- 16 Haziran 2010
- 202.018
- 153.940
- 6.838
Fatih Terim: "Lazio, hakikaten çok güçlü bir ekip. Oyunu dengeledik, hatta öne de geçtik. Bir saat için çok iyi bir Galatasaray gördüğümüzü söyleyebilirim."
Fatih Terim: "Bu genç çocukların karşısında yılların Lazio'su... Kolay değil. Tecrübeleri arttıkça çok daha iyi işler yapacaklarını düşünüyorum."
Fatih Terim: "3 puanla başlamak güzel bir şey. İlk haftaya lider girmiş olduk, bu da sevindirici."
Fatih Terim: " İki taraf da 4-3-3 oynadı ancak biz kenarları biraz daha iyi kullandık."
Fatih Terim: "Grup, herkesin her şeyi yapabileceği bir grup. Marsilya maçı zor geçecek, oradan Moskova'ya gideceğiz, o da zor geçecek. Burada oynayacağımız maçların hiçbiri kolay geçmeyecek."
Fatih Terim: "Rakibimizi iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Lazio çok güçlü bir ekip. İleride baskı yapmayı seven bir takım. Bekleyerek ya da kendi sahamıza kapanarak Lazio'yu rahatsız etmenin kolay olmadığını biliyorduk. Presle değil baskıyla başladık.
Fatih Terim , Lazio maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.
Fatih Terim: "Marcao & Nelsson'un iyi bir ikili olduğunu düşünüyorum. Nelsson'un sağ tarafta daha iyi oynadığı da açık."
Fatih Terim: "Şans diye bir şey benim hayatımda yok. Olan birçok şeyi şans diye adlandırabilirsiniz ama ben hazır olanların şansı bulduğunu düşünüyorum."
Fatih Terim: “Galatasaray, Lazio'yu oyun üstünlüğü kurarak mağlup etti.”
Fatih Terim: "Galatasaray artık garanti pas oynayacak. Türkiye'nin en çok pas yapan en çok topa sahip olan takımı Galatasaray olacak."
Fatih Terim: "Bu genç takım, her geçen gün daha tecrübelenecek."
Fatih Terim: "Taraftar pres yapmamızı çok özlemiş."
Fatih Terim: "1. maçta da olsa Avrupa'da lider olmayı özlemişiz."
Fatih Terim: "Sarri'nin benim için söyledikleri güzel. Beni takip ettiğini, maçlarıma geldiğini söylemiş. Açıkçası beni mahcup da etti. Sarri deyince akla topa sahip olma gelir, Sarri'nin 4-3-3'üne karşı yaptıklarımızı iyi inceleyin."
Fatih Terim: "Bugün iyiydik ama yarın kötü de olabiliriz. Hiçbir şey belli olmaz."
Fatih Terim: "Boey için 3-4 hafta denmişti, 1-2 haftası geçti. İnşallah en kısa zamanda döner."
Fatih Terim: "Kerem'in her maç biraz daha az top kaybedeceğinden eminim. Rakipler için tehlike olduğu sürece yaptığı hataları zaman zaman sorun olmaz ama Kerem de bu eksikliğinin farkında."
Fatih Terim: "İtalya benim ikinci vatanım sayılır. Başkan ile iyi bir projeye başladık. Buradayım. İleride belki."