Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

Ah hoca ah.

Riera'nın sol bek olmasına hem oyuncu hem biz nasıl alıştıysak, Sneijder'in de sol açık oynamasına aynı şekilde alışılmasını beklemiyordur sanırım.

Tek forvet Drogba'yı oynat be hoca, arkasında da Sneijder oynasın. Neden bu kadar takıntılısın yahu?

sneijderi sol açık yapacaksa ne yazıkki hocamızın ömrü cok uzun olmaz.

sadece tahmin

Snejder Burak Drogba dan birini çıkarması lazımdı. İçlerinde fizik olarak hazır olmayan Snejder çıktı bu da normal. Şampiyonlar liginde Burak Drogba Snejder le aynı anda oynayamayız bunu bu gece gördük. Ligde sorun çıkmaz ama şampiyonlar liginde dağıtırlar.

Snejder Burak Drogba dan birini çıkarması lazımdı. İçlerinde fizik olarak hazır olmayan Snejder çıktı bu da normal. Şampiyonlar liginde Burak Drogba Snejder le aynı anda oynayamayız bunu bu gece gördük. Ligde sorun çıkmaz ama şampiyonlar liginde dağıtırlar.

lig sonuncusu akhisar bile 2-0 dan 2-2 yapacaktı

Gene çıkmış meydana ÇAKMA TEKNİK DİREKTÖRLER! Asıp kesiyorlar maşallah..

Hocanın ömrünü falan tartışmak saçmalık ama bugün hoca her ne kadar formdayım desede çok kritik 2 hata yaptı bazı yanlışları da var bana kalırsa 1.ci olarak Drogba Burak ikilisi var diye 4.4.2 oynamak zorunda değiliz solda Açıktan bozma bir bek olan Riera nın önüne Sneijderi koyarak hem adamın hücumdaki etkinliği sıfır oldu hem de Farfan orayı darmadağın etti.2.Hata Sabrinin oynaması değil 2.yarı Eboueyi alıp Sabriyi öne atmanın sebebi neydi ben onu anlamadım gerekirse beğenmedğim Emre bile önde daha iyi iş yapardı. Fantastik olacak ama Danyi oynatmam ben bu kaçıncı yaptığı

Kalede Muslera

Sağ bek Eboue stoper Melo Semih sol bek Sabri sol bek çoğunuz diyeceksiniz ki ya öyle şey mi olur biliyorum baya bir fantezi ama Rieranın savunması sıfır değil eksi hücum performansıda son maçlarda düştü oynatacak başka adam olmadığı için en azından Sabri savunmayı hızıyla bir şekilde kapatır ya da çalım yese bile admaı zora sokar.

Orta saha Selçuk Hamit göbeği aslında Hamiti oynatmam ama hocanın en kızdığım noktasıda bazı oyuncuları ne olursa olsun oynatması bari oynayacaksa göbekte oynasın

Solda Amrabat Burak gizli forvet merkezde Drogba ve forvet arkası Sneijder.

O kadar doluyum ki, anlatamam...

Maçı misafir olduğumuz evde, kalabalık bir eş, dost grubuyla izledik. Beşiktaşlısı, Fenerlisi vs.. Biri bize inanıp, handikap falan oynamış. Diğeri de, 1/1 vermiş... Kadrolar açıklanırken, Wesley Sneijder'i solda, Sabri'yi bekte görünce herifler dumura uğradı.

Hadi biz alıştık Sinyor Terim'in fantezilerine de, böylesine bir maçta bu kadar saçma bir kadro ve diziliş hiç kimse beklemiyordu sanırım. Yani şu kadroyu Samet Aybaba, Aykut Kocaman daha rezil şekilde kullanamazdı, kimse maval okumasın.

Bir kere Sinyor Terim'in kontraları ve rakibin atak oyuncularının hızı üzerinden bir değerlendirmede bulunup, Sabri'yi sahaya sürmesi tam anlamıyla amatörce bir hataydı. Eğer bu olay böyle olsaydı, her atlet oyuncudan bir Dani Alves, bir Gareth Bale performansı ortaya çıkardı böyle maçlarda.

Öte yandan, sırf, ''yaptım, oldu!'', ''ben oyuncuya göre sistemimi değil, sistemime göre oyuncuyu oynatırım'' mantığıyla, Wesley Sneijder gibi Dünya'nın sayılı oyun kurucularından birini, bu kadar fiziki eksiği olmasına rağmen, kenarda kullanmak bambaşka bir kafanın ürünü olmalı.

Yani kendisinin yardımcı antrenörleri, analistleri var; bunları göremiyorlar mı, söylemeye cesaret mi edemiyorlar, ya da hepsi mi tıraş anlamadım gerçekten.

Yahu 40 yılın başı bu kadar güzel bir kura yakalamışız, neden saçma fantezilerle her şeyi zora sokuyoruz yahu neden? Hadi tamam, bizler futbol cahilleriyiz, yeni yetme menajer oyunlarının nesliyiz, peki kaç yıllık Fatih Terim; altyapı hocasının taktiğini???!!! çözdüğü Fatih Terim, nasıl bu kadar saçmalar bir maçta?

Orta alanda ezildik resmen ezildik. Allah, Muhammed aşkına... Dünkü maçı izlemedi mi Fatih hoca? Bayern, Ramsey, Wilshere orta ikilisine tecavüz etti resmen. Bugün aynısı bizim başımıza geldi.

Anlamıyorum, çözemiyorum bu ısrarı. Olmuyor 4-4-2, finito, finish, the end'i geldi artık...

Şu maçta bir Engin, bir Umut çok iş yapardı.

Nando, Eboue, Semih, Dany(mecburen), Riera, Melo, Selçuk, Engin, Wesley, Umut, Burak. 60'dan sonra, Drogba, Amrabat ve en iyi özelliği top saklamak olan Hamit değişiklikleri bize maçı, hatta turu getirebilirdi ama ne yazık ki artık im-kan-sız.

Gelsenkirchen'de oynanacak maç, 100 kere, 1000 kere oynansa bu kafa yapısıyla biz nal toplarız. Tur ve 3.9 milyonun canına rahmet okudu, Allah vere de, ligi de elleriyle hediye etmese...

Bence hoca da tek forvetli bir düzen ile oynamak istiyor ama gerek kanat oyuncularının verimsiz olması gerekse mevcut kadromuzdaki en kaliteli 3-5 oyuncunun ikisinin forvet olması herşeyi çok zorlaştırıyor.

Kadro seçimi konusunda işi zor. Kimi yedek bıraksa eleştireceğiz gibi görünüyor. :) Ama bir yolunu bulmak zorunda.

hamit altınçöp oynamasın artık

lig sonuncusu akhisar bile 2-0 dan 2-2 yapacaktı

Ligde Drogba Snejder Burak la en azından yediğimizden fazla atarız. Ama Şampiyonlar liginde zor.Snejder bu takımdaysa mutlaka forvet arkası oynayacak önünde de tek forvet Drogba yada Burak 2 sini de kesmek çok zor. Hocanın işi zor.

Gene çıkmış meydana ÇAKMA TEKNİK DİREKTÖRLER! Asıp kesiyorlar maşallah..

Hastayım zaten bu çakma imparatorlara. Bir de en iyisini kendileri biliyorlarmış gibi atıp tutmaları yok mu, tam komedi. 70 milyon teknik direktör var ülkede diye boşuna demiyorlar, ama ne hikmetse sadece bir tane imparator çıkıyor.

Hastayım zaten bu çakma imparatorlara. Bir de en iyisini kendileri biliyorlarmış gibi atıp tutmaları yok mu, tam komedi. 70 milyon teknik direktör var ülkede diye boşuna demiyorlar, ama ne hikmetse sadece bir tane imparator çıkıyor.

Sezon başından beri kötü futbol oynatan 70 milyon degil

Hoca aslında gol atma önceliğine göre değil de gol yememe önceliğine göre oynatsa sanki daha mantıklı olacak.Burası C.L. öncelikle 0-0'a bağlayacaksın oyunu,arada da sıkıştırırsan atacaksın. Dengeli bir takmın olacak falan filan uzar gider...Çıkan kadro oldukça ofansifti nitekim ve Farfan ile Bastos'un kanatlardan akacağı belliydi kabak gibi. Sneijder kanatta resmen bitti Riera ile ilk yarı...

Maç sonu ne söylemiş sinyor terim. Video yok mu?

Adamın ölüsü yetiyor demek ki takımı ligde lider yapıp, Şampiyonlar Ligi'nde tur atlamaya.

Ligde bizim diger rakiplerin oyununa göre puan farkını 10 a cekmemız lazımdı şuan

Ne yaptığını şaşırmış. Acil jens kellerden ders alması gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt