Fatih Terim | Teknik Direktör (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Fatih Terim | Teknik Direktör

ya arkadaş geldim iş yerine pc yi açtım.biliyordum böyle olacağını da acaba millette ne cevherler varmış merak ettim.tamam bende bütün hafta bu takım bu maçta 4-1-4-1 oynamalı çift forvet olmaz dedim.bunu dememe rağmen kalkıp burda hocaya sallıyacak hakkı kendimde görmüyorum.ayrıca bu maçın daha almanya ayağı var.orada 1-0 lık skor bize yeter.hele ki 1 golden sonra bir tane daha bulursuk o zaman buyrun.gelelim eleştirdiğiniz hocaya.hepimizin inşallah böyle bir kadro ile çıkmaz dediği kadroyla çıktı eyvallah.ama şunuda kabul etmek lazım hamitin şayet vurduğu top direkten dönmesiyde de gol olsaydı hepimizi g.t olacaktık.o zamanda çok iyi biliyorum ki burada imparataor,cesur adam vs.gibi övgü dolu sözler.tamam kabul etmek gerekirki hiç birimiz böyle bir kadro beklemiyorduk,belki bir çoğumuz için çok çok çok büyük bir sürpriz oldu ama ne olursa olsun bu hafta pazartesi günü ordu maçımız ve almanyada oynayacağımız bir schalke maçımız var.benim inancım tam.bu turu atlayacağımızı biliyorum.nasıl kalkıp ilk 3 maçta 1 puan çektiğimiz gruptan çıkacağımıza olan inancım tamdıysa benim turada inancım tam.inşallah biz bu turu almanyada rahat geçicez.hocada ilaki bu maçtan alması gerekenleri almıştır.unutmayın arakadşlar biz gruplarda burda bragaya yenildik clujla berabere kaldık ama her ikisinede kendi evlerinde koyduk.manchesterle ingilterede oynadığımız maçta adamlar elimizden kurtuldu.ne derseniz deyin şl de özellikle deplasmanlarda çok çok iyi oynuyoruz yada en azından istediğimizi alıyoruz.o yüzden lütfen takımımıza destek verelim.bu arada hocaya giydiren bu arakdaşlar tribünlere neden birşey söylemiyor.f7 meşaleden ceza almışken golden sonra saçma sapan meşale yakanlar,belli bir dakikadan sonra tezahürat yapmayıp öyle tiyatro seyreder gibi maç izleyenler.onlara birşey demeyecekmisiniz.madem bu şekilde maç izlenecek o zaman kendi evinde oynamanın ne avantajı varki?lütfen eleştirirken iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.tekrar ediyorum biz ikinci maçta orada tur atlarız.buna inanıyorum.inşallah yüzüm kara çıkmayacak.

Hocam bişey sormak istiyorum. 1-0 önde olan takımın 45. dakikada kontradan gol yemesi nedir ya?

Hocam ben daima seninleyim..

Senin sevapların o kadar fazla ki birkaç günahını da görmeyiverelim....

Hagi madem bu kadar iyiydi oyunculara futbolu öğretmekte TD iken neden olmuyor? Fatih Hocanın hakkını yememek gerekir.

Terim'in zoru gorup gorevden kactigi donemlerde gorev aldigi icin olabilir mi acaba?

Modern futbola adapte olmakta zorlanıyor diyeyim o zaman.

Bu arada "taktik bilgisi yok" demedim, cümleyi bütün olarak değerlendirerince "taktik bilgisi zayıf" anlamı çıkıyor.

Şu modern futbolu anlatırmısın bize Talha kardeşim? Ayrıca Fatih Terim modern futbolun hangi öğelerine ayak uyduramıyor? Ve modern futbol ile modern olmayan futboluda açıklarsan sevinirim sevgili teknik direktör kardeşim.

Hagiye laf edin tabi siz de haklısınız forumun %90ı 98 doğumlu olduğundnan ftnin takmı nasıl batırıp 7.yken kaçtığını ve takımı haginin toparladığını hatırlayan yok, iki sene öncesini söyleyip hagi heheh ne hagisi ya süper topçuydu ama td değil ayaklarıyla sıyrılabilirsiniz ne de olsa 10 sene önce şuuru açık olan az bu forumda

Şu modern futbolu anlatırmısın bize Talha kardeşim? Ayrıca Fatih Terim modern futbolun hangi öğelerine ayak uyduramıyor? Ve modern futbol ile modern olmayan futboluda açıklarsan sevinirim sevgili teknik direktör kardeşim.

Modern futbol 2 paragrafta anlatılacak şey değil. Bunun mümkün olduğunu düşünerek zaten Fatih Terim'in futbol anlayışını savunuyor olmanı anlayabiliyorum.

Modern olmayan futbolu en yakın örnekten açıklayayım: "BAM BAM BAM" Fatih Terim

Terim konusunda neticeye baktıkça anlaşamayız biz burada Hatice'ye bakarsanız takımın 1 gram oynamadığını görürsünüz sene başından beri. Bi de Polat dönemi takım batıkken niye gelmedi emperorumuz o da acayip tabi:rolleyes:

Terim'in zoru gorup gorevden kactigi donemlerde gorev aldigi icin olabilir mi acaba?

Ali, Hagi kaç tane takım çalıştırdı ve TD olarak suana kadar iyi sinyaller vermedi. Keşke versede onun çalıştırdığı takımı zevle izlesek. İyi TD olmak için futbolu çok iyi bilmek yetmiyor. Mourinho futbolcu olarak adı duyulmamış takımlarda bir kaç sene futbol oynamış bir adam mesela.

Hagiye laf edin tabi siz de haklısınız forumun %90ı 98 doğumlu olduğundnan ftnin takmı nasıl batırıp 7.yken kaçtığını ve takımı haginin toparladığını hatırlayan yok, iki sene öncesini söyleyip hagi heheh ne hagisi ya süper topçuydu ama td değil ayaklarıyla sıyrılabilirsiniz ne de olsa 10 sene önce şuuru açık olan az bu forumda

Katılıyorum sana Hayri.

Fatih Terim büyük adam,büyük teknik direktör. Ama böyle olması sıkıştığı zaman ekranlar karşısına geçip;"Galatasaray Teknik Direktörlüğü ceketimi bir daha giymemek üzere çıkarıyorum" diyerek yarı yolda bıraktığını unutmamız gerektiği anlamına gelmez. Hagi'ye laf söylerken bunları da göz önünde bulundurun. Sevapları da var günahlarıda.

vay vay vay vay.yemin ediyorum yazık bize.daha kaybedilen birşey yok.ikinci maç için herşey yarı yarıya kim ne derse desin.ama bakıyorum kimse kusura bakmasında arkadaşlar ezikbahçe taraftarı gibi olmuşuz.bir maçta berabere kaldık diye millet birbirine girmiş.bu nedir ya?biz böyle mi galatasaraylıyız.takım ligde koymuş 6 puan farkı şl de ilk maç 1-1 bitmiş ikinci maç için avantajın devam ediyor,ama bakıyorum herkes burda birbirine girmiş.buyrun o zaman eğer böyle olacaksak nerde galatasaraylılık duruşu,nerde o zaman bizim ezikbahçeden farkımız.kimse kusura bakmayacak,kimsede biz şöyleyiz biz böyleyiz deyip ezikbahçeden şöyle şöyle farklıyız demeyecek.yanlış hatırlıyorsam biri beni düzeltsin.bu hoca değilmiydi 2 sene önce ligi zar zor bitiren takımı geçen yıl şampiyon yapan,bu hoca değilmiydi ilk 3 maçta gruplarda 1 puan almamıza rağmen "daha hiçbirşey bitmedi galatasarayın olduğu yerde sonuna kadar mücadele vardır" deyip gruptan çıkaran.daha neyin peşindesiniz ben anlamıyorum.tabi ki eleştirilecek,tabi ki yanlış dizilim vs denilecek.ama bakıyorum "fatih sadistleri,hoca aşıkları,egosu yüksek adam vs vs." bu nedir ya?eğer bu şekilde yazılıp bu şekilde hakaret edilecekse,o zaman hiçbirimiz biz ezikbahçelilerden şöyle farklıyız böyle farklıyız ,galatasaraylılık duruşu vb. gibi şeyler söylemeyelim.zira ne derseniz deyin ama bu durumumuz çok komik oluyor.kimse de kusura bakmasın.

yani herşey güzel hoşta sneijderin çıkıp amrabatın girmesi nedir hocam.. kaldıki adamı sol açık oynatıyorsun adam bildigin 10 numara 10 numaradada kariyer yapmış macera aramanın ne faydası var.. amrabat la olayımız nedir 2 maç kadro dışı bırak kendine gelsin geldiginden beri kaç asist kaç gol atmış? begenmedigimiz aydın bragada turu getiren golu yaptı peki amrabat? burak nasıl 2 hafta oynamadı aynı adeleti amrabatada uygulamak lazım saygılar imparator :) hayırlısı ile almanyada bitirecegiz bu işi onumuzde 3 maç var inşallah bu süre zarfında oturacak takım..

en önemlisi şampiyon olmamız vede olmak.. şampiyon olduktan sonra her sene gideriz cl'ye rahat rahat :)

Italyanlar uc ay tanidiktan sonra Terim'i Napolyon'a benzetmislerdi. Hatta bir programda onundeki masaya Napolyon sapkasi getirip koymuslardi.

Terim'in Napolyon'un hayatini okumasi lazim. Napolyon nasil yukselmis, sonra nasil kendine asiri guvenip yenik dusup dezavantajli durumlarda savasa girmis, her muharebede sadece kazanmayi degil ek olarak dehasini gostermeyi istemis ve dususe gecmis, okursa Terim bazi dersler cikarabilir.

gecen sene sampion oldugumuz takimin basinda olan antrenör kimdi ?!

yani takimi sifirdan kuran hemen hemen ve tek kale MODERN futbol oynatan hocayi soruyorum ?!

Burda fatih hocaya salayanlara soruyorum acikcasi bunu. takimi 4 sene üst üste sampion yapip sonra uefa kupayi kazandiran ve milli takimi avrupada 3cü yapan hoca kimdi bilen varmi?!

bu resimde ola bilirmi acaba bu antrenör :confused:

B_cbdc9a0e93c9bc54d35d4fc736310acc.jpg

Galatasaraylılık duruşu neymiş? Fatih Terim takımı kötü oynattığında arkasında durmak mı? Yoo bu Fatih Terimlilik duruşu.

Galatasaraylılık duruşu neymiş? Fatih Terim takımı kötü oynattığında arkasında durmak mı? Yoo bu Fatih Terimlilik duruşu.

tabikide bu Galatasaray durusu degildir ama Fatih hocayida böyle vefasiz elestirmek de Galatasaray durusu olmadigini zanediyorum acikcasi.

vay vay vay vay.yemin ediyorum yazık bize.daha kaybedilen birşey yok.ikinci maç için herşey yarı yarıya kim ne derse desin.ama bakıyorum kimse kusura bakmasında arkadaşlar ezikbahçe taraftarı gibi olmuşuz.bir maçta berabere kaldık diye millet birbirine girmiş.bu nedir ya?biz böyle mi galatasaraylıyız.takım ligde koymuş 6 puan farkı şl de ilk maç 1-1 bitmiş ikinci maç için avantajın devam ediyor,ama bakıyorum herkes burda birbirine girmiş.buyrun o zaman eğer böyle olacaksak nerde galatasaraylılık duruşu,nerde o zaman bizim ezikbahçeden farkımız.kimse kusura bakmayacak,kimsede biz şöyleyiz biz böyleyiz deyip ezikbahçeden şöyle şöyle farklıyız demeyecek.yanlış hatırlıyorsam biri beni düzeltsin.bu hoca değilmiydi 2 sene önce ligi zar zor bitiren takımı geçen yıl şampiyon yapan,bu hoca değilmiydi ilk 3 maçta gruplarda 1 puan almamıza rağmen "daha hiçbirşey bitmedi galatasarayın olduğu yerde sonuna kadar mücadele vardır" deyip gruptan çıkaran.daha neyin peşindesiniz ben anlamıyorum.tabi ki eleştirilecek,tabi ki yanlış dizilim vs denilecek.ama bakıyorum "fatih sadistleri,hoca aşıkları,egosu yüksek adam vs vs." bu nedir ya?eğer bu şekilde yazılıp bu şekilde hakaret edilecekse,o zaman hiçbirimiz biz ezikbahçelilerden şöyle farklıyız böyle farklıyız ,galatasaraylılık duruşu vb. gibi şeyler söylemeyelim.zira ne derseniz deyin ama bu durumumuz çok komik oluyor.kimse de kusura bakmasın.

Ezikbahçe xD xD

%100 katılıyorum.

Vardır. Ama Galatasaray'ın oynaması gereken futbolu değil Fatih Terim'in takımın başında durması gerektiğini savunanlar için yoktur.

Kıvırcık bizi kepaze etmiş olabilir, o adam üst düzey oyuncular hariç kimseyle iş yapamaz çünkü. Elinde Sarp, Barış, bitik bi Ayhan, Servet falan vardı. Fatih Terim'e ver onları ligde 3. zor yapar.

Demode denilen 4-4-2 ile ANAMIZIN LİGİNDE, şikeden darbe almış takımların çokça olduğu (başta Fener olmak üzere) bi ligde şampiyon oldu. Ki bizim ligde de modern futbol oynanmıyor :)

4-2-3-1'i çok rahat oynarsın, skorer olmak zorunda değil kanatların. Skora yardım etmeleri yeter. Burak da tek forvet oynuyordu Trabzon'da, şampiyon yaptı takımını nerdeyse.

Yönetimin stoper ve sol bek yerine yıldız peşinde koştuğunu nerden çıkardın? Haberlere göre hocaya Drogba önerilince "Gerekirse stoper almayın" demiş kendisi... Buna inanmazsın ama.

Vardır diyorsan biraz açıkla bakalım. Neymiş bu modern futbol? Ben de merak ettim.

Fatih Terim'in takımın başında durması gerektiğini tabii ki savunacağım. Hatta on senelik sözleşme yapılması taraftarıyım. Şampiyonlar Ligi'nde en azından bir yarı final kazandırmadan bir yere gitmemeli. Gelmiş geçmiş en büyük Türk teknik direktörden daha iyi bildiklerini zannedip atıp tutanları da ciddiye almıyorum, kimse de kusura bakmasın.

Fener, şikeden darbe aldıysa hoca da enkaz devraldı. Geçerli bir neden olarak görmüyorum bunu.

Ligimizin oyun yapısı belli. Modernmiş, çağdışıymış bunlar boş laf. Bizim lig fiziğe dayalıdır, her takım buna alışmak zorundadır.

Bir ara 4-3-3 furyası vardı, şimdi de 4-2-3-1. Sonraki ne olacak bakalım? Ben, Hamit ve Amrabat'la bu sistemin oynanabileceğini düşünmüyorum.

Başkan, yıldız sözünü tutmak için biraz agresif davrandı bu devre arasında. Hatta hoca da sitemkar açıklamalar yapmıştı. Carlinhos alınamadığı için mecburen Drogba'ya evet dediğini düşünüyorum ben hocanın. Ama gerçeğini asla bilemeyiz. Arka planda hocanın pek hazzetmediği Bülent Tulun'un işleri bunlar. Başkan da inadına bu adamda ısrar ediyor.

gecen sene sampion oldugumuz takimin basinda olan antrenör kimdi ?!

yani takimi sifirdan kuran hemen hemen ve tek kale MODERN futbol oynatan hocayi soruyorum ?!

Burda fatih hocaya salayanlara soruyorum acikcasi bunu. takimi 4 sene üst üste sampion yapip sonra uefa kupayi kazandiran ve milli takimi avrupada 3cü yapan hoca kimdi bilen varmi?!

bu resimde ola bilirmi acaba bu antrenör :confused:

B_cbdc9a0e93c9bc54d35d4fc736310acc.jpg

frank de boer di matteo falan da var

Geç

ordaki real td: LUCE :bid:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt