Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

[h=1]Santigrat[/h]Vikipedi, özgür ansiklopedi

Başlığın diğer anlamları için derece sayfasına bakınız.

Santigrat, iki ölçme değeri arasının 100'e bölümüyle elde edilen değer. Terim, Metrik sistem ile birlikte 18. yüzyılda Fransa'da ortaya çıkmıştır.

[h=2]Köken [değiştir][/h]Tanımdan anlaşılabileceği gibi santigrat, grat'ın (grad = derece) yüzde biridir. Yüz anlamındaki centum ve derece anlamındaki gradusLatince sözcüklerinin birleştirilmesi ile türetilmiştir.[SUP][1][/SUP] Sözcük günümüzdeki kullanım biçimi ile dilimize Fransızcadan girmiştir.[SUP][2][/SUP]

1954'te Kelvin ölçeğinden 273,15 çıkararak tanımlanan Celsius ölçeği, 1887'de tanımlanan santigrat ölçeğine çok yakındır. Arada günlük kullanımda gözardı edilebilecek bir fark olduğundan derece Celsius ile santigrat dönüşümlü olarak kullanılabilir. Santigrat aynı zamanda açı ölçmekte de kullanıldığı için birçok dilde kullanımını aynı zamanda da daha kesin bir ölçek olan derece Celsius'a bırakmışsa da dilimizde yaygın olarak kullanılmaktadır.

[h=2]Ayrıca bakınız [değiştir][/h]

[h=2]Kaynaklar [değiştir][/h]

1. Çevrimiçi Etimoloji Sözlüğü (İng.)
  2. TDK Sözlük
  3. Centigrade and Celsius Temperature Scales

Kategori:

[h=2]Dolaşım menüsü[/h]

search-ltr.png

[h=3]Katılım[/h]

[h=3]Yazdır/dışa aktar[/h]

[h=3]Araçlar[/h]

[h=3]Diğer diller[/h]

Gönül isterdi ki Fatih Hoca'yı Fener yenildikten sonra değil, GS rezil oynayıp puan kaybettiğinde de böyle göklere çıkarsaydınız! Bugün hocayı savunup yere göğe sığdıramayanlar dünkü maçtan sonra neden burada değildi acaba?

Transferler Terim'in elinde bomba başarısızlıkta hemen posta öylemi her şey bu kadar basit değil..İmparator öyle kolay harcatmaz kendini elini ovalayıp bekleyenlere selam olsun..:ayatollah:Giderse kendisi gider eleman lafı fena etkiledi kanatimce hocayı

Bu işi aziz meselesine çevirmesek ( eleştirilemez -sorgulanamaz - itaat edilir ) İmparator bile olsa yanlış yapabilir, taraftar eleştirebilir yanlış gelen noktalara değinebilir :)

Tabi aykut meselesine de çevirmemek ( alaya almak , eleştirirken dalga geçmek , bilgisini ve tecürebisini hafife almak ) lazım dengeyi bulmak lazım :)

bursaspor maçında kesinlikle hata yapmış olan teknik direktörümüz, efsanemiz, imparatorumuz. tabiki de onun hata yapma lüksü var hatta en çok onun var ama bu onun hata yaptığını söylememize engel değil. emre çolak'ı oyunda tutup engin'i çıkarması. amrabat'ı oyuna alıp (ki ben takıma nasıl transfer etti onu da çözemedim.) burak'ı hiç düşünmemesi bence hatalarıydı.

bursaspor maçında kesinlikle hata yapmış olan teknik direktörümüz, efsanemiz, imparatorumuz. tabiki de onun hata yapma lüksü var hatta en çok onun var ama bu onun hata yaptığını söylememize engel değil. emre çolak'ı oyunda tutup engin'i çıkarması. amrabat'ı oyuna alıp (ki ben takıma nasıl transfer etti onu da çözemedim.) burak'ı hiç düşünmemesi bence hatalarıydı.

emre çolak'ı oyunda tutup....

dostum bu hatadan cok sabote bu saçmalık hata diye geçiştirilemez

Hocanın işi schalke maçında çok zor.sneijder ne kadar alışcak o maça kadar,drogba sadece akhisar maçında oynayabilecek,emreyi oynatma isteği,melo maç eksiği olacak cezadan dolayı,burak var,çok koşan hocanın hoşuna giden presi yapan umut-elmander var.amrabat yedek olur herhalde.hamit var.Nasıl bir kadro olacak çok merak ediyorum cidden o maçta.muslera,riera,semih,dany,eboue,selçuk garanti.alternatifi olmayan melo garanti.4 yer kaldı . Bakalım ne yapacak hoca

hatan olur eleştiririz o ayrı ama kalbimizde ruhumuzda galatasarayımızda senin isminin yazılmadığı bir hayal yok ''İmparator'' ...

en kötü günde bile arkandayız ...

Rijkaard gelir; sabir yeminleri ederler.

Hagi gelir; duseceksek Hagi ve Tugay'la duselim derler.

Ama hikayenin sonu hep aynidir.

Bunca ego sahibi yerli oyuncuyu baska hangi teknik direktor bu denli yonetebilir inanin bir isim aklima gelmiyor.

Hoca ozellikle son maclarda sacma sapan oyuncu secimlerine imza atiyor. En yakin ornek; son macta Engin dururken Yekta'nin kanat oynamasiydi. Farkindayiz herseyin elbette. Ama hoca da duse kalka dogruyu bulacaktir sonunda. Kacari yok yani.

Biz taraftar olarak seviyeli elestiriyi her daim yapmaliyiz, ama destegi hic bir sartta kesmemeliyiz.

Futbol sansi hep yaninda oldu Fatih Terim . Sansin da sana ait senin bi parcan olduguna gore sorun yok sahsina munhasir adam seviyorum seni . :ayatollah:

Galatasaraylılık nedir? soru tümcesinin vücut bulmuş yanıtıdır benim fikirlerime göre.

Eleştirilebilir, normaldir.Putlaştırmanın lüzumu yoktur ama kendisi Galatasaray değeridir ve küfredilmesi hata olur diye düşünüyorum ben.Karşı taraf Aykut Kocaman yoluyla kendi Fatih Terim'ini oluşturma peşinde koşarken biz kendini oluşturan bu değerimizi yitirmeyelim.

emre çolak'ı oyunda tutup....

dostum bu hatadan cok sabote bu saçmalık hata diye geçiştirilemez

böyle bir şey düşünürsem(sabote etmek)5 şampiyonluğu tarihimizin en büyük başarısı olan uefa kupasını kazandıran ve en önemlisi senin benim kadar galatasaraylı olan bu adama çok büyük haksızlık yapmış olurum. kaldı ki emre zati ilk yarının sın maçlarında kesiği yemişti. amrabat'ın(ki emreden bir farkı yok) arfika kupasına gitmesi yüzünden oynadı. kaldı ki emrenin yerine adam da yok. sol kanadı boş bıraksak daha iyi olacak.

Hatasından dönmeyi bilse Milan'da CLyi alırdı. Ama bilmiyor işte, illa son dakika dönecek. Yumurta kapıya dayanacak illa. Ama her zamanda 118. dakikada, 90. dakikada gol atamayız, her zaman yarım puanla şampiyon olamayız, her zaman averajla grupları geçemeyiz. ELimizdeki kadro yapısı ve yönetimle, 1.5 senede istikrar sağlanmalıydı bence. Ama hala inişli çıkışlı grafik sergiliyoruz.

Re: Fatih Terim | Teknik Direktör

Son zamanlarda çok forumuz ve değişik bayanatlar mesajlar veriyor konsantrasyonu maçlara vermiyor ona Buna mesaj ve laf atmakten Galatasaray tarihindeki en şanslı teknik adam ona verilen ve alınan oyuncular başka hangi teknik Direktör alındı bundan sonra Umarım beynini ve tüm konsantresıyonu takımda verir ama hiç sanmıyorum

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Drogba

Arda Sneijder Ribery

Selcuk Melo

Şu 5'li beraber oynayabilseydi keşke.

Putlaştırmanın lüzumu vardır. Terim'i putlaştırmayacağız kimi putlaştıracağız allasen ?

Hocanın işi schalke maçında çok zor.sneijder ne kadar alışcak o maça kadar,drogba sadece akhisar maçında oynayabilecek,emreyi oynatma isteği,melo maç eksiği olacak cezadan dolayı,burak var,çok koşan hocanın hoşuna giden presi yapan umut-elmander var.amrabat yedek olur herhalde.hamit var.Nasıl bir kadro olacak çok merak ediyorum cidden o maçta.muslera,riera,semih,dany,eboue,selçuk garanti.alternatifi olmayan melo garanti.4 yer kaldı . Bakalım ne yapacak hoca

bence söyle olur

.............muslera..............

eboue..semih..dany..riera

..........selcuk...hamit........

burak....sneijder....amrabat

...............drogba...............

hamitin asil mevkisi orasi zaten sagda cok yavas kaliyor.

burak hizli oldugundan sagda oynayabilir yoksa söyle bi dizilis olabilir

..............muslera...............

eboue..semih..dany..riera

......selcuk..melo..hamit.....

..............sneijder.............

.........burak....drogba.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt