Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

İlk öncelikle birşeyi unutmamamız lazım Fatih Terimi gönderirsek yerine ondan iyi kim gelebilir.Sorunun cevabı çok net KİMSE.Böyle çalkantılı dönemler olacak 3 hafta sonra Drogba yedek oturdugunda yine aynı şeyler olacak.Medya olayları büyütecek ne olmuş Burak 2 maç oynamadıysa kazansaydık konuşulmayacakti bile.bunun için hocamıza ve takımımıza sahip çikmalıyız.takımımızın bu ölü hali bile 5 puan fark taktı.:ayatollah:

Recep, çabuk gaza geliyorum diyorsun. O zaman şimdi söylediklerinin bir anlık kızgınlık olup olmadığını nereden bileceğiz? Sezon sonunu beklesen daha iyi değil mi?

Bi taktik yok ortada aykut bile korner organizasyonu yapıyor gökhan gönülle aşırtıyor şak gol kuyt arka direge gecıyor şak gol biz emre ç ye korner kullandırıyoz burak yılmaz seni adam gruptan cıkarmış adam 2 mactır yedek küstürüyosun anlık sinir ama anlık olaylara sinirleniyorum zaten sene sonuna biriktiremem valla doldum

Bütün başarısızlığı stada verisen İBB alınır bak :D

Ondan değil yahu, hocanın ikinci dönemi denildiğinde hep aklıma o gelir. TV başında sinirden gülüyordum hep. Bizimkiler ileri vururdu, top geri gelirdi yine. Millet iyi kafa buluyordu bizle. Şampiyonlar Ligi'ne Tamas, Ömer Erdoğan, Bratu gibi adamlarla çıkıyorduk.

Bi taktik yok ortada aykut bile korner organizasyonu yapıyor gökhan gönülle aşırtıyor şak gol kuyt arka direge gecıyor şak gol biz emre ç ye korner kullandırıyoz burak yılmaz seni adam gruptan cıkarmış adam 2 mactır yedek küstürüyosun anlık sinir ama anlık olaylara sinirleniyorum zaten sene sonuna biriktiremem valla doldum

burak mı söyledi küstüğünü?...

Burak oynadığında da bu adam pres yapmıyor, sisteme uymuyor. Bu Burak ısrarı niye diyordu bu taraftar. Hocanın pek umrunda olduğunu sanmıyorum artık, ne yapsa eleştiren bir kesim var. Sene sonu herkes ne yazdığını unutacak zaten. Her sene aynı terane.

Ondan değil yahu, hocanın ikinci dönemi denildiğinde hep aklıma o gelir. TV başında sinirden gülüyordum hep. Bizimkiler ileri vururdu, top geri gelirdi yine. Millet iyi kafa buluyordu bizle. Şampiyonlar Ligi'ne Tamas, Ömer Erdoğan, Bratu gibi adamlarla çıkıyorduk.

İşte bugun onlar yok :asd:

Hakan Şükür 1 hafta önce tam hatırlamıyorum , 1 ay içinde yönetim ile liseliler mi yoksa fatih terimle mi birşeyler olacak gibisinden birşeyler söylemişti.

Şu anda takımda dökülenleri çıkartıp yerine cezalı,sakat,afrika da olanları koyduğu an yine İmparator sesleri yükselecektir.

Burak oynadığında da bu adam pres yapmıyor, sisteme uymuyor. Bu Burak ısrarı niye diyordu bu taraftar. Hocanın pek umrunda olduğunu sanmıyorum artık, ne yapsa eleştiren bir kesim var. Sene sonu herkes ne yazdığını unutacak zaten. Her sene aynı terane.

Reyiz bak elinde yeterli kadro var pres oyunu kadar sacma bişey var mı adamı hataya zorlayacaksın senin kadron zaten o takımı ezmek için yeterli ama bi taktik yapman lazım pres oyunu oynayan kaldı mı şu dünyada mahalle takımı gibi adama bas adam defanstan cıkarken hata yapsın sence mantıklı geliyor mu her takım hata yapmak zorunda mı

Kim ne derse desin sen bizim İmparatorumuzsun..:yenieek:

Reyiz bak elinde yeterli kadro var pres oyunu kadar sacma bişey var mı adamı hataya zorlayacaksın senin kadron zaten o takımı ezmek için yeterli ama bi taktik yapman lazım pres oyunu oynayan kaldı mı şu dünyada mahalle takımı gibi adama bas adam defanstan cıkarken hata yapsın sence mantıklı geliyor mu her takım hata yapmak zorunda mı

Ona uygun kadroyu kurarsan bence muhteşem bir sistem. Geride hızlı adamlar, orta sahada it gibi koşan adamlar, ileride de defansı çıkarmayan adamlar lazım. Uygun kadro kurarsan çok kral bir sistem bence.

ben anlayamadım? pres yapmayalım onlar oynasın hata yaparlarsa biz yararlanalım mı demek istedin??? top oynlardayken sadece savunma yapmak mı mantıklı olan?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt