Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

hocam elin degmisken Demba Ba'yi da ister misin :troll:

Ben de diyorum ki hangisi yanlış?Öyle bir şey yazıp sonra hahaha seni çürüttüm bak özür dile vs. diyeceksen yanlış kapıya geldin.

Hahaha kikiki yasını coktan geçtim guzel kardesim.. Fatih Terim de herkes gibi insan, herkrs gibi hata yapabilir ve herkes gibi elestirilebilir.. Fakat burada yalan ve carpitmalarla Fatih hocayı karalamaya da kimse kalkışmasın. Kalkışan da her turlu cevabını alacağını bilsin.

Hagi'nin aynı kadroyla şampiyonluğa oynadığını iddia eden adam ya futbol cahilidir ya da baskalarını aptal yerine koyan bir köylü kurnazidir.. ki bunların ikisi de burada Fatih hocaya laf söyleyemez.

Flavio Conceiçao

Rigobert Song

Thomas

Ribery

Bu adamları hatirlamiyorsan burada futbol konuşma bence.. yok eğer hatırladığın halde baskalarını aptal yerine koyuyorsan yine yazma bence..

Nando

Eboue-Semih-Dany-Riera

Melo

Yekta----Selcuk

Aydin---------Amrabat

Burak

pls grande

Hahaha kikiki yasını coktan geçtim guzel kardesim.. Fatih Terim de herkes gibi insan, herkrs gibi hata yapabilir ve herkes gibi elestirilebilir.. Fakat burada yalan ve carpitmalarla Fatih hocayı karalamaya da kimse kalkışmasın. Kalkışan da her turlu cevabını alacağını bilsin.

Hagi'nin aynı kadroyla şampiyonluğa oynadığını iddia eden adam ya futbol cahilidir ya da baskalarını aptal yerine koyan bir köylü kurnazidir.. ki bunların ikisi de burada Fatih hocaya laf söyleyemez.

Flavio Conceiçao

Rigobert Song

Thomas

Ribery

Bu adamları hatirlamiyorsan burada futbol konuşma bence.. yok eğer hatırladığın halde baskalarını aptal yerine koyuyorsan yine yazma bence..

Tıpatıp aynı kadro diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.Ribery'yi çıkarsan iyi edersin sanki kaç maç süre aldı ki?

Hocam Cris niye girdi oyuna hiç anlamadım :o

Tıpatıp aynı kadro diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum.Ribery'yi çıkarsan iyi edersin sanki kaç maç süre aldı ki?

kanka saçmalama ikinci yarıda tüm maçlarda vardı neredeyse. ayrıca 5-1 lik kupa galibiyeti fenere karşı onun payıda büyüktü. o sezon riberyi takıma ikinci yarı gelir gelmez oturmuştu. herkes kim buneyin nesi diyordu hatta.

Saçmalayıp durmayın yeter artık.

Bu takım 14 sene şampiyon olmadığı dönem oldu.Terim ile ikinci sezonunda 7 ya da 8 sıralarda bitirdi hiç transfer yapılmayan takım şampiyonluğa oynadı 1 sezon sonra Hagi ile.
Kivirmanin bu kadarı da olmaz arkadas. Daha birkaç dk önce yazmışsın bunu..

"hiç transfer yapılmayan takim" ne demek?

kanka saçmalama ikinci yarıda tüm maçlarda vardı neredeyse. ayrıca 5-1 lik kupa galibiyeti fenere karşı onun payıda büyüktü. o sezon riberyi takıma ikinci yarı gelir gelmez oturmuştu. herkes kim buneyin nesi diyordu hatta.

Tamam da sonradan giriyordu genelde.5-1'lik kupa maçı var,br de adını hatırlayamadığım lig maçı vardı,asist yapmıştı.Yani ufak tefek değişiklikler olabilir iki sezon arasında ama bu değişiklikler uçurum diye tabir edilecek değişiklikler değil.

Sanırım yanlış anlaşıldım.Ben Fatih Terim gitsin vesaire demedim.Sadece hatalarını söylüyorum.Katılırsın,katılmazsın,saygı çerçevesinde eleştirirsin ona da eyvallah.Ama başka şekilde değil.

Onu kastetmemiştim aslında da,bu kısım hatalı olabilir.Orada o cümleyi yazmamam gerekirdi haklısın.Terim giderken enkaz bıraktı yalan mı bu?

Yani bu konuda yazdıklarının yalan yanlış olduğunu kabul ediyorsun. Eğer öyle ise bosuna yorulmuyorum demek ki. İstersen yaptigin carpitmalarla konuya devam edeyim.. Ne dersin?

yıl 2012 hala terımı kötu dıyenler beyınler var, adam daha ne yapacak, olmayan stoperle olmayan sol bekle

Yani bu konuda yazdıklarının yalan yanlış olduğunu kabul ediyorsun. Eğer öyle ise bosuna yorulmuyorum demek ki. İstersen yaptigin carpitmalarla konuya devam edeyim.. Ne dersin?

Gören de Einstein sanacak adamı,o ifadeyi kullanamam gerekirdi tamam.Giderken çok iyi bir Galatasaray mı bıraktı?Zaten başka bir şey yazmıyor o iletimde.

Gören de Einstein sanacak adamı,o ifadeyi kullanamam gerekirdi tamam.Giderken çok iyi bir Galatasaray mı bıraktı?Zaten başka bir şey yazmıyor o iletimde.

Hocam boşuna dil döküyorsun , Fatih Terim'in bir hatası söylendiğinde hemen bir direnç oluşuyor forumda..Sanki Fatih Terim'e küfür edilmiş hakaret edilmiş gibi

Fatih Terim her teknik direktör gibi hatalar yapabilir , bunu anlamalı bazıları

Mesela bence Fatih hocanın hala o kadar maçtan sonra 4-4-2 de diretmesi bir hatadır , Emre Çolak'a o kadar sabretmesi de hataydı ama biz bunu yazınca hemen Fatih Terim düşmanı ilan ediliyoruz

Elbette biz de biliyoruz .. Fatih Terim Galatasaray tarihine damgasını vurmuş kişilerden biridir , bu takım geçen sezon şampiyon yaşadıysa bu sezon Cl'de yoluna devam ediyorsa bunda Fatih hocanın payı çok çok büyüktür

Hocam boşuna dil döküyorsun , Fatih Terim'in bir hatası söylendiğinde hemen bir direnç oluşuyor forumda..Sanki Fatih Terim'e küfür edilmiş hakaret edilmiş gibi

Fatih Terim her teknik direktör gibi hatalar yapabilir , bunu anlamalı bazıları

Mesela bence Fatih hocanın hala o kadar maçtan sonra 4-4-2 de diretmesi bir hatadır , Emre Çolak'a o kadar sabretmesi de hataydı ama biz bunu yazınca hemen Fatih Terim düşmanı ilan ediliyoruz

Elbette biz de biliyoruz .. Fatih Terim Galatasaray tarihine damgasını vurmuş kişilerden biridir , bu takım geçen sezon şampiyon yaşadıysa bu sezon Cl'de yoluna devam ediyorsa bunda Fatih hocanın payı çok çok büyüktür

Aynen,katılıyorum hocam.

Hocanın kafasında 4-2-3-1'e dönmek gibi bir düşünce var sanırım. Bazı maçlarda denemeye çalıştı. Bir de son Kaka açıklaması bunu doğruluyor.

Biz bunu Skibbe ile denemiştik ama arka tarafta epey sıkıntı yaşamıştık. Çünkü Baros, Arda, Kewell ve Lincoln dörtlüsü ile takımın geri kalanı arasında epey boşluk oluyordu. Rakipler de oraları kolay geçiyordu.

Tabi bunu iyi uygulayanlar da var. Mesela Atletico böyle oynuyor ve iyi de gidiyorlar genel olarak. Real de öyle oynuyor. Ama bana biraz riskli geliyor bu diziliş.

Bence iki orta saha oyuncusunun arkasına bir tane defansif oyuncu koymak daha akıllıca. Savunmamız bu sene çok güven vermiyorken biraz olsun arka tarafı toplamış oluruz bu sayede.

Laf ola beri gele ya da dam üstünde saksağan misali sırf cevap yazmış olmak için yazmayın. Bak önceki mesajımda ne yazmışım:
Fatih Terim de herkes gibi insan, herkrs gibi hata yapabilir ve herkes gibi elestirilebilir.. Fakat burada yalan ve carpitmalarla Fatih hocayı karalamaya da kimse kalkışmasın
Sorun Fatih hocanın eleştirilmesi ya da hatasız olması değil. Sorun yalan ve iftiralar üzerinden hocaya saldırılmasıdır. Ve burada buna müsade edilmez hiç kusura bakmayın.

Fatih hocayı yalan ve yanlış doneler vererek kötülüyorsunuz burada.. ki bunun böyle olduğunu kendin de kabul ettin.. ama bunu neden yaptığın hala soru işareti tabi...

Bikaç haftadır takım gibi Fatih Hoca'da formsuzdu, Braga maçında resmen teknik direktörlük dersi verdi, aynı şekilde Sivas maçında da gerekeni yaptı noktayı koydu :ayatollah:

BUYUKSUN HOCAM! :ayatollah::ayatollah::yenieek::yenieek:

Laf ola beri gele ya da dam üstünde saksağan misali sırf cevap yazmış olmak için yazmayın. Bak önceki mesajımda ne yazmışım: Sorun Fatih hocanın eleştirilmesi ya da hatasız olması değil. Sorun yalan ve iftiralar üzerinden hocaya saldırılmasıdır. Ve burada buna müsade edilmez hiç kusura bakmayın.

Fatih hocayı yalan ve yanlış doneler vererek kötülüyorsunuz burada.. ki bunun böyle olduğunu kendin de kabul ettin.. ama bunu neden yaptığın hala soru işareti tabi...

Lafları çarpıtma.Tamam onu yazmamam gerekirdi ama bizim bugün bile acısını çektiğimiz enkazı yaratan adamlardan birisi de Fatih Terim'dir.Şarlatanlık yapacağına bunu da açıkla hadi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt