Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Kardeşim şu an ligde lideriz ve şl de 2.turdayız en son ne zaman 2.tura çıkmıştık cl'de 2003 tü sanırım bu takım için Fatih hoca dan iyisi varmı sanki ve eksikermiz var Eboue, Melo, Hamit ve hocanın yedek bıraktığı Sneijder, Burak bunlar ilk 11 de başlicağı zaman farkı açıp şampiyon olucaz her puan kaybından sonra oyuncuları ve hocayı yerden yere vurmak dogru değil

Yemişim liderliği,20 macta 10 galibiyet almışız bu başarı falan değil olamazda..Taa ligin başında kötüydük 20. hafta geldi yine rezil futbol,yine bildik adamlarda ısrar etmeler en ufak değişiklik yok..

ligin 2. yarısı düzelir dedik,çalışır hatalarını anlarlar düzelir dedik yine yok yine yok.

Abi kötü bir macın ardından ders almayıp aynı hatalarını haftalardır yapıyorsan kusura bakma ben eleştirrim..Tamam karşıdaki Fatih terim saygımız sonsuz ama hiçbirşey Galatasaray'dan önce gelemez..

hamit varmiydi bugün ? eboue varmiydi ? kimi oynatsin sabriyi oynatmasinda?

yav arkadasim gecen hafta besiktasi yeniyoruz hocaya övgü dolu sözler söyleniyor bugün yeniliyoruz elestiri üstüne elestiri.. yapmayin arkadaslar ayip ediyosunuz lütfen..

tek anlamadigim sey bu takim sneijdere neden pas vermiyor sneijder dislaniyor mu? hele hele selcuk hic pas vermiyor.

Boldlu kısma cevabım [ :yenieek: ]

Genel konuya haftaya dedim ben niye sabri oynadı demedim zaten Kasımpaşa maçında iyidi BJK'de idare etti ama bu maç rezil ötesiydi..

Yemişim liderliği,20 macta 10 galibiyet almışız bu başarı falan değil olamazda..Taa ligin başında kötüydük 20. hafta geldi yine rezil futbol,yine bildik adamlarda ısrar etmeler en ufak değişiklik yok..

ligin 2. yarısı düzelir dedik,çalışır hatalarını anlarlar düzelir dedik yine yok yine yok.Abi ötü bir macın ardından ders almayıp aynı hatalarını haftalardır yapıyorsan kusura bakma ben eleştirrim..Tamam karşıdaki Fatih terim saygımız sonsuz ama hiçbirşey Galatasaray'dan önce gelemez..

Sezon sonu şampiyonluğu alınca yemezsin şampiyonluğu sende sevinirsin bende sevinirim sinirlisin hepimiz sinirliyiz ama yapıcak bişey yok artık Fatih hocanın Burak'ı ve Sneijderi oynatmasını beklicez ideal 11'i bulalım farkı açıcaz zaten

3 Kalecin var. Biri iyi, digerleri lesh. Muslera, Ufuk, Eray

4 stoperin var ikisi iyi, ondardan biri sakat, diger iki stoper lesh. Semih, Ujfalusi, Dany, Zan

Sol bek oyuncun yok, sol acik oyuncuyu oraya mont ettin. Hakan, Riera

Sag bek´in iyi, yedel oyuncun yok. Eboue, Sabri

Orta saha ikilin iyi, önliberonun yedegi yok. Melo, Selcuk, Yekta, Engin

Kanatlarda 4-5 oyuncun var, hepsi bos. Amrabat, Emre, Hamit, Aydin

Forvet hattinda 5 oyuncun var. Biri iyi, öteki vasat, digeri yaslandi ve cok agir, diger 2 forvetde lesh ötesi. Burak, Umut, Elmander, Sercan, Baros

Ne hakla buraya gelip " bu kadroyla herkeze 15 puan fark atmadigimizin bas sorumlusu Terim " diyebiliyorsunuz.

Terimin basın toplantısını bir arkadaş paylaşabilir mi. Transferler konusunda konuşmuş. istediğiniz herkesi alamıyorsunuz gibi talihsiz bir cümle kurmuş.

tek sorunumuz su:

gecen sene tam bir takim olmustuk, yani herkez yüzde yüz veriyordu ve beraber oynuyorlardi. bu sene bazi futbolcular yildizlasmak istediler, yani bazen pas atilacak yerde calima gitmeler falan. bugün bakiyorum selcuga (iyi oynadi ona hicbir sözüm yok, asistk cok güzeldi) sneijder bos olsa bile pas vermiyor. bu takimin kaptani, yildizi benim sen kim oluyorsun da yildizligimi kapmak istiyorsun der gibi. bugün sadece amrabat ve rieranin pas attigini gördüm baska da pas atan olmadi sanirim.

Burak neden oynamıyor? Nedir bu saçmalık? Bir terbiyesizlik yaptıysa bilelim ama ortada bir sorun yoksa yerine çöp adamları oynatıp Burak'ı oynatmamak saçmalık!!!!!!!!

Engin,Emre,Amrabat,Aydın,Yekta biraz mantığıyla oynasalardı bugün fark olurdu... Yetenekliler ancak akıllarıyla yeteneklerini birleştiremiyorlar.. Engin önündeki adama pas vermek yerine Amrabat'a uzun atmaya çalışıyor halbuki dibinde Sneijder var ver ona o atsın...

4 stoperin var ikisi iyi, ondardan biri sakat, diger iki stoper lesh. Semih, Ujfalusi, Dany, Zan

Forvet hattinda 5 oyuncun var. Biri iyi, öteki vasat, digeri yaslandi ve cok agir, diger 2 forvetde lesh ötesi. Burak, Umut, Elmander, Sercan, Baros

Ne hakla buraya gelip " bu kadroyla herkeze 15 puan fark atmadigimizin bas sorumlusu Terim " diyebiliyorsunuz.

Pardon ama kadroyu kim belirliyo,oyuncuları kim alıyo,kim transfer ediyo?Başarıda nasılki Fatih terim diyorsak başarısızlıkdada elbetteki onun ismi gececek..

Alakası yok bir maçlık konuşmam ben isterse gol kralı olsun . Sabri'nin tek hatırladığım olumlu hareketi bordeaux'a attığı 4.gol :)

takimin maskotu gibi birsey sabri gitmesini istemem sahsen istersen hic oynamasin hep yedek kalsin ama yinede gitmesin sabriyi seviyorum suan takimda en fanatik galatasarayli odur bundan emin ol.

burak neden oynatılmadı diye 1 hafta daha konuşalacak...fatih hoca da inat yapıcak haftaya yine oynatmayacak...takıntılı hocamız var malesef...yapacak birşey yok...

Pardon ama kadroyu kim belirliyo,oyuncuları kim alıyo,kim transfer ediyo?Başarıda nasılki Fatih terim diyorsak başarısızlıkdada elbetteki onun ismi gececek..

Haklisin ama konu kadro´nun kurulusu degildi.

Bazi renkdaslarimizin " bu kadroyla herkeze 15 puan fark atmadigimizin bas sorumlusu Terim " mesajlarina aydinlik getirmek amaciyla yazdim.

Engin,Emre,Amrabat,Aydın,Yekta biraz mantığıyla oynasalardı bugün fark olurdu... Yetenekliler ancak akıllarıyla yeteneklerini birleştiremiyorlar.. Engin önündeki adama pas vermek yerine Amrabat'a uzun atmaya çalışıyor halbuki dibinde Sneijder var ver ona o atsın...

sorun da bu ya pas atan yok. ne zaman top gelse sneijdere cok güzel kullandi. adam gibi seyredemedik ama su adami gecen hafta kirmizi kart bu hafta rüzgar. bütün hafta bu maci bekledim sneijderin ilk 11 de baslamasini beklerdim sahsen.

mağlubiyetleri geçtim haybeye 7 beraberliğin 4 tanesinde galip gelsen bugün puan farkı 12-13 olurdu... kadroyu bu kadar yerin dibine batırmak biraz haksızlık olur... formsuzluk var mı? evet var... ama 2 hafta sonra burada çok farklı şeyler konuşucaz bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt