Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
Artık bir 10 maç daha 4-4-2 oynarız.
Artık bir 10 maç daha 4-4-2 oynarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yürü git :happynew:
Daha Galatasaray efsanesine saygısı yok, burada ahkam kesiyor.
geçmiş mesajlarıma bak. İMPARATOR geldiğinde burada neler yazmışım bu takım hakkında neler yazmışım. ben takımın en kötü oyuncusuna bile taşıdığı armadan dolayı hakaret etmişliğim yoktur. adnan polatın başkanlık makamına saygımdan dolayı yaptıkları hatalara birşey dememişliğim yok.
bak geçen seneye bu konuda en çok beni görürsün belkide. şampiyonluk nöbetine bak.
Ben Galatasaraylıyım burası benim bir ölçü değil olamaz da zaten. lisede bilet parası bulmak için samiyene gitmek için neler çektiğimizi sen bilemezsin zaten. eve dönüş yollarında kaç kez yürüyerek geldiğimizi nerden bilicen saf sen.
neyse uzatmayalım bu kadar duygusallığıa gerek yok şimdi. Fatih Terim hakkında doğru konuşacaksın işine bakacasın. hadi koçum şimdi işine.
Sen yürü git.
Okuduğunuzu anlamaktan aciz misiniz?Ben Fatih Terim gitsin falan mı dedim?Siz Tanrılaştırıyorsunuz.Sorun bu.
Böyle koç moç diyerek kendini bir halt sanıyor işte hiçbir şeysiniz hepiniz.
54 puan topladık,6. olduk.Bunun şike ile falan alakası yok.Fener mi elimizden kolumuzdan tuttu maç kazanamayalım diye?
Ondan sonraki sene şampiyonluğa oynadık o imkanlarla,ama yeterli olmadı.Bunu da unutma.
Fatih Terim Türkiye'nin en başarılı teknik direktörüdür buna zaten bir şey diyen yok,ben de severim ama 1996-2000 dönemindeki gibi davranması gerekiyor.2002-2004 dönemindeki gibi egoları tavan yapıp,her şeyi ben bilirim edasında olacaksa değil.İlk kez şampiyon olmuşuz gibi abartılıyor.Her takımın belirli kötü dönemleri olur.Şampiyon yaptıysa kurtulmaya çalıştığımız enkazı da o yarattı.
hadi hadi fener başlığına geç sen. aykut tam sana göre bi hoca. ya da git sametin menemen konusuna. Bizim hocamız sana fazla koçum. hak ettiğin hocalara yorum yaz.
haa bi de boş vakitlerinde Galatasaray tarihini biraz daha araştır. böyle desteksiz sallamalar hoş olmadı hani
hadi hadi fener başlığına geç sen. aykut tam sana göre bi hoca. ya da git sametin menemen konusuna. Bizim hocamız sana fazla koçum. hak ettiğin hocalara yorum yaz.
haa bi de boş vakitlerinde Galatasaray tarihini biraz daha araştır. böyle desteksiz sallamalar hoş olmadı hani
Git Terimsporu falan tut sen.Ben Galatasaraylıyım, kişi fanatiği değilim. Fatih Terim'i de Galatasaray sayesinde seviyorum.Fatih Terim'i Fatih Terim yapan Galatasaray'dır.Herkes hataları dahilinde eleştirilir.Tanrı mı bu adam?
sana ne ? sen daha akıllanmadın mı hala polat alemdarcılık ?
bak dalga marjinal ayağına yatan tıraş çocuk.
Git Terimsporu falan tut sen.Ben Galatasaraylıyım, kişi fanatiği değilim. Fatih Terim'i de Galatasaray sayesinde seviyorum.Fatih Terim'i Fatih Terim yapan Galatasaray'dır.Herkes hataları dahilinde eleştirilir.Tanrı mı bu adam?
dedikleirnden bir şey çıkaramadım. burda gelmiş kendini gaza getirip tribünlere oynuyorsun fakir edebiyatı yapıyorsun. devam et. şakşakçılık bedava.
Beyler size tavsiyem rahat ve sakin olun
Şu an ligde lider miyiz ? Evet
Avrupa'da son 16'damıyız ? Evet
Türkiye Kupasında yolumuza devam ediyor muyuz ? Evet
Fatih Hoca'ya güvenin..
sen neyin gazındasın gelmiş sana ne triplerine girmişsin. fakir edebiyatıysa fakir edebiyatı şakşaçılıksa şakşakçılık tirübünlere oynamaysa oynama sana ne tırrek.
haha agza bak yaneyse dümtek gelmişssin devam et