Azad SADAGANI
Tecrübeli Üye
- 23 Mayıs 2011
- 6.226
- 1
- 1.023
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör
hocam elin degmisken Demba Ba'yi da ister misin :troll:
hocam elin degmisken Demba Ba'yi da ister misin :troll:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de diyorum ki hangisi yanlış?Öyle bir şey yazıp sonra hahaha seni çürüttüm bak özür dile vs. diyeceksen yanlış kapıya geldin.
Hahaha kikiki yasını coktan geçtim guzel kardesim.. Fatih Terim de herkes gibi insan, herkrs gibi hata yapabilir ve herkes gibi elestirilebilir.. Fakat burada yalan ve carpitmalarla Fatih hocayı karalamaya da kimse kalkışmasın. Kalkışan da her turlu cevabını alacağını bilsin.
Hagi'nin aynı kadroyla şampiyonluğa oynadığını iddia eden adam ya futbol cahilidir ya da baskalarını aptal yerine koyan bir köylü kurnazidir.. ki bunların ikisi de burada Fatih hocaya laf söyleyemez.
Flavio Conceiçao
Rigobert Song
Thomas
Ribery
Bu adamları hatirlamiyorsan burada futbol konuşma bence.. yok eğer hatırladığın halde baskalarını aptal yerine koyuyorsan yine yazma bence..
Tıpatıp aynı kadro diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.Ribery'yi çıkarsan iyi edersin sanki kaç maç süre aldı ki?
Kivirmanin bu kadarı da olmaz arkadas. Daha birkaç dk önce yazmışsın bunu..Saçmalayıp durmayın yeter artık.
Bu takım 14 sene şampiyon olmadığı dönem oldu.Terim ile ikinci sezonunda 7 ya da 8 sıralarda bitirdi hiç transfer yapılmayan takım şampiyonluğa oynadı 1 sezon sonra Hagi ile.
kanka saçmalama ikinci yarıda tüm maçlarda vardı neredeyse. ayrıca 5-1 lik kupa galibiyeti fenere karşı onun payıda büyüktü. o sezon riberyi takıma ikinci yarı gelir gelmez oturmuştu. herkes kim buneyin nesi diyordu hatta.
Kivirmanin bu kadarı da olmaz arkadas. Daha birkaç dk önce yazmışsın bunu..
Onu kastetmemiştim aslında da,bu kısım hatalı olabilir.Orada o cümleyi yazmamam gerekirdi haklısın.Terim giderken enkaz bıraktı yalan mı bu?
Yani bu konuda yazdıklarının yalan yanlış olduğunu kabul ediyorsun. Eğer öyle ise bosuna yorulmuyorum demek ki. İstersen yaptigin carpitmalarla konuya devam edeyim.. Ne dersin?
Gören de Einstein sanacak adamı,o ifadeyi kullanamam gerekirdi tamam.Giderken çok iyi bir Galatasaray mı bıraktı?Zaten başka bir şey yazmıyor o iletimde.
Hocam boşuna dil döküyorsun , Fatih Terim'in bir hatası söylendiğinde hemen bir direnç oluşuyor forumda..Sanki Fatih Terim'e küfür edilmiş hakaret edilmiş gibi
Fatih Terim her teknik direktör gibi hatalar yapabilir , bunu anlamalı bazıları
Mesela bence Fatih hocanın hala o kadar maçtan sonra 4-4-2 de diretmesi bir hatadır , Emre Çolak'a o kadar sabretmesi de hataydı ama biz bunu yazınca hemen Fatih Terim düşmanı ilan ediliyoruz
Elbette biz de biliyoruz .. Fatih Terim Galatasaray tarihine damgasını vurmuş kişilerden biridir , bu takım geçen sezon şampiyon yaşadıysa bu sezon Cl'de yoluna devam ediyorsa bunda Fatih hocanın payı çok çok büyüktür
Laf ola beri gele ya da dam üstünde saksağan misali sırf cevap yazmış olmak için yazmayın. Bak önceki mesajımda ne yazmışım:Gören de Einstein sanacak adamı,o ifadeyi kullanamam gerekirdi tamam.Giderken çok iyi bir Galatasaray mı bıraktı?Zaten başka bir şey yazmıyor o iletimde.
Sorun Fatih hocanın eleştirilmesi ya da hatasız olması değil. Sorun yalan ve iftiralar üzerinden hocaya saldırılmasıdır. Ve burada buna müsade edilmez hiç kusura bakmayın.Fatih Terim de herkes gibi insan, herkrs gibi hata yapabilir ve herkes gibi elestirilebilir.. Fakat burada yalan ve carpitmalarla Fatih hocayı karalamaya da kimse kalkışmasın
Laf ola beri gele ya da dam üstünde saksağan misali sırf cevap yazmış olmak için yazmayın. Bak önceki mesajımda ne yazmışım: Sorun Fatih hocanın eleştirilmesi ya da hatasız olması değil. Sorun yalan ve iftiralar üzerinden hocaya saldırılmasıdır. Ve burada buna müsade edilmez hiç kusura bakmayın.
Fatih hocayı yalan ve yanlış doneler vererek kötülüyorsunuz burada.. ki bunun böyle olduğunu kendin de kabul ettin.. ama bunu neden yaptığın hala soru işareti tabi...