Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

bence siz bu zihniyetinizle fenerlilerin bir örneğisiniz

He canım he biz kimseyi galatasarayın üstünde görmeyiz kardeşim kişiler gelip gecicidir bi insanı efsane diye eleştirmemek sacmalıktır

Ben terimin başarısızlıklarını inkar etmedim Galatasarayımızın en başarılı Teknik direktörü olmuştu.Ama olmuştu...

Bugun 20 macta 10 galibiyet alıyorsak ben buna zil takıp oynuyamam çünkü bu başarı değildir başarısızlıktır..

Bugun lidersek rakip takımlarında bizim gibi puan kaybettiğinden lideriz yoksa güzel futbolla,ezici üstünlük felan değil..

Biz kötü bişey demiyoruzki,bu sezon güzel futbol oynamıyoruz ve her macda aynı hatalarını yapıyoruz.Hatalardan ders alınmıyorsa eleştirilmeyip ne yapacaz?

Fenerbahçe önümüze gecip puan farkını acmaya başlayıncamı eleştirecez?inşallah olmaz ama böyle inatlarla,yönetimle göndermelerle,iç çekişmelerle felan olucağımız bu.Görünen köy kılavuz istemez çünkü ligin başındada nasıl aynı hataları yapıyorsak şimdide aynılarını yapıyoruz..

İyi oynayalım mac kaybedelim sorun değil ama 20. haftaya geldik rezil bir futbol hala devam ediyor...

Olmuştu diye bir şey yok bu dünyada. O zaman kimsenin geçmişte ne yaptığı önemli değil. Her sene en başarılı hocayı getirir takımın başına koyarız. Her gol ve asist kralını transfer ederiz. En az gol yiyen kaleciyi de alırız olur biter. Böyle bir anlayış o-l-a-m-a-z. Hocanın yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. Bu, her insan için böyledir.

Bu sene tek kulvarda değiliz. Kulüp için Avrupa daha önemli. Geçen sene tek hedefimiz ligde başarılı olmaktı. Ayrıca geçen seneki lig play-off yüzünden çok farklı bir ligdi. Bu sene daha dengeli bir lig var.

Hocanın hatalı olduğu konular vardır muhakkak, sonuçta o da bir insan. Ama yönetimin de hatalı olduğu konular var. Bunlar konşulur ve halledilir. Ünal Aysal-Fatih Terim ikilisi bu kulüp için büyük bir şanstır.

Eleştiri mevzusuna gelince de, çocuklar gibi eleştireceğim de eleştireceğim bana ne bana ne anlayışı bir ifade etmiyor. Fatih Terim, camiada oldukça yüksek krediye sahiptir. Formsuz olabilir, hatalar da yapabilir. Kaldı ki gayet de başarılıdır. Taraftar olarak benim hocaya güvenim tamdır.

He canım he biz kimseyi galatasarayın üstünde görmeyiz kardeşim kişiler gelip gecicidir bi insanı efsane diye eleştirmemek sacmalıktır

Kimseyi Galatasaray'ın üstünde gördüğümüz yok laflarına dikkat et.

eleştiriye bir şey diyen de yok ama eleştiriyle hakareti ayıramayan mantıksızları gördükçe insan sinirleniyor.

Şu yazılanları kaydedelim lütfen. Bakalım sezon sonunda neler yazılacak.

rijkaard gelsin <3333 bizi barcalona yapar <3333

keytayi geri getirir bize, müthis yabanci visyonlu 4-3-3 oynariz yhaa

Kimseyi Galatasaray'ın üstünde gördüğümüz yok laflarına dikkat et.

eleştiriye bir şey diyen de yok ama eleştiriyle hakareti ayıramayan mantıksızları gördükçe insan sinirleniyor.

O avatarına koydugun drogbada 2 gün sonra gelir bu zihniyetle yedek oturur emre çleri izleriz sen memnunmusun sezon başından beri oynadıgımız futboldan?

O avatarına koydugun drogbada 2 gün sonra gelir bu zihniyetle yedek oturur emre çleri izleriz sen memnunmusun sezon başından beri oynadıgımız futboldan?

Recep seni hatırladım Selçuk'a da defolup gitsin falan diyordun sezon başında çabuk gaza gelen birisin sanırım

Recep seni hatırladım Selçuk'a da defolup gitsin falan diyordun sezon başında çabuk gaza gelen birisin sanırım

Hala gidebilir selcugun sezon başından beri yaptıgı bişey yok şu takımdan valla cabuk gaza geliyorum ama hiç bişey degismiyor takımda biz burda boşuna konuşuruz selcukta defolup gitsin meloda defolup gitsin bu formanın hakkını vermeyen herkes gidebilir ben anlamam yok adam gecen sene bizi şampiyon yapmış hoho falan baroşta oynasın o zaman baroşun suçu neydi o sneijder icin biz günlerce nöbet tuttuk adamı maça zor alıyor adamın ölüsü hepsinden iyi oynadı oyuna girer girmez

Hala gidebilir selcugun sezon başından beri yaptıgı bişey yok şu takımdan valla cabuk gaza geliyorum ama hiç bişey degismiyor takımda biz burda boşuna konuşuruz selcukta defolup gitsin meloda defolup gitsin bu formanın hakkını vermeyen herkes gidebilir ben anlamam yok adam gecen sene bizi şampiyon yapmış hoho falan baroşta oynasın o zaman baroşun suçu neydi o sneijder icin biz günlerce nöbet tuttuk adamı maça zor alıyor adamın ölüsü hepsinden iyi oynadı oyuna girer girmez

he öyle aynı senin dediğinden

Saygı duyarım o senin görüşündür ama bende aksine hocaya güvenemiyorum çünkü o ışığı,o heycanı vermiyor artık bana..

İnşallah ben yanılırım..

Niye ki, 5 şampiyonluğu olan adam futbolu mu unuttu birden :) Vardır hocanın hesap ettiği bir şeyler, belki de Schalke maçına kadar rölantide gitmeye karar vermiştir. Bekleyip görmek lazım.

he öyle aynı senin dediğinden

Bazı şeyleri konuşmaktan korkmayın işte kötü oynuyoruz sene başından beri adam gibi bi topcumuz yok dua edelim tüm takımlar kötü oynuyor rakip yok

Recep, çabuk gaza geliyorum diyorsun. O zaman şimdi söylediklerinin bir anlık kızgınlık olup olmadığını nereden bileceğiz? Sezon sonunu beklesen daha iyi değil mi?

Niye ki, 5 şampiyonluğu olan adam futbolu mu unuttu birden :) Vardır hocanın hesap ettiği bir şeyler, belki de Schalke maçına kadar rölantide gitmeye karar vermiştir. Bekleyip görmek lazım.

2. gelişindeki gibi olmasında 1. si gibi olur inşallah

Sezon sonu bilmem ama bu sezon saçma sapan kaybettiğimiz maçlar olmasa garantilemiştik şampiyonluğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt