Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocayı savunan arkadaşlar bence nefeslerini tüketmesinler. Bıraksınlar başlığı Leo'ya, Azad'a diğerlerine... Sonunda görüşürüz zaten..

Şu gülüşü atarız en sonunda:asd::asd::lol:

Cevap: Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

Emre colak 8taşa gol attı diye ben sevinemedim bile adam banko oynayacak diye sen ne diyon

galatasaray adına golu atana ahmet çakar olsun yine sevinirim asıl sen nediyorsun sevinmedim filan

bizim taraftarların ıcınde satıcı hadsizler çok(terimi kotuleyenler icin diyorum) biraz destek olun biraz savrulalaım hemen hazırsınız asalım keselim tabi kolay BEKARA KARI BOSAMAK KOLAY demisler tabi ANLAYANA!(TERİMİ ELESTİRENLER İCİN)

Emre Colaga 90 dakika nasil dayandin?

Burak niye oynamiyor?

Sneijder baya fit gözüküyor, ozaman niye oynamaz süs olarakmi aldik?

Yekta niye sag kanatta oynar?

Engin niye ortada?

Bu iki futbolcunun pozisyonlari tam tersi degilmi?

442'de niye israr ediyoruz?

Umut'un Sneijder'e bir pozisyonda cok önemli bir atakta bilerek pas atmamasini gördünmü?

Bir tane bile organize atagimiz yok bunu nasil izah edeceksin?

Takim bas bas stoper diye bagiriyor niye almiyorsun?

Oyuncu degisikleri hangi akla hizmetti?

Bu sorulari sormayan basini ben!

Talha biri şurada bir oyuncu maç sırasında son dakikalarında topu dışarı atsa sinirden Allah Belanı Versin XXX dese o cezayı alıyorsa! Bunun hayli hayli olması lazım..

Yapma Güray, arada fark var. Birinde "Senin imparator sıfatın başkanı ilgilendirmez" anlamına gelen bir ifade kullanılıyor (biraz sert de olsa) ama diğerinde direk bela okunuyor, bunlar farklı şeyler. Mesela "defolsun gitsin Baros" gibi mesajlarla dolu Baros konusu, bu mesajlara da ceza vermiyoruz. Üslup sertliği çok aşırıya kaçmadıkça ceza vermiyoruz.

Ha mesajı ben de çok tasvip etmiyorum ancak bu farklı bi mesele.

Güray şu konuda anlaşalım, "Senim imparatorluğun ona sökmez" bi hakaret değildir. Üslup biraz serttir o kadar.

Ayrıca bahsettiği kişi herhangi biri değil ki seversin sevmezsin ama Eğer Galatasaraylıysan yaptıklarından dolayı saygı duymak zorundasın.. Hani Hakan Balta'ya sökmez senin baltalığın demek le bir değil ki bu cümle...

bursa deplasmanından 1 puan almısız gorende 5 0 yenıldık zanneder..en zor deplasmanlardan bırıdır bu kadar fırsat kollamayı beklemeyın lutfen...

Cevap: Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

galatasaray adına golu atana ahmet çakar olsun yine sevinirim asıl sen nediyorsun sevinmedim filan

bizim taraftarların ıcınde satıcı hadsizler çok(terimi kotuleyenler icin diyorum) biraz destek olun biraz savrulalaım hemen hazırsınız asalım keselim tabi kolay BEKARA KARI BOSAMAK KOLAY demisler tabi ANLAYANA!(TERİMİ ELESTİRENLER İCİN)

Terim e lafım yok bu takımda emre colagı banko oynatacak hiç bişeye sevinmem adam 90 dakika nasıl oynuyor nasıl dayanıyorsunuz cözemedim

Ayrıca bahsettiği kişi herhangi biri değil ki seversin sevmezsin ama Eğer Galatasaraylıysan yaptıklarından dolayı saygı duymak zorundasın.. Hani Hakan Balta'ya sökmez senin baltalığın demek le bir değil ki bu cümle...

Katılıyorum bu mevzuda sana ancak ceza gerektiren bir mesaj değil o, lütfen siz de biraz anlayışlı olun.

Sneijder baya fit gözüküyor, ozaman niye oynamaz süs olarakmi aldik?

Yekta niye sag kanatta oynar?

Engin niye ortada?

Bu iki futbolcunun pozisyonlari tam tersi degilmi?

Valla bin defa haklısın. Bazen uzaylılar hocayı ele geçirdi diye düşünüyorum.

Galatasaray'ın Efsanelerinden birine üstelik şuan başında olan bir isme hakaret edeceksin bende bir Galatasaraylı olarak sessiz kalacağım öyle mi... Senin Nevizadeliğinde burada sökmez...

Ettim zaten de yöneticiler yine Nevizade kıyağı yapıyor sanırım şu konuya bak hakaret üstüne hakaret..

Tamam kisa kes.

Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

- IMPARATORu elestirin ama istifa gibi sacmasapan kelimeler kullanmayın.

-Sneijder oynasın o oynasın demeyin aslolan GALATASARAYdir .

-ANTU'dan gelen KUŞLAR farkedilmiyor değilsiniz .

-Kimse istifa dedi diye IMPARATOR onu takmaz . Rahat olun siz bu istifa diyenler TERIMIN ŞAMPIYONLUĞUNA sevinemesin inşallah .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Cok cok formsuz. Heyecansiz. Keci inadi var. Emre colak sahada. Ne yapmaya calisiyor belli degil.cok ilginc. Sampiyon olamazsak bu sene fatih hoca ya kesilir hesap. 4-4-2 olmuyor. Bu inat neden. Bugunku kadro nedir. Oyuncu degisikligi nedir.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yapma Güray, arada fark var. Birinde "Senin imparator sıfatın başkanı ilgilendirmez" anlamına gelen bir ifade kullanılıyor (biraz sert de olsa) ama diğerinde direk bela okunuyor, bunlar farklı şeyler. Mesela "defolsun gitsin Baros" gibi mesajlarla dolu Baros konusu, bu mesajlara da ceza vermiyoruz. Üslup sertliği çok aşırıya kaçmadıkça ceza vermiyoruz.

Ha mesajı ben de çok tasvip etmiyorum ancak bu farklı bi mesele.

O zaman şahsi fikrim ceza kurallarınızı bir gözden geçirmeniz lazım, Çünkü burada Sert Üslup adı altında bu forumun büyük çoğunluğunun sevdiği,saygı duyduğu ve Burada bulunma amacımız olan Galatasaray'ın en büyük isimlerinden birine saygısızlık yapılıyor..

O zaman şahsi fikrim ceza kurallarınızı bir gözden geçirmeniz lazım, Çünkü burada Sert Üslup adı altında bu forumun büyük çoğunluğunun sevdiği,saygı duyduğu ve Burada bulunma amacımız olan Galatasaray'ın en büyük isimlerinden birine saygısızlık yapılıyor..

Gözden geçirebiliriz. Arkadaşlara ileteceğim. Ayrıca bu tip istekleriniz için ticket sistemini de kullanabilirsiniz.

Aykut-Alex ikilemi gibi Terim-Sneijder ikilemi oluşacak diye şimdiden korkuyorum, umarım öyle birşey olmaz.

Katılıyorum bu mevzuda sana ancak ceza gerektiren bir mesaj değil o, lütfen siz de biraz anlayışlı olun.

Talha, sizin de biraz bizi anlamanız gerek. Galatasaray forumunda bu kulübün efsanesine yönelik haddini aşan çok sayıda mesaj var. İfade özgürlüğünün sınırlarını bu kadar zorlamamak lazım. Bugün bir ortama girip oranın efsanesine çekip gitsin dersen ağzının ortasına iki tane çakarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt