Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Hocam gerçekten Man city istiyorsa gitmelisin..Orda oyundan anlamsızca çıkarabiliceğin çok adam var...Nasri Aquero Toure Dzeko Tevez...

City nereye istiyecek Terim'i yahu. Ingilizce bilmeyen, yildiz oyuncularla gecinemeyen antrenoru ne yapsin City.

Riera'nın önünde oynayacak bir sol kenar oyuncumuz yok, hatta sağ kenar oyuncumuz da yok. Melo da aksi gibi berbat oynadı bugün. Bugün hoca süper de yönetse çok bir şey değişeceğini sanmıyorum. Farfan ve Bastos gibi kanat oyuncularını savunacak bir kadro yok elimizde maalesef. Kanatları Engin ve Hamit yapıp 4-4-2 oynardım ben olsam ama o zaman da futbol ulemaları Sneijder yedek kalır mı diyeceklerdi, ki bu kadar yatırıma kalmaz zaten. Hocaya çok kızıldı ama yıldızlar yerine takımın gerçek eksiklerini gidermek gerekiyordu.

Farfan'ı ve Bastos'u savunacak beklerin/kanatların yok abi... Ama bu onları savunamayacağın anlamına gelmez. Oyun planınla savunabilirsin. En iyi yaptığımız şeyi yapmayı reddetti bugün hoca. Top tutmak ve pas yapmak. Bunu yapsaydı ne Farfan ne Bastos 2-3 kontratak dışında bize karşı etkili olurdu. Bugün hoca süper yönetse farklı kazanırdık ayrıca :) Schalke berbattı.

Çıkacak kadro belliydi. 4-2-3-1 sol kanat Amrabat, forvet Drogba, geri kalanı klasik...

Hocam sen yapma bari ya madem Sneijder'i kanat oynatıcaktın kanat aldırsaydın bilmem kaç dakika Hamit'i seyrettirdin bize ya yapma hocam yanlış yoldasın vazgeç şu inadından artık

Selçuk kovalasın seni. Futbol cahili olduğun şu mesajından belli.

Hoca 100 taraftarın 99'unun Sabri dışında istediği kadroyu istediği şablonu çıkardı ama halafubol bilginleri maçın gidişatına göre yorum yapıyor,Hocayı suçluyor.

Ama olmadı. Hoca basının,taraftarın tepkisini çekmemek için Dorgba,Burak,Sneijder üçlüsünü sahaya sürdü. Hata yaptı. Bu futbol bilginleri yüzünden hata yaptı.

100 taraftarın 99'u sol kanatta Sneijder mı istemiş? Vay anasını, tebrikler o taraftara. :005:

Amrabata bugüne kadar tek laf etmedim

Hatta kötü performansını fatih terimin onun özgüvenini kırmasına yordum

Ancak yok arkadaş

Tamam özgüvenin kırılmış,cesaretin yontunmuş olabilir de her defasında bu muz orta sevdan nedir,topu saçma sapan yerlere atma çaban nedir

Farfandan gelen ataklar durdu iyi hoşta bu seferde kaleciyi göremedik nerdeyse ikinci yarı

Schalkenin defansının bizimkinden aşağı kalır bir tarafı yok ancak üzerlerine gidemediğimiz her an pozisyon yeriz.Bugün yedik umarım 2. maçta düzeltiriz

En son ne zaman Schalke kadar organize bir pas oyunumuz vardı hatırlamıyorum. Nedenini bilmiyorum çok acı bir gerçek var çok daha güçlü bir kadromuz olmasına rağmen geçen senenin yarısı kadar iyi oynamıyoruz.

4-4-2 çıkmamamız gerekiyordu diye düşünüyorum,

ayrıca ilk yarıda ileri oyuncuların defansı yormaları lazımdı :o

ayrıca çok yıkıcı olmamak gerektiğini düşünüyorum, deplasmana iyi motivasyon ile çıkarsak, çeyrek final hayal değil...

Hocam defans,hücum,duran top organizasyonun yok senin peki ne organizasyonun var onu söyle de bilelim.Hocanın tek organizasyonu oyuncuları koşturmak, takım sürekli koşsun yeter hocamıza göre artık egolardan vaz geçip takıma adam gibi organize atak yapmayı, tek pasla atağa çıkmayı, topun arkasına geçip statik savunma yapmayı öğretmelisin ve artık tek forvet oynatmayı öğrenmelisin bu şekilde büyük takım olamayacağımız aşikar.

Ynt: Fatih Terim | Teknik Direktör

Sneijderi oyundan cikardigi an aklima geldikce deliriyorum.

Bugün bu maca 4-2-3-1 cıkmalıydık

Sneijder'da oyunda kalmalıydı

Bu maç için eleştirilebilecek ikinci kişisin Hocam FATİH TERİM diğeri de zemini yapan aptal firma kimse onlar

100 taraftarın 99'u sol kanatta Sneijder mı istemiş? Vay anasını, tebrikler o taraftara. :005:

Kadro hatalıdır. Tek forvet çıkmalıydık. Ama bu kadroyla böyle bir maçta 4-3-1-2 gibi bir sistem oynasak ilk yarı 5'lik olurduk. Bu beklerle bu yol olmaz.

Sneijder'i sol açık oynatarak ne kadar büyük bir T.D oldugunu gösterdin..Gazla olmuyor bu işler!

Schalkede Huntelaar yerine Burak yada Drogba olsaydı fark yaparlardı..

Hocam koltugu bana devretsen 1 maclıgına turu gecmek icin

City nereye istiyecek Terim'i yahu. Ingilizce bilmeyen, yildiz oyuncularla gecinemeyen antrenoru ne yapsin City.

Belki Türkçesi ve Türkçe hitap gücü seninkinden daha iyi olduğu için Galatasaray Teknik direktörü şuan

İngilizce bilmiyor dediğin adam 1 ayda italyancanın iminden girdi ciminden çıktı

ELeştirin,bende eleştiriyorum ama saçma mevzulara girmeyin

hocam yapma boyle bisey allah askina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt