Fatih Terim: "Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var"

Abi siz neyin kafasını yaşıyorsunuz söyleyin de bizde bilelim.
Fatih Terim demek Galatasaray tarihinin bir kısmı demek , Galatasaray Fatih'siz , Fatih de Galatasaraysız olmaz olamaz yapamaz.
Bu forumda ne kadar çok İmparatorun Galatasaraylılığını sorgulama cürretini kendinde bulan adam var ya.
Yaw bırakın artık bu Terim'den başkası yapamaz algısını.

Bu takım antrenörsuz şampiyon oldu.
Hamzaya rağmen 3 kupa aldı.

Teknik direktör dediğin sahada oynanan oyunla farkını ortaya koyacak.
Saha dışı olaylarla değil

Bu rezil futbol da emeği olan herkes bir an evvel defolsun!

Yetmedi kardeş! Eger hocanın tazminat alacağını filan foruma yazabiliyorsa insanlar diğerlerinde kuş imasinda bulunma hakkı var. Hoş bana göre çoğu kuş da ispat edemiyoruz işte. O yüzden kim üzerine alınıyorsa alınsın. TD ne efsanesine ftor, kebapçı, maganda, paragöz, komisyoncu diyorsa kuş damgası yemeyi göze alacak alınmayacak!!

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
engin kafa açma sabah sabah ya git yutubeden fatih terim goals & skills videosu aç kendine gel

Yaw bırakın artık bu Terim'den başkası yapamaz algısını.

Bu takım antrenörsuz şampiyon oldu.
Hamzaya rağmen 3 kupa aldı.

Teknik direktör dediğin sahada oynanan oyunla farkını ortaya koyacak.
Saha dışı olaylarla değil

Forumda başlık açacağım hangisi daha büyük Galatasaraylı ? Ahmed Arif Kesen mi İmparator Fatih Terim mi diye. Sence anket sonucu ne çıkacak?

Forumda başlık açacağım hangisi daha büyük Galatasaraylı ? Ahmed Arif Kesen mi İmparator Fatih Terim mi diye. Sence anket sonucu ne çıkacak?
Benim GALATASARAY'a karşı maddi hiçbir zararım olmadı.
3-5 kuruş dolaylı yoldan belki faydam olmuştur

Biz puan kaybedince haftasonum berbat geçiyor ancak bahsettiğin kişinin umrunda bil değil.
Varsa yoksa abilerinin ona dikte ettiği kişileri takıma doldurma derdinde.

Ayrıca sözünü ettiğin kişi her sene 20 milyon lirayı cebe indiriyor.
Şimdi diyeceksin ki; bize şampiyonluk kazandırdı.
Kazandığı şampiyonluklarin parasını da çöplere yatırarak fazlası ile bizi zarara sokuyor.

Yetmedi kardeş! Eger hocanın tazminat alacağını filan foruma yazabiliyorsa insanlar diğerlerinde kuş imasinda bulunma hakkı var. Hoş bana göre çoğu kuş da ispat edemiyoruz işte. O yüzden kim üzerine alınıyorsa alınsın. TD ne efsanesine ftor, kebapçı, maganda, paragöz, komisyoncu diyorsa kuş damgası yemeyi göze alacak alınmayacak!!

Benim derdim bu insanların kuş olmadığını, senin onun şunun gibi Galatasaraylılar olduğunu anlatmak. Abicim sizin butun dünyanız burası mi onu da anlamıyorum. Benim gercek hayatta beraber maca gittiğim(fenerbahçemizin maçlarından bahsediyorum) arkadaşlarim arasında da ftoru ardayı vs sevmeyenler çoğunlukla. Bu adamlar da bizim gibi kuş demek ki. Hadi burayı ...tiret hic mi cevrenizde size aykırı düşünen arkadaşınız yok, hep beraber toplanıp ftora tapınma ayinleri mi düzenliyorsunuz napiyorsunuz?

Bizim forumun apache tayfası hala olayı arda filan sanıyor.

Çok bilge birine benziyorsun, olayın aslında ne olduğunu izah edip aydınlatır mısın bizleri, rica etsem?..

Ha, bu izahatı yaparken; ''Yok istediği 15 milyonluk adamı almadılar da falan filan'' gibi argümanlar kabul edilmez, baştan söyleyeyim. Daha 1 yıl önce perişan haldeki TS, en değerli oyuncusunu iyi paraya sattığı halde kimleri kaç paraya transfer edebildi mesela ki 5 puan önümüzde şu an?..Yine kötü durumdaki FB nin bu sezon yaptığı transferlerle dalga geçmişsindir muhtemelen...Hele SS a, Alanyaspora ne demeli?..

Bir tarafta Galatasarayli olmak icin para alan biri, diger tarafta Galatasarayli olmak icin para almak yerine belki uste ekibimize destek amaclı para veren biri. Ayrica Galatasarayimizi nasil bir adım daha ileriye taşıyabiliriz diye gecesini gündüzüne katip forumumuzda fikir teatisinde bulunan biri. Cevabi kolay bir soru gibi gorunuyor.

Benim derdim bu insanların kuş olmadığını, senin onun şunun gibi Galatasaraylılar olduğunu anlatmak. Abicim sizin butun dünyanız burası mi onu da anlamıyorum. Benim gercek hayatta beraber maca gittiğim(fenerbahçemizin maçlarından bahsediyorum) arkadaşlarim arasında da ftoru ardayı vs sevmeyenler çoğunlukla. Bu adamlar da bizim gibi kuş demek ki. Hadi burayı ...tiret hic mi cevrenizde size aykırı düşünen arkadaşınız yok, hep beraber toplanıp ftora tapınma ayinleri mi düzenliyorsunuz napiyorsunuz?

Ftor u neyden türettiniz mesala ayinlerimizde merak ediyoruz? Bir küçük izah etsende ogrensek hangi kelimelerin kısaltması ya da ne tür bir anlam taşıyor? Bütün hayatınız bu mu diye soruyorsun ya kardeş misal gunde kaç saat forumdasın mesala onu da medak ettim ona gore kıyaslama yapayim mesala?!

Istifa edemezsin ki ortada kalacaksın çünkü milli takim yolu kapali bosna falan da vazgecti senden seve seve kalacaksin tabi yoksa ne galatasaray sevgisi ne söz hepsi hikaye

Bos muhabbeti birakip top oynat mac kazandir
Bunu yap diye seni oraya oturttular kaos cikar diye değil

Baskan postasini koydu magduru oynamaktan baska caresi kalmadi önce ortami karistir sonra magdurum soz verdim de yok ya ne guzel dunya belli parti secmenleri gibi koru korune destekleyen koyun surusu var zaten salla bi tweet saksakcilar meydan da dimi hoca

Ftor u neyden türettiniz mesala ayinlerimizde merak ediyoruz? Bir küçük izah etsende ogrensek hangi kelimelerin kısaltması ya da ne tür bir anlam taşıyor? Bütün hayatınız bu mu diye soruyorsun ya kardeş misal gunde kaç saat forumdasın mesala onu da medak ettim ona gore kıyaslama yapayim mesala?!

Ben ne diyorum sen ne diyorsun engintor. Ftoru eleştirenlerin de Galatasarayli oldugunu idrak ettin mi onu söyle?

Ben elestiren ler değil senin gibi HAKARET EDENLERDEN bahsediyorum asıl sen anlamıyorsun muratuş kardeşim!

Hakaret dediğin ne mesela? Ilk mesajinda yazmissin gerci tazminat istiyor demek, ftor demek, kebapçı demek falan sanirim. Ben ortada bir hakaret göremiyorum.

Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal Beyefendi Hazretlerine forumumuzda botokslu dendi/deniyor, Dursuna da yağlı surat falan dendi/deniyor. Bu söylemlerin benim icin hicbir sakıncası yok. Lakin eminim sen ikisini de demissindir. Sen de kussun o vakit.

Yani anlayacağın bos isler bunlar. Boyle bos isleri bırakıp ftoru bir an evvel nasil postalarız onun çabasında olalım.

İşin en garip tarafı benim gibi Fatih Terim'i zerre sevmeyen (Bu tür egolu karakterlerin hiçbirini sevmediğim gibi) biri olarak beni Fatih Terim'i savunmak zorunda bırakıyorsunuz. Kusura bakmayın da sizlerin yaptığı eleştiri falan değil düpedüz hakaret ve her ne kadar kendisini sevmesem de gençliğimin en güzel Galatasaray anılarında hep baş rolde olmuş böyle bir efsanenin de böyle hakaretlere maruz kalmasına seyirci kalamıyorum.

Murat Kara'nın dediği tür Galatasaraylılar benim çevremde de var. Hatta defaatle kendilerinden Fatih gitmediği sürece ben Galatasaraylı falan değilim sözlerini de duymuşumdur. İşte ben de diyorum ki bu kişilerin yüzlerine de dediğim gibi, Galatasraylılık öyle askıya alınabilen bir şeyse, Takımın başında kim olursa olsun, sahada kim oynarsa oynasın eğer gol attığında için kıpırdamıyorsa zaten sen Galatasaraylı falan değilsin.

En ironik olan da ne biliyor musunuz takımımızın teknik direktörünü her türlü hakaretle eleştirenler, paracılıkla, komisyonculukla suçlayanlar (neye dayanarak yapıyorlarsa bu ahlaksızca suçlamaları), kendilerine yapılan kuş v.b. eleştirelere bana bunları diyemezsin diyerek tepki gösteriyorlar.

Şimdi de Fatih Terim nefretinizi zerre kadar sevmediğiniz Mustafa Cengiz'in arkasına saklanarak, Galatasaray başkanına hoca bunları diyemez diyerek eleştiriyorlar. Aynı kişilerin daha düne kadar Mustafa Cengiz'e neler dediği de ortadayken üstelik.

Arkadaşlar, Fatih Terim baştan sona yanlışlar içinde ve onu seven biri olarak onu bende eleştiriyorum ama fikrinizi savunayım derken yoldan çıkıyorsunuz. Terim'i eleştirebiliriz ve şu aralar eleştirilmesi de gerekiyor ama hakarete girilmemeli.

Onu eleştirenler yok ftor du, ft idi, yok tazminat peşinde koşuyor deyipte hakarete giriyor. Aynı şekilde diğerleri de Terim'i destekliyorum derken onu putlaştırıyor. Neredeyse adamın yanlışını bile savunuyorsunuz. Nasıl bir iştir çözemiyorum, neden illaki kutuplaşılıyor saygı çerçevesinde kalınmıyor?

Terim'i seviyoruz diye eleştiremediğimiz gibi, sevmiyoruz diye de hakaret etmeden duramıyoruz. Sonrada iş tartışmaya dönüyor.

Arkadaşlar, Fatih Terim baştan sona yanlışlar içinde ve onu seven biri olarak onu bende eleştiriyorum ama fikrinizi savunayım derken yoldan çıkıyorsunuz. Terim'i eleştirebiliriz ve şu aralar eleştirilmesi de gerekiyor ama hakarete girilmemeli.

Onu eleştirenler yok ftor du, ft idi, yok tazminat peşinde koşuyor deyipte hakarete giriyor. Aynı şekilde diğerleri de Terim'i destekliyorum derken onu putlaştırıyor. Neredeyse adamın yanlışını bile savunuyorsunuz. Nasıl bir iştir çözemiyorum, neden illaki kutuplaşılıyor saygı çerçevesinde kalınmıyor?

Terim'i seviyoruz diye eleştiremediğimiz gibi, sevmiyoruz diye de hakaret etmeden duramıyoruz. Sonrada iş tartışmaya dönüyor.

Bu ülkenin genel sorunu ve güncel politika ile bu daha keskin oldu. İktidarı eleştirirsen ana muhalefet partisi destekçisi oluyorsun, terörist oluyorsun; ana muhalefeti eleştirirsen iktidar yanlısı oluyorsun ve ikinci örnek daha acı. Bu sporda da böyle. Efendi gibi eleştiri yapan yok.

Yoklukta takımı şampiyon yapan Fatih Terim'i el üstünde tutardım. Taktiksel olarak kötü yönettiği maçlarda bile eleştirmez arkasında dururdum. O dönem eleştirenlere sitem ederdim. Bugün de hala kötü giden takıma ek olarak Arda Turan ısrarından dolayı eleştiriyorum. Medya önünde başkana laf atıyor diye eleştiriyorum diye Terim düşmanı ilan ediliyorum. Spor da siyaset de kin ile yönetilmez. Önceden eleştirdik diye bugün tebrik edemiyorsak bir adım öteye gidemeyiz hiçbir konuda

Geri
Üst Alt