Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Düsündügünüz hangi hoca Galatasaray´a tarihi basariyi saglayacakmis ey yönetimin icindeki hainler? Hangi hoca?

Gerets mi saglayacak? Kariyeri ne, capi ne, basarilari ne? Sizin capiniz ne ki Terim´in altini oyuyorsunuz?

Bu hainlikleri 1 senedir dile getiriyoruz, herkes hissediyor. Bu yeni birsey degil.

Ben Terim´e sonuna kadar hak veriyorum. Önce sistem kusursuz isleyecek ki, bizde Terim´i elestirelim.

"Yönetim her dedigini yapti, transferleri de yetistirdi, sen basaramiyorsun" diyelim.

Böyle beceriksiz bir yönetim varken, ben Terim´i su anda elestiremem. (Genel anlamda)

Dünkü mac icin elestirecegim cok nokta var, ancak genel anlamda Terim´i yargilayamam.

Önce yönetim becerikli olacak. Sistem kusursuz isleyecek. Takim hazir hale getirilecek. (Lig baslamadan)

Sonra sira Terim´e gelir

Bir kere Fatih Terim'in bize verdiklerine unutmadan konusmak lazim. Ne kadar önemli bir 'eleman' oldugunu herkes bilmeli.

Ama eminimki hocamiz su sacma alinganlik, duygusal ve ego tavrini biraksa bizlere daha cok seyler verebilir. Ben baskan'in yaptiklarini kesinlikle savunmuyorum, baskan'i bir kenara koyarak söylüyorum bunlari. Eger sen 'eleman' kelimesine aliniyorsun, kusura bakma hocam, seni bu konuda destekleyemem. Efsane olsan bile bir elemansin. Her kaybedilen maclardan sonra herseyi cok büyütüyosun (onu cekme bunu cek, yok basin toplatisi yapma, simdide eleman dedigi icin kiril?)

Sanki kulübün icinde cocuklar var. Aysal olsun, Öztürk olsun, Terim olsun, Tulun olsun, hepsi cocuk gibi davraniyor.

Ve Fatih Terim'in bu tavirlarini hic sevmedigi daha önce belirtmistim. Bu yüzden eleman kelimesii böyle büyüttügü icin asla desteklemem bu konuda.

Yapmayın lütfen hocanın eleman lafına alındığı falan yok. Adam açıkça yalvarıyor "bülentinizi v.s. çekin üzerimden.. destek vermiyorsunuz anladık ama sürekli taciz etmeyin.. bırakın takımımı çalıştırayım" diyor adam açıkça..

Aşağıdaki cümleyi yorumlasan görürsün hocanın kimseyle derdi olmadığını :

"Geçmişin muhasebesini de yapmak istemiyorum. Ben geleceğe bir şeyler söylemek istiyorum"

Bir kere Fatih Terim'in bize verdiklerine unutmadan konusmak lazim. Ne kadar önemli bir 'eleman' oldugunu herkes bilmeli.

Ama eminimki hocamiz su sacma alinganlik, duygusal ve ego tavrini biraksa bizlere daha cok seyler verebilir. Ben baskan'in yaptiklarini kesinlikle savunmuyorum, baskan'i bir kenara koyarak söylüyorum bunlari. Eger sen 'eleman' kelimesine aliniyorsun, kusura bakma hocam, seni bu konuda destekleyemem. Efsane olsan bile bir elemansin. Her kaybedilen maclardan sonra herseyi cok büyütüyosun (onu cekme bunu cek, yok basin toplatisi yapma, simdide eleman dedigi icin kiril?)

Sanki kulübün icinde cocuklar var. Aysal olsun, Öztürk olsun, Terim olsun, Tulun olsun, hepsi cocuk gibi davraniyor.

Ve Fatih Terim'in bu tavirlarini hic sevmedigi daha önce belirtmistim. Bu yüzden eleman kelimesii böyle büyüttügü icin asla desteklemem bu konuda.

bu aykut degıl hakancıgım öyle ipini cekınce ıstedıgın tarafa gelsın

terıme basarısız dıyen gecmıste basarlıydı dıyen sadece ahmaktır

örnekmı

avrupa 3 nculugu

gecen yılkı sampıyonluk

bu yılkı clde kı ust tur

gercı bunlarda gecmıste kaldı dünkü acıklamlar gıbı ;)

Bu arada, Fatih Terim'i dokunulmaz hale getiren taraftar zihnyeti kulübe zarar veren bir baska faktör, ama bunu anlayan varmi acaba..

Galatasaray > .............. diyoruz yani bu sözün arkasinda duralim :yenieek:

Hocamizi cok severiz, ama daha cok sevmemiz icin de elestirirz. Bu tavirlarini birakmali artik.

Eleştirilerinize saygı gösteriyoruz da.. sanırım eleştirilerinizin eleştirilmesini kabul edemiyorsunuz bu durumda.. ne dersiniz?

Yapmayın lütfen hocanın eleman lafına alındığı falan yok. Adam açıkça yalvarıyor "bülentinizi v.s. çekin üzerimden.. destek vermiyorsunuz anladık ama sürekli taciz etmeyin.. bırakın takımımı çalıştırayım" diyor adam açıkça..

"Geçmişin muhasebesini de yapmak istemiyorum. Ben geleceğe bir şeyler söylemek istiyorum"

Hayir acik acik demiyor iste, bir baskahaksiz oldugu yön de budur !

Eger diyecek birseyi varsa medya önünde yem vererek degil, gidip baskanin yüzüne diyecek. Iste bende birde buna kiziyorum, ego cocuk kelimesi bu yüzden kullanim yukarda. Cok büyütüyoruz herseyi. Diger tarafin yaptigi da yanlis. Diyorum ya her iki taraf cocukluk yapiyor, oturun konusun be. Nedir bu, biri surda trip yapiyor biri orda. Nerdeyiz biz, bu nasil sacmaliktir, kulüp yöneticilerin (Terim dahil) davranislarina bakin bir.

işime karısmayın demek alınganlık yaptı demek oluyormus

hocanın ıstedıgı hangı adamı aldınız bı soyleyın once

adam onlara ragmen hala dıyor gecmısı bırakalım ama işime karısmayın dıye

adam shaqırı yı ıstıyor tulun ronaldınyoyu

adam kaka yı sıtıyor tulun sneıjderı

daha anlamak için ne yazmam gerkıyor

bu aykut degıl hakancıgım öyle ipini cekınce ıstedıgın tarafa gelsın

terıme basarısız dıyen gecmıste basarlıydı dıyen sadece ahmaktır

örnekmı

avrupa 3 nculugu

gecen yılkı sampıyonluk

bu yılkı clde kı ust tur

gercı bunlarda gecmıste kaldı dünkü acıklamlar gıbı ;)

Ben Terim'e basarisiz demiyorum, bu tavirlarinin yanlis oldugunu düsünüyorum. Kazansaydik bu aciklama olmayacakti bile, eminim.

işime karısmayın demek alınganlık yaptı demek oluyormus

hocanın ıstedıgı hangı adamı aldınız bı soyleyın once

adam onlara ragmen hala dıyor gecmısı bırakalım ama işime karısmayın dıye

adam shaqırı yı ıstıyor tulun ronaldınyoyu

adam kaka yı sıtıyor tulun sneıjderı

daha anlamak için ne yazmam gerkıyor

fotomac mi yoksa fotospor mu

Gecen sezonu hatirla. Sezon sonu konusacam dedi, ama sampiyon olduk ve konusmadi. Yani ne zaman kötü sonuc alsak Terim cok duygusala cekiyor konulari, tipki bu eleman konusu gibi.

eleman konusu sadece bı ayrıntı asıl olay sneıjder dayatması yapılması hocaya

hoca agzından duydunmu ıstedıgını sneıjderı

ama ıstemedıgını duyduk kendı agzıyla onlar bana sneıjder dıego dedı bende ımkanımız varsa kaka dedım

gecen yılda ronı dayatması vardı

eleman konusu sadece bı ayrıntı asıl olay sneıjder dayatması yapılması hocaya

hoca agzından duydunmu ıstedıgını sneıjderı

ama ıstemedıgını duyduk kendı agzıyla onlar bana sneıjder dıego dedı bende ımkanımız varsa kaka dedım

gecen yılda ronı dayatması vardı

Sneijder konusuna hic girmeyelim, gelecegi düsünerek transfer yapmaliyiz diyor ve Kaka'yi istiyor (30 yasinda), Sneijder'e gelince (28 yasinda) takim ici dengeleri oluyor. Ama bu simdi konumuz degil.

Benim demek istedigim, bu konuda taraf olmayalim. Her iki taraf cocukca davraniyor ve Terim'in medya önünde tavirlari cok yanlis.

Sneijder konusuna hic girmeyelim, gelecegi düsünerek transfer yapmaliyiz diyor ve Kaka'yi istiyor (30 yasinda), Sneijder'e gelince (28 yasinda) takim ici dengeleri oluyor. Ama bu simdi konumuz degil.

Benim demek istedigim, bu konuda taraf olmayalim. Her iki taraf cocukca davraniyor ve Terim'in medya önünde tavirlari cok yanlis.

asıl bana koyan ne bılıyormusun koskoca kulubu mahkeme koselerınde gezdıren bırının,takım ve klup usttunde boyle etkın bı rol alması

asıl bana koyan ne bılıyormusun koskoca kulubu mahkeme koselerınde gezdıren bırının,takım ve klup usttunde boyle etkın bı rol alması

Zaten onun orda isi olmamali, ama orda iste. Bu yüzden saygi göstermek lazim, yoksa hersey futbol takimimiza yansiyor.

kaka konusu dırek bısey degıl madem boyle bı ımkanımız var muhbetı yuzunden gelısıyor

yanı terımım ısrarla kakayı istedıgı yok

ısrarla ıstedıgı adamlar bellı carlınhos chadlı

Sorun varsa kulüp icerisinde cözmeliyiz, ama simdi medya'ya yem verdik. Aksam Telegol olayi nerelere tasiyacak siz düsünün artik.

bence dısarı hıc onemlı degıl çünkü etkılenmeyecek kadar gucluyuz ama

hala devam etmesı bızı yaralar ,dun gormedınmı takımı resmen hocanın ruh halı takım uzerındeydı

takımın hepsı kötuydü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt