Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
https://www.gscimbom.com/forum/futbol-takimi-teknik-kadro/119658-_52-emre-colak-260.html#post5906271
Bunun gibi kuşlar gelip buraya mesaj yazıyor. Kimsin lan sen?
Git diyemiyorum ama egolarından kurtulamayacaksan git abi..Herkez için en hayırlısı bu olur
dikkat et de Burak'i yiyeyim derken o senin ayagini kaydirmasin
fenerin bjknin şampiyon olması için elinden geleni ardına koyma hocam.yemişim senin egonu ya.burağı niye oyuna almıyon ?haftaya sneijder ve burak ilk 11 de olacak o kadar.bize rahatlık batıyo valla.ama sezon başından beri oynanan oyundan ötürü maçı yarıda bırakıyorum.takımı hiç ettin resmen.bravo sana.üst üste maç kazanamayan özürlü bi takım olduk.haftaya antalyayla oynuyoruz ama antalyanın yedekleri bile iyi.
teklif aldıysan git hocam.şampiyonlar liginde burak sayesinde üst turdayız.senin değil.
ne demek kimsin sen fatih terim eleştirilemezmi,dah iki hafta önce galatasaray başkanına basın toplantısında kafa tutacaksın,galatasarayı aleme maskara edeceksin,yiğit gökoğlan amrabat gibi adamlara 10 milyondan fazla para verdirip takımın parasını çöpe atacaksın,şu kurulan muazzam kadroyu egoları ve takıntıların yüzünden aleme rezil edeceksin sonra fatih terim eleştirince kuş olacaksın,bırakın bu işleri fatih terim bu takıma zarar veriyor,bende bir an önce istifa etmesini istiyorum...
Keşke Lucescu'yu ikna edebilsek.
2 maç puan kaybedelim Fatih Terim istifa diyenler olur demiştim az kaldı ha gayret... Bende çok eleştirdim ama abartmanın anlamı yok!! Hakaret ettiğiniz adamın kim olduğuna bakın önce.. Eleştirin ama saygısızlık yapmayın...
Unal baskana guveniyorum senin dersini verecek merak etme imparatorlugun ona sokmez
Abi bırakın isteyen eleştirsin , Galatasaray'da kimse dokunulmaz değildir..Hata yapan eleştirilir