Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmparator Sarri'ye Taktik Dersi verdi!Fatih Terim: Sarri'nin benim için söyledikleri güzel. Beni takip ettiğini, maçlarıma geldiğini söylemiş. Açıkçası beni mahcup da etti. Sarri deyince akla topa sahip olma gelir, Sarri'nin 4-3-3'üne karşı yaptıklarımızı iyi inceleyin.
Tartışmaya kapalı bir konuKim daha buyuk Cimbomlu. Senin profilresmindeki ustat mi, yoksa benim profilresmimdeki heis mi @Emrah Duvar
Oyun bizde bunu demek istedi galiba"Presle değil baskıyla başladık."
Pres ve baskı(lı Oyun) arasındaki Fark ne ?
Inzaghi svchenko rui costaKalbur üstü ? Milan ?
Hocam 70 yaşındasın 3 sene de buradasın ilerisi tam ne oluyor söyle bi???
SM-A107F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim anladığım ;"Presle değil baskıyla başladık."
Pres ve baskı(lı Oyun) arasındaki Fark ne ?
Onur maç öncesi lazio 5 atar diyenlerden biri olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam o kadar zamanım yok. Bilader dikkat ediyorum Terim ile ilgili birşey olduğunda sürekli oradasın ve hiç yapıcı bir konuşman yok. Düşmanlığı bıraksan mı diyorum artık? Lazio güçsüz rakip diyecek kadar kendini kaybetmişsin. Umarım isim benzerliğinden felan yanılmıyorumdur.lazio güçlü değil
Evet Beşiktaş'ı sabah akşam över, Dortmund'u da kesin yenerler falan diyordu.Onur maç öncesi lazio 5 atar diyenlerden biri olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam o kadar zamanım yok. Bilader dikkat ediyorum Terim ile ilgili birşey olduğunda sürekli oradasın ve hiç yapıcı bir konuşman yok. Düşmanlığı bıraksan mı diyorum artık? Lazio güçsüz rakip diyecek kadar kendini kaybetmişsin. Umarım isim benzerliğinden felan yanılmıyorumdur.
Bu kardeşimizi renkli bilirdimEvet Beşiktaş'ı sabah akşam över, Dortmund'u da kesin yenerler falan diyordu.
Sarri gibi adamın, geçen sene son 3 haftada sıçıp 6. olmuş yeni takımına -yenseler ŞL oynayacaklardı- güçlü değil de diyebilir. Şaşırtmaz.
Galatasaraylı olduğundan bile şüphe etmek lazım, beşiktaş amblemli twitter hesabı açan garip 1 tip.
Aklımda canlanan şekilde değil umarımBurhan Can Terzi: "Fatih Terim söylemedi mütevazılığından ama maç sonunda Sarri iki elini aşağı doğru indirerek hocanın karşısında eğildi."
Hafızam yanıltmadı o zaman, teşekkürler.Evet Beşiktaş'ı sabah akşam över, Dortmund'u da kesin yenerler falan diyordu.
Sarri gibi adamın, geçen sene son 3 haftada sıçıp 6. olmuş yeni takımına -yenseler ŞL oynayacaklardı- güçlü değil de diyebilir. Şaşırtmaz.
Galatasaraylı olduğundan bile şüphe etmek lazım, beşiktaş amblemli twitter hesabı açan garip 1 tip.
Aslında stoperler topu ayağında gevelemese (bakınız Luyi), hemen kanatlara açsa, oradan top yürüyecek. Ama stoperler ortaya, dibindeki adam pası veriyor, yada kanattaki adama çok geç veriyor, rakip kapattığı için, top geri dönüyor. Stoperden kanada, kanattan ortaya 2 saniye de dönmesi lazım topun. Lazio maçında bu işleri yapmaya başladık biraz biraz.Bizim mutlaka oyun kurarken iki stoperimizin arasına dalıp topu yönlendirebilen bir 6 numaramızın olması gerekiyor. Umarım Assunçao bunu becerebilir. Lemina bunu çok güzel yapıyordu. Zira özellikle Türkiye'de stoperlerimiz ve 6 numaramıza çok baskı yiyoruz.
Bunun dışında hücum üretkenliğimizi arttırıp kanat oyuncularımızın oyununun üzerine koyabilirsek tozu dumana katarız.
Genç ve aç takım mutlaka ama mutlaka başaracaktır.
hah işte bu. Ama ben sanmıyorum. Kerem'in top kaybının nedeni başka. Top geldikten sonra düşünüyor. Bu yaştan sonra bu hatanın düzelmesi zor. Footbanaut diye bir cihaz var. Almanlar pas antremanında kullanıyorlar. Kerem'i sokacaksın bu alete, sabahtan akşama orada çalışacak.
- Fatih Terim: "Kerem'in her maç biraz daha az top kaybedeceğinden eminim. Rakipler için tehlike olduğu sürece yaptığı hataları zaman zaman sorun olmaz ama Kerem de bu eksikliğinin farkında."