Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Kaka yı felan gec hoca önce şu son 10 mactır oynanan rezil oynuna bi çare bul..Galatasaray önde baskı yapan,ataklarla rakibi bunaltan bir oyuna sahipti ama bu sadece mac elden gittikten sonra oluyor..

Sonrası malum zaten

Şişir yavrum şişir...

Aynen arkadaş, bu takımın yedeklerinin 1461'i yenmek için hocaya mı ihtiyacı olmalı? Hoca geçen sene bunların 10 tanesini temizledi ama temizle temizle bitmiyorlar ki. Bir o kadarını daha yollamak lazım.

Bu chris midir krizmidir ne karın ağrısıysa kim aldırdı?Hamiti kim aldırdı?Ceyhunu kim aldırdı?Sercanı kim aldırdı?Emreyi,aydını ısrarla kim oynatıyor?Ben bir daha Krizi oynatırsa artık Fatih terimi tartışmam bile demiştim artık tartışmıyorum.

Hoca ne yapsın ya? Hayret bir şey, son 15-20 dakika nasıl hırslandıklarını gördük. Sabahtan bu yana neredeydiler? Utanmaları gerekiyor. Tek eleştirimiz Emre ve Cris odaklı olur. İşin garip tarafı onlar da neredeyse maçı kurtarıyordu.

cris'ten vazgeçsin bi zahmet :yenieek:oynadığı tüm maçları rezil etti kel herif

Ama biliyorum ki vazgeçmez..Ligde semih ya da dany cezalı olsun , gökhan'ı değil cris'i oynatır

Sokayım Türkiye Kupasına. Şu an Ligde lideriz. Şampiyonlar Liginde son 16 da. Terimi harcatmayız kurda kuşa.

cris'ten vazgeçsin bi zahmet :yenieek:oynadığı tüm maçları rezil etti kel herif

Ama biliyorum ki vazgeçmez..Ligde semih ya da dany cezalı olsun , gökhan'ı değil cris'i oynatır

Sanmıyorum. Özellikten şu maçtan sonra..

[video=youtube;s90QgrxvS9w]https://www.youtube.com/watch?v=s90QgrxvS9w[/video]

Vay be, zaman ne çok şeyi değiştiriyor.

Aynı şeyleri şimdi ben Fatih Hoca' ya söylemek istiyorum

"Tarihe bir kupa daha kazandıracaksınız hocam, bu futbolculuktan nasibini almamış bazı beceriksizlerin Galatasaray forması ile sahada ne işi var!"

Hocam radikal kararlar al bazı oyuncular hakkında artık. Ceyhun,Cris,Çağlar,Furkan,Ufuk,Sercan filan nedir Allah aşkına.

Bu chris midir krizmidir ne karın ağrısıysa kim aldırdı?Hamiti kim aldırdı?Ceyhunu kim aldırdı?Sercanı kim aldırdı?Emreyi,aydını ısrarla kim oynatıyor?Ben bir daha Krizi oynatırsa artık Fatih terimi tartışmam bile demiştim artık tartışmıyorum.

Bütün forum Hamit gelsin diye nöbetteydi, şimdi kıvırmanın anlamı yok. Cris, yönetim beceriksizliğinin eseri. Hoca son dakikaya kadar kimse alınamayınca eyvallah demek zorunda kaldı. Sercan'a katılıyorum ama o kadar hata her takımda olur. Ceyhun, bonservisi elinde olduğu için alternatif olarak alındı. Milli takımda da fena oynamıyordu ama bizde şans bulamadığı için körelmiş.

Aydın'ı bütün forum Messi ilan etti, onu da geç. Böyle yanar döner olmamak lazım. Emre'ye ise geçen sene Semih'le birlikte 10 senelik topçu kazandık diyorduk. Bu sene adam alemlere akmaya karar verdi anlaşılan. Hoca temiz bir dayak atmalı, o konuda haklısın.

Genel olarak hocaya saydırmanın bir anlamı yok. Formanın değerini bilmeyen adamı hemen postalayacaksın. Bize adam mı yok, kendileri kaybederler.

İlk etap da gönderilecekler: Çağlar-Cris-Ceyhun-Ufuk-Sercan-Baros-Zan

İkinci Etap da gönderilecekler : Riera-Balta

Valla hocam böyle devam edersen 3.etap bizi uçuruma götürür..

Adam gibi oynamayan, paralari cebe indiren adamlarin hepsi gönderilsin. Bu sayi 14-15 olsa bile ses etmem.

Şampiyonlar ligi başarısından sonra dili bir tarafına kaçanlar forumda türedi yine siz adam olsanız hocam haksızlık ettik tebrik ederiz derdiniz en ufak bir hatada gelin burada bik bik ötün

Adam gibi oynamayan, paralari cebe indiren adamlarin hepsi gönderilsin. Bu sayi 14-15 olsa bile ses etmem.

Ceyhun,Çağlar,Sercan,Cris,Ufuk,Hakan,Sabri,Baros

Nerden baksan boş yere giden senelik 10 milyon euro.

Hoca geçen sene bir kamyon boş adamı yolladı. Sıra bunlarda.

Galibiyetspor gelmiş sanırım konuya. Hoca napsaydı? Melo'yu Selçuk'u, Burak'ı mı oynatsaydı FB maçı öncesi?

hoca nasıl bir sistemle oynatıyorsa as takım yedek takım her türlü berbat oynuyoruz

devrearasında artık sert tedbirler almanın zamanının geldiğini göstermesini bekliyor. Çağlar gibi adamların kıçına artık bir zahmet vursun tekmeyi.

Galibiyetspor gelmiş sanırım konuya. Hoca napsaydı? Melo'yu Selçuk'u, Burak'ı mı oynatsaydı FB maçı öncesi?

Meloyu selcugu oynatsa yine kazanamazdık onların bi farkı yok şu sahadakilerden

Transferden anlamiyor.Keske ihtiyacim su tarz bi oyuncu dese baskalari gidip adami bulup getirse.2.doneminde ders cikaramamis hala ayni kalitesiz ya tutarsa mantiginda transferler..

Hoca bence devre arası öncesi son şanslarını verdi. bu devre veya sezon sonu çağlar ceyhun, sercan ve gökhan gider bence sabri hakan riera (bence yabancı hakkı ve aldığı para düşünülünce gitmeli) bunlarda gitmeli.Hocanın suçu yok sana şans veriyor ,oynuyorsun bir tek artın yok hoca ne yapsın her maç burak umut selçuk vs. oynayacaksa bu adamlar neden para alıyorlar o kadar güzel hayatları neden hak ediyorlar ? Şu gereksiz 5 6 adamı gönderirsek 1 çok iyi veya 2 adet iyi adam alabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt