Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam artık değişimin vakti geldi, olmayacak dua ya amin demekten vaz geç artık.

Zeki futbolculara şans tanı hocam, zeki futbolculara...

Putlaştırmanın lüzumu vardır. Terim'i putlaştırmayacağız kimi putlaştıracağız allasen ?

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Kimseyi . . .

Tek tanrılı dinde yaşıyoruz,bunu bildiginiz halde neden illa birilerini putlaştırmaya çalışıyorsunuz.

Tarihe bakarsak putlara biat etmenin ne tür sapkınlıklara ne tür yanlışlıklara yönlendirdigini görebilirisiniz . . .

Benim hocayla bir sıkıntım yok. Çok severim, bu zamana kadar da hep arkasında durdum ama artık kendini tatmin etmek için takıma zarar vermeye başladığını hissediyorum. Bu yüzden ona karşı bir antipatim oluştu, eğer o düşüncelerimi silerse yine olumlu bakarım kendisine.

Benim hocayla bir sıkıntım yok. Çok severim, bu zamana kadar da hep arkasında durdum ama artık kendini tatmin etmek için takıma zarar vermeye başladığını hissediyorum. Bu yüzden ona karşı bir antipatim oluştu, eğer o düşüncelerimi silerse yine olumlu bakarım kendisine.

Ne yapıyor mesela?

Ne yapıyor mesela?

Haftalardır rezalet oynayan Emre'yi ben bilirim felsefesiyle ısrarla sahaya sürüyor, ölü haliyle bile rahatlıkla Engin, Emre gibi adamlardan verimli olabilecek Sneijder'i yedek başlatıyor, Burak'ı sebepsiz yere oynatmıyor. Basın toplanıtsında yönetime sallıyor sonra. Basına malzeme veriyor.

Bu kendini tatmin etme meselesi, ego meselesi baydi artik. Her TD´nin var böyle düsünceleri, takintilari.

Hoca hata yapiyor mu, yapmiyor mu, konu bu olmali. Ego degil.

Evet 3 haftadir Fatih Terim bana göre cok hata yapiyor.

Artik bazi oyuncularin birlikte oynadiginda, takima ne verecegini bilmesi gerekiyor Terim´in.

Herkesin %100 hazir olmasi gerekmiyor. Dünyada yok bu. Bazi futbolcular %100 hazir degilken bile bazi futbolculardan verimli olur.

Emre oynamış, Burak oynamamış, Engin ortadaymış, Yekta kanatdaymış v.s. Sorun burada değil. Bu saydığınız bütün oyuncuların farklı dizilişlerde sahada olduğunu gördük. Burak-Umut-Elmander'in her türlü kombinasyonunu da gördük.

Emre olmadı diyoruz o tarafa Amrabat geçiyor daha beter oluyor. Hamit'i beğenmiyoruz aynı yere Yekta geçiyor, Aydın geçiyor, yarısı kadar faydalı olmıyorlar . Melo kötü diyoruz aynı yerde Engin'in 30. dakikada pili bitiyor. ManU maçı hariç bu sezon keyifle izlediğiniz bir maç var mı?

Artık rahatlık mı dersiniz, vurdumduymazlık mı, yorgunluk mu, motivasyon eksikliği mi, ne derseniz deyin bu sezon takımda genel bir problem var. Yardımlaşma yok. Herkes toptan kaçıyor. Bir güvensizlik var. Hocanın önce bunu çözmesi lazım. Takımdan onu kes bunu koy ile anında çözülecek bir konu değil.

kanat oyuncumuz yok 4-4-2 ile devam etmesi hatalarının en büyüğü. emre çolak nede amrabat sol açık oynayamaz. ısrar ediyor. ayrıca hamit kötü topçu değil. ama sağ açıkta performans sergileyemiyor. hızlı değil çünkü. ağır bir oyuncu. 2 forvetli sistem iyi ama bizdekilerle olmuyor.

hocanın aklı takımda değil danny bu formuyla nasıl oynuyor onu anlamadım gökhan zan ın omzu danny kadar oynar.

------------muslera----------

eboue---semih---dany---riera

--------hamit-----selçuk-------

burak-----sneijder------umut

------------drogba--------------

Gs atağa kalkiyor ileriye pas ordan orya pas pas derken top dönüp dolaşiyor semih e ondan dany e dany den semihe semihten dany, riera selçuk derken ileride 3-4 kişi boş boş bekliyor.bu durum ister istemez size birşey hatirlatiyormu? Ikinci fatih terim dönemini yani bi tarafta baliç bi tarafta hasan şaş orta sahada ayhan batista ileride ümit-arif in boş boş beklerken yediğimiz kontrataklari hatirlayin

Emre oynamış, Burak oynamamış, Engin ortadaymış, Yekta kanatdaymış v.s. Sorun burada değil. Bu saydığınız bütün oyuncuların farklı dizilişlerde sahada olduğunu gördük. Burak-Umut-Elmander'in her türlü kombinasyonunu da gördük.

Emre olmadı diyoruz o tarafa Amrabat geçiyor daha beter oluyor. Hamit'i beğenmiyoruz aynı yere Yekta geçiyor, Aydın geçiyor, yarısı kadar faydalı olmıyorlar . Melo kötü diyoruz aynı yerde Engin'in 30. dakikada pili bitiyor. ManU maçı hariç bu sezon keyifle izlediğiniz bir maç var mı?

Artık rahatlık mı dersiniz, vurdumduymazlık mı, yorgunluk mu, motivasyon eksikliği mi, ne derseniz deyin bu sezon takımda genel bir problem var. Yardımlaşma yok. Herkes toptan kaçıyor. Bir güvensizlik var. Hocanın önce bunu çözmesi lazım. Takımdan onu kes bunu koy ile anında çözülecek bir konu değil.

Amrabat daha beter oynuyor dışına hepsine katılıyorum... Emre'den sonra Amrabat girince en azından solda bir hareketlenme oldu Emre varken yaprak kımıldamıyor

Gs atağa kalkiyor ileriye pas ordan orya pas pas derken top dönüp dolaşiyor semih e ondan dany e dany den semihe semihten dany, riera selçuk derken ileride 3-4 kişi boş boş bekliyor.bu durum ister istemez size birşey hatirlatiyormu? Ikinci fatih terim dönemini yani bi tarafta baliç bi tarafta hasan şaş orta sahada ayhan batista ileride ümit-arif in boş boş beklerken yediğimiz kontrataklari hatirlayin

Peki sen ileride Umut'un, Elmander'in, Burak'ın boş boş beklediğini hiç gördün mü? İkinci Terim döneminden farkı bu olmasın sakın? Ayrıca bu forvet oyuncularından birinin topu ayağına aldığında top kontrolü yapabildiğini, topu kaptırmadan pozisyona girebildiklerini gördün mü? Sanırım bu da ikinci Terim döneminden daha farklı bir durum oluşturuyor.

Amrabat daha beter oynuyor dışına hepsine katılıyorum... Emre'den sonra Amrabat girince en azından solda bir hareketlenme oldu Emre varken yaprak kımıldamıyor

Soldaki hareketlenme topu rakibe kaptırmak ya da topla auta çıkmaksa tamam :) Amrabat'ın birebirde geçemediği oyuncu kim? Ocak ayında Polatlı Bugsaşspor'dan transfer ettikleri 23 yaşındaki Şener Özbayraklı. Sağ tarafta Sabri'nin canını çıkartan kim? 19 yaşındaki Okan Deniz.

Kusura bakmayın ama bizimkiler sahada böyle dalga geçtikçe çoluk çocuk karşısında madara oluyoruz. Ama maalesef bu Türk futbolcusunun hastalığı. Büyük takıma gelinceye kadar büyük takımlar karşısında kıçlarını yırtarlar. Geldikten sonra da yatarlar. Bu işin tek çözümü altyapı gibi görünüyor ama o tarafı da yıllarca boşvermişiz. Ne zaman doğru dürüst bir jenerasyon gelir allah bilir.

Soldaki hareketlenme topu rakibe kaptırmak ya da topla auta çıkmaksa tamam :) Amrabat'ın birebirde geçemediği oyuncu kim? Ocak ayında Polatlı Bugsaşspor'dan transfer ettikleri 23 yaşındaki Şener Özbayraklı. Sağ tarafta Sabri'nin canını çıkartan kim? 19 yaşındaki Okan Deniz.

Kusura bakmayın ama bizimkiler sahada böyle dalga geçtikçe çoluk çocuk karşısında madara oluyoruz. Ama maalesef bu Türk futbolcusunun hastalığı. Büyük takıma gelinceye kadar büyük takımlar karşısında kıçlarını yırtarlar. Geldikten sonra da yatarlar. Bu işin tek çözümü altyapı gibi görünüyor ama o tarafı da yıllarca boşvermişiz. Ne zaman doğru dürüst bir jenerasyon gelir allah bilir.

Hocam yalnız Şener'i küçümseme ben çok beğendim... Hatta Antuda kuşçuklar bile yazmış bu çocuk kim diye ? Amrabat en azından adam geçemyi deniyor rakip sağ beke tehdit oluşturuyor rahat çıkartmıyor..Ama ben sağ bek olsam karşımda da Emre Çolak oynasa hayatımın en rahat maçı olur heralde... Adamın önünde 30 metre bomboş alan olsun topu yine döner göbekteki Selçuka verir..

Bence başarılı görünmesinin bir diğer sebebi de Aykut Kocaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt