Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam sen de gördün 4-4-2 ve türevleriyle olmuyor işte.4-2-3-1 ne güzel oldu değil mi?

Savunma anlamında daha iyiydik ama hücumda yine aynı kısırlık devam etti. Bu kanat oyuncularıyla zor bir sistem. Bayern de aynı sistemle oynadı dün ve mükemmeldi. Ama orada Ribery ve Robben gidi adamlar vardı. Adamlar bir de Shaqiri'yi elimizden aldı ve oynatmıyorlar. Şu sistemde mükemmel olurdu.

Savunma anlamında daha iyiydik ama hücumda yine aynı kısırlık devam etti. Bu kanat oyuncularıyla zor bir sistem. Bayern de aynı sistemle oynadı dün ve mükemmeldi. Ama orada Ribery ve Robben gidi adamlar vardı. Adamlar bir de Shaqiri'yi elimizden aldı ve oynatmıyorlar. Şu sistemde mükemmel olurdu.

Hangi sistemi oynarsak oynayalım öyle ya da böyle gol atıyoruz zaten.Bugün 2 pozisyon,2 gol ama.Hiç kaçırmadık.Bizim gol yeme sorunumuz vardı,bence 4-2-3-1 ilaç olacak buna.4-4-2'de hem orta saha zayıftı,hem de bir forvet sahada gezinip duruyordu.10 kişi oynuyorduk her maç.Fazladan oynayan orta saha takımı defansif açıdan çok rahatlattı.Ben beğendim bugün takımı.Skor odaklı konuşmuyorum kesinlikle.3-0 yendiğimiz Akhisar maçında bile savunma anlamında kötüydük mesela.

Hocam sen de gördün 4-4-2 ve türevleriyle olmuyor işte.4-2-3-1 ne güzel oldu değil mi?

Aynen öyle renktaş, kaç aydır biz kendimizi yırtıyoruz burada, iki kere iki dört yani bu kadar basit, koy 4-2-3-1'i topu tut ayağında,en azından defansın rahat eder..Zaten gol atacak adamların var öyle veya böyle,bu ligde bir şekilde kazanırsın

hamit ve amrabat yerine sağlı sollu 2 tane sağlam kanat olsaydı bu sistem ile 5-0 felan alırdık

yanlız hocanın bir konuda oyuncuların kulağını çekmesi gerekiyor,olup olmadık yerde çok fazla geri dönüyoruz,hatta bazen atağa çıkarken forvet oyuncumuzdan top Musleraya kadar geri geliyor bu konuda bir sıkıntı var:b5:

Aynen öyle renktaş, kaç aydır biz kendimizi yırtıyoruz burada, iki kere iki dört yani bu kadar basit, koy 4-2-3-1'i topu tut ayağında,en azından defansın rahat eder..Zaten gol atacak adamların var öyle veya böyle,bu ligde bir şekilde kazanırsın

4-3-1-2 falan olmaz,sen demiştin Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok diye.Çok haklısın.4-3-1-2,4-4-2 den bile daha kötü olur.Kanatlar özellikle.Umarım savunma diğer maçlarda da böyle olur.

Hangi sistemi oynarsak oynayalım öyle ya da böyle gol atıyoruz zaten.Bugün 2 pozisyon,2 gol ama.Hiç kaçırmadık.Bizim gol yeme sorunumuz vardı,bence 4-2-3-1 ilaç olacak buna.4-4-2'de hem orta saha zayıftı,hem de bir forvet sahada gezinip duruyordu.10 kişi oynuyorduk her maç.Fazladan oynayan orta saha takımı defansif açıdan çok rahatlattı.Ben beğendim bugün takımı.Skor odaklı konuşmuyorum kesinlikle.3-0 yendiğimiz Akhisar maçında bile savunma anlamında kötüydük mesela.

Sağlam savunma yapan takımlara bir şekilde golü buluruz diyemiyorum ben maalesef. Mesela bir Eskişehir deplasmanı. Şu oyunla oradaki maç büyük ihtimalle berabere biter. Amrabat ve Hamit'le olmuyor. Belki hoca Burak'ı sağa atıp Yekta'yı keser. Hamit'i de sağ iç yapar. Bir denemek lazım.

Sağlam savunma yapan takımlara bir şekilde golü buluruz diyemiyorum ben maalesef. Mesela bir Eskişehir deplasmanı. Şu oyunla oradaki maç büyük ihtimalle berabere biter. Amrabat ve Hamit'le olmuyor. Belki hoca Burak'ı sağa atıp Yekta'yı keser. Hamit'i de sağ iç yapar. Bir denemek lazım.

Eskişehir,Mersin bu maçlarda da rakip hayvani defans yapıyordu,öyle ya da böyle attık.Ama birinde 90.dakikada 1-0 öndeyken 10 kişi saldırınca,diğerinde de 2 forvetle skora yatmaya kalkınca defans otoban oldu ve 1-1 bitti maçlar.O maçlarda hoca 4-5-1 veya 4-2-3-1'e geçseydi golden sonra 1-0 alacaktık maçları.

Pozisyon vermedik ama hücumda keyif vermedi

Fatih Terim: Burak'ın daha fazla mücadele etmesi gerektiğini düşünüyordum. Bir-iki maç kenara alınınca da bu mesajı aldı.

4-3-1-2 falan olmaz,sen demiştin Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok diye.Çok haklısın.4-3-1-2,4-4-2 den bile daha kötü olur.Kanatlar özellikle.Umarım savunma diğer maçlarda da böyle olur.

Bu beklerle cok rahat oynariz 4-3-1-2. Cok da basarili olacagimiza eminim..

------Muslera--

------S---D-----

E/S-----------Riera/H

--H/E-Y/M-Selcuk---

-------Sneijder

---Drogba-Burak----

Beklerimizin ofans gucu cok yuksek. Ileri ciktiklarinda orta saha uclusunden biri geride kalip defansi 3'ler hicbir sorun yasamayiz.

Kesinlikle katılıyorum, 4-3-1-2 bundan 10 sene önce olsa iş yapardı ki yaptı da zamanında kaymağını yemişliğimiz vardır..Ama günümüz futbolunu izleyipte 4-3-1-2 vs türevlerini oynamak fantaziden başka bişey değil..Ha gidersin 3.lig takımıyla oynarsın o zaman istediğin fantaziyi yaparsın, ama zaten yeterince topla haşır neşir olabilecek adamların var,temizinden sür 4-2-3-1'i sahaya, hiçbişey yapamasan bile topu dolaştırır,defansına yük bindirmezsin,dönen topları da armut toplar gibi toplarsın..Umuyorum ki bundan sonra daha derli toplu bir takım izlicez, tabi olur da yine fantazilere kaçmazsak

Geçen yılki zor gol yiyen, çok kaçıran ama güzel futbol oynayan, 15 maç üst üste kazanan takımı geri istiyorum hocam. Burak Yılmaz her zaman gününde olmayabilir.

sağ kanatta Hamit,Aydın falan denemeleri yapmaktansa Eboue'yi sağ bekte değilde Sabrinin önünde denesen hocam bir haftada bunu denesen:b5:

muslera

sabri semih dany riera

eboue hamit selçuk burak

sneijder drogba

ilk on birini denese bi hatrım için :rolleyes:

Manchester City istiyormuş kendisini, sordular Beyaz Tv'de cevap vermedi.

Fatih Terim: Burak'ın daha fazla mücadele etmesi gerektiğini düşünüyordum. Bir-iki maç kenara alınınca da bu mesajı aldı.

Bunu bazı ergenler bir türlü anlayamamıştı iyi olmuş belirtmesi.

''Bak hoca sen Burak'ın ayeaağğını kaydırmaya çalışma o seninkini gaydırır'' hsaahsjasas .lol. .lol.

Seviyoruz seni Fatih Terim.

Schalke maçında lütfen Melo'yu ilk 11 oynat.

02efc34d2c45bb1d0c5b20700529e4a8_k.jpg

imparator :yenieek:

bir tane daha senden gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt