Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Ah hocam Amrabat'ı oyuna soktun da ne oldu? Sneijder bu maçların adamı. En az 70. dakikaya kadar oyunda kalmalıydı. Adam geldiğinden beri 90 dakika oynatmadın. Korkarım, Bülent Korkmaz'ın Lincoln'ü, Hagi'nin Misimovic'i harcadığı gibi Fatih hoca da Sneijder'i harcayacak :(

Fatih hocam sevek ayrılalım..İstemiyorsan bırak..

Bu Selçuk ısrarı nedir hocadaki? Tamam geçen sene müthişti ama bu sene yok arkadaş Selçuk'ta iş. Di mi ama ondan önce sol açığa hapsedilen Sneijder günah keçisi olmalı.

Hocanın performansını ben de beğenmedim bu akşam. Ancak hocadan önce takımda bu seviyeye gelince eli ayağına dolaşan bir sürü adam olduğunu görmüş olduk. 1-1 olunca hemen gardımız düştü. Koca bir ikinci yarı var ama oyuncular biz bittik havasındaydı sanki. Burak tek başına didindi durdu. Psikolojik olarak kaldıramadık bu seviyeyi, acı ama gerçek.
drogbanın iki asistini yedi burak.sneijder oyunda olsaydı alırdık maçı.sabri ve burak çıkmalıydı.eboue ve engin girmeliydi.

Bu Selçuk ısrarı nedir hocadaki? Tamam geçen sene müthişti ama bu sene yok arkadaş Selçuk'ta iş. Di mi ama ondan önce sol açığa hapsedilen Sneijder günah keçisi olmalı.

Selçuk kovalasın seni. Futbol cahili olduğun şu mesajından belli.

Hoca 100 taraftarın 99'unun Sabri dışında istediği kadroyu istediği şablonu çıkardı ama halafubol bilginleri maçın gidişatına göre yorum yapıyor,Hocayı suçluyor.

Ama olmadı. Hoca basının,taraftarın tepkisini çekmemek için Dorgba,Burak,Sneijder üçlüsünü sahaya sürdü. Hata yaptı. Bu futbol bilginleri yüzünden hata yaptı.

hoca sen napıyon ya

Nasıl maç izliyorsunuz ki? Selçuk ve Melo kendilerini parçaladırlar. Top bizde kalmadı ki? O adamlar ne yapsın. Koymuş öne Drogba ve Burak'ı. Bizim sahaya sakın gelmeyin demiş. Sneijder'den kanat yapmış hoca. Bu adamların bugün sarfettikleri efor müthişti. Selçuk ve Melo çok yalnızlardı.

Hocam kanattan gelecekleri mac basinda cok belliydi.Ne vardi tek forvetle 4-5-1 baslayip kontrollu oynasaydik..En az 2-0 alirdik bugun ,herifler resmen solda maden buldu ilk-yari.

atak organizasyonu şablonu 0

duran top organizasyonu ( evet kornerlerde anlamsız öndirek organizyonundan dolayı yedigimiz goller) -1

defans taktigi ( rakip salak bir süperlig takımıysa işe yarayan pres) 0

hocam oyuncuları motive etmekten başka naparsın senelerdir aynı şey milli takımdada Galatasarayda da hurra atak hurra defans diyemiyorum ki şu şuna verir bu kanada iner

herzaman bir Hagi ye denk gelmende çok zor hocam işin gerçekten çok zor çok

Hocanın performansını ben de beğenmedim bu akşam. Ancak hocadan önce takımda bu seviyeye gelince eli ayağına dolaşan bir sürü adam olduğunu görmüş olduk. 1-1 olunca hemen gardımız düştü. Koca bir ikinci yarı var ama oyuncular biz bittik havasındaydı sanki. Burak tek başına didindi durdu. Psikolojik olarak kaldıramadık bu seviyeyi, acı ama gerçek.

Abi olayın o yönü de var, bunu ben de gördüm ama sahada 1-1'den en az etkilenecek 2 oyuncudan birini çıkarıp, pas yapamayan, top tutamayan bi oyuncu sahaya alarak işimizi daha da zorlaştırdı. Bu da acı bi gerçek.

Ben maç öncesi de söylemiştim "gol yersek bizim oyuncular tedirgin olur" diye... Bu yüzden zaten hafta boyunca 4-2-3-1 çıkmamız gerektiğini söyledim ki Schalke'yi daha iyi savunabilelim. Kendi oyunumuzu oynayabilseydik savunmaya gerek kalmayacaktı (en iyi savunma hücumdur meselesi). Biz top tutsaydık, ve bunun sonucunda gol bulsaydık Schalke çökerdi, biz de daha çok motive olurduk. Ama bunu ne yazık ki göremedi.

maçtan önce herkes drogba-burak-sneijder'li kadroları yapıp duruyordu alın çıkardı adam noldu hadi be ordan skor taraftarları sizi hamit 3 metreden direğe nişanlıyorsa napsın adam dany orta sahaya kadar gelip rakibe assist yapıyorsa napsın adam

adam gibi solbek adam gibi stoper vardı da oynatmadı mı hataları olabilir ama benim için İmparator her zaman İMPARATOR'dur.

Hocam gerçekten Man city istiyorsa gitmelisin..Orda oyundan anlamsızca çıkarabiliceğin çok adam var...Nasri Aquero Toure Dzeko Tevez...

Abi olayın o yönü de var, bunu ben de gördüm ama sahada 1-1'den en az etkilenecek 2 oyuncudan birini çıkarıp, pas yapamayan, top tutamayan bi oyuncu sahaya alarak işimizi daha da zorlaştırdı. Bu da acı bi gerçek.

Ben maç öncesi de söylemiştim "gol yersek bizim oyuncular tedirgin olur" diye... Bu yüzden zaten hafta boyunca 4-2-3-1 çıkmamız gerektiğini söyledim ki Schalke'yi daha iyi savunabilelim. Kendi oyunumuzu oynayabilseydik savunmaya gerek kalmayacaktı (en iyi savunma hücumdur meselesi). Biz top tutsaydık, ve bunun sonucunda gol bulsaydık Schalke çökerdi, biz de daha çok motive olurduk. Ama bunu ne yazık ki göremedi.

Riera'nın önünde oynayacak bir sol kenar oyuncumuz yok, hatta sağ kenar oyuncumuz da yok. Melo da aksi gibi berbat oynadı bugün. Bugün hoca süper de yönetse çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Farfan ve Bastos gibi kanat oyuncularını savunacak bir kadro yok elimizde maalesef. Kanatları Engin ve Hamit yapıp 4-4-2 oynardım ben olsam ama o zaman da futbol ulemaları Sneijder yedek kalır mı diyeceklerdi, ki bu kadar yatırıma kalmaz zaten. Hocaya çok kızıldı ama yıldızlar yerine takımın gerçek eksiklerini gidermek gerekiyordu.

Selçuk kovalasın seni. Futbol cahili olduğun şu mesajından belli.

Hoca 100 taraftarın 99'unun Sabri dışında istediği kadroyu istediği şablonu çıkardı ama halafubol bilginleri maçın gidişatına göre yorum yapıyor,Hocayı suçluyor.

Ama olmadı. Hoca basının,taraftarın tepkisini çekmemek için Dorgba,Burak,Sneijder üçlüsünü sahaya sürdü. Hata yaptı. Bu futbol bilginleri yüzünden hata yaptı.

Kapa çeneni terbiyesiz.

Bu macı kazanamamızın sebebi Fatih Terim'in macın basında çıkardığı hatalı kadrodur

bu maçta sınıfta kalmıştır hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt