından tutta Mustafa Sarp'ın s....şim Galatasaray'ı demesine kadar ne tapeler okuduk. Perde arkasında neler neler olmuş..

hadi hadi fener başlığına geç sen. aykut tam sana göre bi hoca. ya da git sametin menemen konusuna. Bizim hocamız sana fazla koçum. hak ettiğin hocalara yorum yaz.

haa bi de boş vakitlerinde Galatasaray tarihini biraz daha araştır. böyle desteksiz sallamalar hoş olmadı hani

Git Terimsporu falan tut sen.Ben Galatasaraylıyım, kişi fanatiği değilim. Fatih Terim'i de Galatasaray sayesinde seviyorum.Fatih Terim'i Fatih Terim yapan Galatasaray'dır.Herkes hataları dahilinde eleştirilir.Tanrı mı bu adam?

sana ne ? sen daha akıllanmadın mı hala polat alemdarcılık ?

Git Terimsporu falan tut sen.Ben Galatasaraylıyım, kişi fanatiği değilim. Fatih Terim'i de Galatasaray sayesinde seviyorum.Fatih Terim'i Fatih Terim yapan Galatasaray'dır.Herkes hataları dahilinde eleştirilir.Tanrı mı bu adam?

Terimspor olsa tutarım. tutmazsam adam değilim. bu benim için şereftir.

Terimi terim yapan Galatasaray olabilir ama iş öyle değildir. efsaneler bir olguyu bir rengi yüceltir büyütür. o efsanelerden biride Fatih TErimdir. yani bir bakıma farklı açıdan baktığında Galatasarayıda Galatasaray yapanlardan biri de Fatih Terimdir. tıpkı Ali Samiyen Metin Oktay Hagi Bülent Korkmaz Hakn Şükür. sayamadıklarım varsa affola.

terim haşa 442 de inad ediyor hayırlısı olsun bu maçıda aldık bir şekilde ve gene sistemi devam ettircek. fener maçında da bir şekilde şansa falan golü buluruz inş gene gün kurtulur

Sarper degermi kardesim :)

Mantikli yorumlar burda hic hos olmuyor, seviye kardesim seviye.

bak dalga marjinal ayağına yatan tıraş çocuk.

dedikleirnden bir şey çıkaramadım. burda gelmiş kendini gaza getirip tribünlere oynuyorsun fakir edebiyatı yapıyorsun. devam et. şakşakçılık bedava.

bizim insanarımızda eleştirme algısı yanlış hatta yok .. eleştirinin neye yol açtıgını daha ögrenemediler. hepsini toplayıp 54 günde hızlandırılmış egitim vermek gerek

Metin Oktay, Ali Sami Yen, Fatih Terim gibi efsanelerimiz olmasa Galatasaray olur muydu, biz Galatasaray'ı bu kadar sever miydik? Atatürk'ü seviyoruz diye Türkiye Cumhuriyeti değil de Atatürk Cumhuriyeti mi olduk? Sallayacaksan da biraz mantıklı salla artık.

Beyler size tavsiyem rahat ve sakin olun

Şu an ligde lider miyiz ? Evet

Avrupa'da son 16'damıyız ? Evet

Türkiye Kupasında yolumuza devam ediyor muyuz ? Evet

Fatih Hoca'ya güvenin..

dedikleirnden bir şey çıkaramadım. burda gelmiş kendini gaza getirip tribünlere oynuyorsun fakir edebiyatı yapıyorsun. devam et. şakşakçılık bedava.

sen neyin gazındasın gelmiş sana ne triplerine girmişsin. fakir edebiyatıysa fakir edebiyatı şakşaçılıksa şakşakçılık tirübünlere oynamaysa oynama sana ne tırrek.

Beyler size tavsiyem rahat ve sakin olun

Şu an ligde lider miyiz ? Evet

Avrupa'da son 16'damıyız ? Evet

Türkiye Kupasında yolumuza devam ediyor muyuz ? Evet

Fatih Hoca'ya güvenin..

arkadaş haklı ya güvenin ya da moralimizi bozmayın burda bizim.

sen neyin gazındasın gelmiş sana ne triplerine girmişsin. fakir edebiyatıysa fakir edebiyatı şakşaçılıksa şakşakçılık tirübünlere oynamaysa oynama sana ne tırrek.

haha agza bak ya :D neyse dümtek gelmişssin devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt