Fatih Terim, Ümit Davala ve Orhan Ak PFDK'ya Sevk Edildi!

44. Madde saldırı,
50. Madde tedbire uymama.

Adam gözümün önünde oldu diyor.
Ben yedek kulübelerinin tarafinda olan tribünde oturuyorum, ne ben ne de yanimdaki arkadaslar kimse tokat attigini görmedi.
Ne yayincinin görüntülerinde, ne de simdiye kadar izledigim taraftar cekimi görüntülerinde de ben tokat görmedim.
Bir sürü insan cekim yapiyor mac esnasinda, böyle seyler normalde hemen twittera falan düserdi.

saldiri 5-10 mac
tedbire/cezaya uymama 4-12

hakemin raporan bagli degil mi bu durum? gozlemci ..4uncu hakem ne not etdiyse ona gore ceza olur.

20 mac versinler. Ne kadar cok kaosun icinde olursak, sampiyonluk sansimiz okadar yukselir. :p:cigara:

10-12 maç ceza verirler.böyle olaylara hasan'ı yollasın kendi ne diye karışıyor?

ya şenor okadar kufretti yada fbli bi herifin ağzını yuzunu sıktı doğru düzgün bişey almadı
daha en son baya bi ceza alır dıyorudk bi mac aldı almadı
bizimkiler ise daha şimdiden hoca 5 10 mac ceza almalı kafasında

Açık konuşayım bu olayda Terim ciddi şekilde hatalı. Adam sahaya giriyor diye niye gidip saldırıyorki hakemin işi ne o zaman?
aga terim bu sonucta kim bilir nabız kaçtı o zamanda. hataları çok ama saha ve tribünü de ateşlemek için ara sıra yaptığını düşünüyorum bu fevri hareketlerini.

Şenol Güneş boğaz sıkar ana avrat küfür eder 1 maç ceza alır. Bize gelince 5'ten başlar.

Tosic atıldıktan sonra olay çıkardığı için 1 maç, atıldığı halde maçı kenardan izlediği için para cezası, başkasının akreditasyon kartını kullandığı için ise ceza almadı. Normalde sırf bunlar için 14-15 maç ceza almalıydı.

Terim'e de bir zahmet takdiren para cezası versinler tedbire uymama hususunda.

Saldırı konusunda ise tahrik indirimi almalı ve toplamda 2-3 maç ile yırtmalı.

Küfredip inkar eden zımbacıya neredeyse ceza vermeyenler bakalım Terim'e ne tür bir fatura kesecekler.

Ilginç Hasan olayların içine karışmamış mı.

Şaşırdım bayağı normalde ilk o yer alır böyle şeylerde. Bakalım ne kadar ceza verecek şerefsizler.

sent via GSC

hasan kulübede yokmuş yoksa kesin dalardı. kulübede ümit ve levent hoca varmış.

Geri
Üst Alt