Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

çok takıntısı var hocanın Sneijderi sol açık oynatmanın , Hamiti her maç ilk 11e koymanın ve Eboue gibi cl tecrübesi yüksek biri varken Sabriyi oynatmanın mantığını kimse bana anlatamaz ayrıca stoper de istememenin

Bırakın bu işleri. Yok solda oynamışmışta. Size kalsa kadroyu Amrabat, Sneijder, Drogra, Burak, Elmander, Selçuk, Melo'dan başlayıp kurarsınız. Futbolu çok biliyorsunuz ya. Devam edin bakalım. Solda oynamazmış Sneijder. Heyt be koçum benim görende pozisyon bilgisi 10 üzerinden 10 sanacak...

Bırakın bu işleri. Yok solda oynamışmışta. Size kalsa kadroyu Amrabat, Sneijder, Drogra, Burak, Elmander, Selçuk, Melo'dan başlayıp kurarsınız. Futbolu çok biliyorsunuz ya. Devam edin bakalım. Solda oynamazmış Sneijder. Heyt be koçum benim görende pozisyon bilgisi 10 üzerinden 10 sanacak...

sağda oynardı sneijder

Hoca kafayı yedik forumca burak sneijder drogba aynı anda oynatamıyoruz hangisini kesiceksen kes adam gibi oynat şu takımı artık.

Ey hoca "Aslolan Galatasaray'dır" diyorsun, ama nerde Galatasaray'a zarar verecek hamle var onu yapıyorsun..

"Benim felsefem oyuncudan maksimum verim almak" diyorsun, elinde ki dünyaca ünlü Playmaker'a sol kanatta adam kovalattırıyorsun.

Şu kötü ligde, minimum 15 puan fark atman lazımken zar zor 6 puan öndesin ama hala kimsenin içi rahat değil, herkes acaba haftaya hangi fantaziyi yapıcan diye merakla bekler olmuş..

Seviyoruz seni tamam, canımızsın,baş tacımızsın ama güvenemiyorum sana be hoca..Bütün o güvenimi,inancımı aldın götürdün benden..Ki benim gibi düşünenlerde az değil,bunu da biliyorum.

Nolur çok geç olmadan koy şu şapkayı önüne de düşün...Sırf duygusallığın ve inatların yüzünden yazık etme emeklere..Görmüş geçirmiş adamsın, bu ülkede hocaların hocasısın..Kurtul artık şu komplekslerinden..Yenmek yenilmek sorun değil inan ki..Ama yeter ki doğruları yap artık..Yoksa birşeylerin farkına vardığında çoktan iş işten geçmiş olacak.

AW: Fatih Terim | Teknik Direktör

Ya yok, gerçekten çekilmiyor bu forum, takım kazanmayinca.

Bi bitmediniz Gazetenin ismi.

Burda hep sadece siyah/beyaz var, gri rengini bilen yok galiba.

Kazaninca:

Hersey laylaylom, Drogba reyiz, burak kral, 3 bacaklı adamlar, volkan ağlıyor, 33.hafta söyle koyarız böyle koyariz

kazanamayinca:

herkes kovulsun, 253646 transfer yapılsın, hersey les, hersey kötü, ooo ligden duseriz, cok kotuyuz, hersey rezil

Gerçekten bi bitmediniz.

Fenerliler bile hakkımızda bu kadar olumsuz konuşmuyor, kıskançlıktan catladiklari halde.

6 puan öndeyiz ligde şampiyonlar ligi zordur.Milan gidip yendi barçayı :)

Tek macla seni kovmaya basladilar be Imparator!!! harbi nankor bir milletiz, herkes einstein bee...

sneijder'dan sağ sol kanat sag acık sol acık sagbek sol defans sag forvet sol forvet vb. yaratmaya çalışmayı bırakmalı. Yoksa işimiz zor.

Şunu anladım;

43833f0c3f.jpg

kim ballı

Fatih Terim | Teknik Direktör

Bu nasıl bir orta sahaydı? Olmadı hoca. Evimizde rezil olduk. Artık şu Sabri sevdanida bırak.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ah hoca şu gereksiz takıntıların (Hamit,Sabri,Ambarat vs) bi de gereksiz fantezilerin (Sneijder sol açık Sabri sağ açık) şu kafaları yaşamasan her şey daha güzel olacak ama...

Umarim Fatih Terim en kisa zaman dilimi icerisinde futbol ile atletizmin ayri spor dallari oldugunu kavrayabilir. Tamam presli oyun guzel ama bir tek pres yaparak takimlar cozulemiyor. Yeni Terim Hagi simdi futbola donse sanirim oynatmazdi kendisini.

Bizim takımın en buyuk problemı stoper ve solbek olmayısı arka taraf guven vermeyınce on taraftakıler ıs yapamıyorlar dıger sıkıntıda ligimizin kalitesizligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt