Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

1 yenilgiyi mi beklediniz icindekilerinizi kusmak icin? Sampiyon olunca, lider olunca, yazmaya cesaret edemeyenler, 1 yenilgide elestirme hakkina sahip degildir.

Insanda biraz vicdan olur, vefa olur, saygi olur, sevgi olur. Nasil taraftarsiniz siz? Fatih Terim bunu mu haketti?

Elestirirsiniz, ama Fatih Terim´e yakisacak sekilde elestirirsiniz. Yaptiginiz ayip.

Ünal Aysal, bir Aziz Yildirim olamadin ya, yaziklar olsun sana. Adam dünkü cocuk Aykut´u nasil koruyor, sen efsanemizi kurtlar sofrasina atiyorsun.

Unutmayiz, hesabini da birgün sorariz. Sen Fatih Terim´i yipratacak güce sahip olamazsin.

Alt tarafi 1 senedir taniyoruz seni. O kadar da uzun boylu degil. Sen haddini bileceksin. Ya Terim´i koruyacaksin, yada gideceksin.

Paran bi ise yaramiyor zaten

evet sen istedin diye yazmayacak halimiz yok cok dogru dedin renkdas

Foruma bir özellik eklense de Hayri'nin mesajlarını görmeme seçeneğimiz olsa. O mesaj hiç yokmuş gibi devam etsek. Ne güzel olurdu değil mi :sad007:

1 yenilgiyi mi beklediniz icindekilerinizi kusmak icin? Sampiyon olunca, lider olunca, yazmaya cesaret edemeyenler, 1 yenilgide elestirme hakkina sahip degildir.

Insanda biraz vicdan olur, vefa olur, saygi olur, sevgi olur. Nasil taraftarsiniz siz? Fatih Terim bunu mu haketti?

Elestirirsiniz, ama Fatih Terim´e yakisacak sekilde elestirirsiniz. Yaptiginiz ayip.

Ünal Aysal, bir Aziz Yildirim olamadin ya, yaziklar olsun sana. Adam dünkü cocuk Aykut´u nasil koruyor, sen efsanemizi kurtlar sofrasina atiyorsun.

Unutmayiz, hesabini da birgün sorariz. Sen Fatih Terim´i yipratacak güce sahip olamazsin.

Alt tarafi 1 senedir taniyoruz seni. O kadar da uzun boylu degil. Sen haddini bileceksin. Ya Terim´i koruyacaksin, yada gideceksin.

Paran bi ise yaramiyor zaten

:rolleyes:

masallah herseyi cozmussun de azizin aykutu neden korudugunu cozememissin

ayrica burda aylardir mantikli elestiri yapanlar var biraz kafanizi toplayin da millete 1 mac 1 mac diye icat yapmiscasina dadanmayin

Foruma bir özellik eklense de Hayri'nin mesajlarını görmeme seçeneğimiz olsa. O mesaj hiç yokmuş gibi devam etsek. Ne güzel olurdu değil mi :sad007:

profilime gir ve engellilere ekle seysine bas

Büyük adamsın Hayri, bilmiyordum bunu. Süper oldu :007:

sen bu işin sistemle alakasi oldugunumu düsünuyorsun

kusura bakma hala uyuyorsun

hoca takimi boslamis diger olaylardan dolayi

oyuncularda bundan etkillenmis

Yahu orasıda var tabi, ben inkar etmiyorum ama baskan sacmalıyor diye hocada bildiğini okumaya, herseyi kafasına takmaya devam ederse bu gemi batmadan nasıl gidecek. Herkes kendi işine bakmazsa Titanic gibi olmaya mahkum kalacaz. Yeni bir 96-00 yapalım diyorsak bunlarla uğrasmamalıyız artık.

hoca ne yapiyor

cvp: hicbirsey

ayni tas ayni hamam devam ediyor takim masallah terimden baska herkese suc bulunuyor :rolleyes:

Bugün bazı arkadaşlarımdan binlerce kez özür diliyorum. Bugün bazı arkadaşlar bu akşam olacakları gündüzden söylemişlerdi. Ve ben kesinlikle bunların olmayacağını imkansız şeyler olacağını düşündüğüm için onlara itiraf ediyorum resmen hakaret ettim. Ben bir eşeğim haksız yere o arkadaşlarıma hakaret ettiğim için. Tekrar tekrar hepsinden teker teker özür diliyorum.

Başkan'a da Fatih Terim'e de yazıklar olsun. Sayın Fatih Hoca ben Metin Oktayı tanımam etmem, anlattılanlardan bilirim efsaneliğini. 26 yaşındayım ve benim gözlerimle gördüğüm en büyük efsaneydin. Ama o basın açıklamasıyla şuan zerre kadar umrumda değilsin. Sen orda ben dahil kimse Galatasaraydan büyük değildir die laf olsun die bir cümle kullandın ya, niyetin birilerine laf sokmak olan cümle? Evet gerçekten ne sen ne de başkan ikinizde Galatasaray'dan büyük değilsiniz.

Galatasaray sizin egolarınızın çarpışma noktası değil! Galatasaray sizin savaş arenanız değil! Siz kendi egolarınız uğruna Galatasaray'ı malzeme edemezsiniz!

Yemin ederek söylüyorum ki, bütün bu anlatılanlar medyanın uydurması olarak düşündüm. Kesinlikle inanmadım. Belki de inanmak istemedim. Galatasaray'a aşık 2 insan Galatasaray'a bunları reva görmez die düşündüm. Ünal Aysal'ı o kadar tanımam etmem, ama Fatih Hoca'yı tanıdığımı düşünürdüm. Fatih Hocanın egolarını elbette bilirdim. Liderlik karizması biraz da ordan gelirdi. Ama ben egoları uğruna Galatasaray'ı feda edeceğini düşünmezdim.

Sayın Hocam, o konuşma metnini hazırlamakla uğraşmaktan takımı hazırlayamamışsınız sanırım? Ha bazı arkadaşlar yanlış anlar beni kendileriyle karıştırır. Ne hiçbir zaman transfer taraftarı oldum, ne de rüzgarın estiği yere savruldum. Bugün bu olanlar olmasa 10-0 yenilse ağzımı açarsaydım naberttim. Ben geçen sene şampiyon olamasak bile hocamıza sahip çıkalım diyen insanım burda beni tanıyan herkes de bilir. Çıkıp bir anlık öfkeyle takır takır saydırsan sana yine laf etmezdim. İkinizin de canı saolsun der ikinize de kırılırdım. Resmen nutuk hazırlamışsın ya!

Benim bildiğim Fatih Terim mert adamdır. Adanalıdır. Lafını esirgemez! Kimseden korkmaz çekinmez! Ama benim bildiğim Fatih Terim bunu basın toplantısında Galatasaray'ı medyaya malzeme yaparak değil. Ünal Aysal'ın karşısına dikilip kağıda bakmadan aklından ne geçiriyorsa esirgemeden söylerdi.

Fatih Hocam, İmkansız die birşey yoktur, Mucizeler ise sadece biraz zaman olur. Evet bu gece bana hiçbirşeyin imkansız olmadığını gösterdin. Mucizelerin biraz zaman alacağını da gösterdin.

Benim için Galatasaraydan büyük kimse yoktur. Metin Oktay'dan başka efsaneyi tanımıyorum bu saatten sonra. Çünkü efsane diye kime sarıldıysam, Hagi(telefonu çalınınca hırsızlar), Hakan Şükür (1 sene daha futbol oynatılmadığı için yaptıklarını anlatmıcam herkesi kendinden soğuttu), Hasan Şaş(ewt gönderiliş biçimi yanlıştı ama sen yöneticiye kızıp Galatasaray'a cephe alamazsın), Hakan Ünsal(Çok sevdiğim küçük hakan, içimizdeki irlandalıları oynuyor)

Ünal Aysal benim 1.5yıl tanıdığım birisi, işin dürüstcesi çok da umrumda değil kendisi artık. Ama bugün ben 26 yılımın 21 yılı olduğum ve bundan gurur duyduğum Galatasaray taraftarlı olarak bir efsaneyi kaybettim. İmparator'u kaybettim.

Bu saatten sonra Ünal Aysal benim için sıradan bir başkan, Messi'yi transfer etse de, Galatasaray'ın kasasında 1milyar dolar para da koysa umrumda değildir.

Bu saatten sonra benim için Fatih Terim sıradan bir teknik direktör, 10 yıl üst üste şampiyon olsa, Cl şampiyonu da olsa umrumda değildir.

Biz sizler gibi kariyer, para, şöhret kazanmıyoruz. Bizler cebimizde olmayan paraları sizlerle paylaşıyoruz. Ve tek beklentimiz aşkımız. İkinize de yazıklar olsun. Şartsız şurtsuz sadece size destek olan bu taraftara bunları reva gördüğünüz için ikinize de yazıklar olsun..

Ve unutmadan, Aykut kendisine ve oyuncularının emeklerine güvenmeyip şike yapan başkanına bu kadar sahip çıkarken, takımı ayakta tutmaya çalışırken, Ve takım bu kadar başarısızken ve bunun en büyük sorumlusu Aykut olduğu gün gibi ortadayken istifa ettiği halde istifasını kabul etmeyip, taraftar gruplarından bazılarını satın alıp Aykuta destek çıkarmaya çalışan Azizenin yaptığını yapamadınız. Rahat battı... Egolarınız uğruna biz taraftarları heba ettiniz...

Bu arada isteyen bana kızsın, inanın umrumda değil. Ben haklı olduğumu düşündüğüm şeyi sonuna kadar yazarım. Kimseden de çekinmem. Sırf bugün başkan ve İmparator için kaç kişiye hakaret ettim bilen var mı? Onlara olan güvenimden dolayı? Ve konuşmaya başlarken onlardan özür diledim. Ve ben eşeğim dedim. Haksız olduğumda özür dilemekten de gocunmam. Doğru bildiğimi de kimseden çekinmem. İsteyeniniz istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Başkan olmayan, teknik direktör olmayan, DİVAN ÜYESİ olmayan ve hatta kongre üyesi bile olmayan sıradan ama GURURLU bir Galatasaray taraftarı olarak düşüncelerimi yazdım. Hepinize saygılar...

Vay anasını sayın seyirciler..! Acaba ne demiş bu Fatih Terim..

"Geçmişin muhasebesini de yapmak istemiyorum. Ben geleceğe bir şeyler söylemek istiyorum. Geleceğe bakarken, insanların atacağı bir adıma on adımla karşılık vermek isterken, önüme çıkarılan ve uğraşmak zorunda bırakıldığım şeylerden artık çok sıkıldım ve çok yoruldum. Buradan herkese ama herkese sesleniyorum. Lütfen herkes dikkatle iyi dinlesin. Bir Galatasaraylı olarak, bir Galatasaray sevdalısı ve aşığı olarak bu kulübe 40 yıl hizmet etmiş, sadece hocası değil, divan kurulu üyesi olarak, Galatasaray'ın bir elemanı olarak, tekrar ediyorum, Galatasaray'ın elemanı olarak, rahat ve huzurlu çalışacağım, kişilerle ve olaylarla değil, sahayla, oyunla futbolcuyla ilgileneceğim ve bir zahmet konsantrasyonumuzun saha dışı olaylarla bölünmediği bir ortam rica ediyorum."

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Bu konuşmanın neresinde hocanın egosu var arkadaşım... Tam 1 senedir biliyoruz tüm bunları ve hocanın bu kadar dayanıp susmasına hayret ediyorum.. Ki hala da susuyor hoca, bu konuşmayı da birilerine ayar vermek için değil Galatasarayın geleceği için yapıyor iyi okuyun ve paralı askerlerin oyununa gelmeyin...

[/FONT]"Rica ediyorum, insanlara daha fazla zarar vermeden, kulüp menfaatlerini ve kulübümüzün geleceğini, Galatasaray markasının değerini, Avrupa'daki itibarını zedelemeden işimize bakalım. İnanın bana herkes sadece işini yapsa çok daha huzurlu oluruz. Yeterince malzeme olduk zaten. Daha fazla olmayalım. Hatta bir müddet eğer mümkünse, hepimiz susalım, dinlenelim, düşünelim ve değerlendirelim''

Haksız mı hoca? Bizim yönetimin başı ayrı kıçı ayrı oynuyor maalesef. Medyatiik olma yarışında Ajdar'ı bile geride bırakanlar var..

Al sana Sneijder' olayı: Yönetimden 10 kişi açıklama yapıyor ama 2 tanesi birbirini tutmuyor. Takıma zarar vermemek için susan kim: Fatih Terim.. Peki Sneijder olayında bu forumda bile suçlanan kim: yine Faih Terim.. Sence gariplik yok mu bu işte?

gerestlı takıma ınamotoyuda yakısır onuda getırsın tulun efendi

terimli takima da lukunku yakisir paranin yarisi liege'e yarisi imparatora ;)

4 yıl ust uste sampıyon AVRUPA nın en büyügu olmak dunya sıralamasında bırıncı yapmak yakısır terıme

yeterlı sanırım galıba cekılebılırsın ABC

super arguman

zaman makinesi icad et de o yillara gidelim

Bir kere Fatih Terim'in bize verdiklerine unutmadan konusmak lazim. Ne kadar önemli bir 'eleman' oldugunu herkes bilmeli.

Ama eminimki hocamiz su sacma alinganlik, duygusal ve ego tavrini biraksa bizlere daha cok seyler verebilir. Ben baskan'in yaptiklarini kesinlikle savunmuyorum, baskan'i bir kenara koyarak söylüyorum bunlari. Eger sen 'eleman' kelimesine aliniyorsun, kusura bakma hocam, seni bu konuda destekleyemem. Efsane olsan bile bir elemansin. Her kaybedilen maclardan sonra herseyi cok büyütüyosun (onu cekme bunu cek, yok basin toplatisi yapma, simdide eleman dedigi icin kiril?)

Sanki kulübün icinde cocuklar var. Aysal olsun, Öztürk olsun, Terim olsun, Tulun olsun, hepsi cocuk gibi davraniyor.

Ve Fatih Terim'in bu tavirlarini hic sevmedigi daha önce belirtmistim. Bu yüzden eleman kelimesii böyle büyüttügü icin asla desteklemem bu konuda.

Fatih Terim'im iki huyu var.

Bir bir futbolcuyu iyi yada kötü oynasada hep ısrarlı bir şekilde oynatıyor.

İkincisi ise bir futbolcuyu bitirmişse bir daha hiç sanş vermeyip silip atıyor.

Bu arada, Fatih Terim'i dokunulmaz hale getiren taraftar zihnyeti kulübe zarar veren bir baska faktör, ama bunu anlayan varmi acaba..

Galatasaray > .............. diyoruz yani bu sözün arkasinda duralim :yenieek:

Hocamizi cok severiz, ama daha cok sevmemiz icin de elestirirz. Bu tavirlarini birakmali artik.

ya gecmisi gececeksin arkadas bu forumda hagiye neler dendi ki o basarilar hagi olmasa NAH olurdu

o yuzden gecmise gitmeyin gecmise gitmeyi biz de biliriz

SIMDIYE bakiniz takimin simdiki haline

takim = cop bize anlatilan uefa kupasi :rolleyes: o.k.

Galatasaray ego tatmin yeri değildir. Milyonlarca taraftarın fedakarlıklarda bulunarak desteklediği, hayatının neredeyse merkezine girmiş bir takım Galatasaray. Kimse dalaşmasını Galatasaray'ı zarar verecek şekilde yapamaz.

Aile içinde yaşanan aile içinde kalır. Aile fertlerinden birisi eğer bir sorunu dışa yansıtırsa, o ailede huzur, rahat kalmaz. Yerine formaliteler başlar. Galatasaray ailedir, derdinizi, probleminizi provakatör medyanın önünde yapmayıp, aile içinde çözersin. Ki dışarıya yansıyan durumlar, çözüme ulaştırmaz, daha malzeme verirsin.

Başarılı olan desteklenir, başarılı olmak isteyen desteklenir ama inat ve de çekişme yapacak olan da Galatasaray bütünlüğüne zarar verecekse, eleştirilir, hakkımızdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt