Fatih Terim: "Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var"

Arda Turan romantikligini bırakda işini yap Fatih Kardeş

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

Hocam tamam,gerildik,siniendirdik,elestirdik te gozunu seveyim isine odaklan,inatlardan vazgecip dogru kadrolari sür sahaya da sampiyon olalim ,olamayacaksak ta ikinci olalim
Ayrica bir buçuk senedir top oynamasak bile sene sonuna kadar hersekilde kalmali serefsiz sikecilere inat,diken üstünde olsun hırbolar

Blöf yaptigimizi düsünen birtek ben miyim?

Hoca laf değil icraat lazım. Geçmişine laf söylemiyorum lakin bu sene hocalık falan yapmadın henüz. Kendi işine bak, tamamen sahaya odaklan, camianın en az yarısının alerji gösterdiği Arda takıntısından vazgeç. O vakit her daim arkanda oluruz da böyle devam edersen zor.

Başkandan arda konusundaki ısrarını belhanda için de bekliyorum. Umarım gönderir. Çöpe atacak paramız yok ise top oynamayanlari taraftara küfür edenleri yollamak lazım.

Hoca laf değil icraat lazım. Geçmişine laf söylemiyorum lakin bu sene hocalık falan yapmadın henüz. Kendi işine bak, tamamen sahaya odaklan, camianın en az yarısının alerji gösterdiği Arda takıntısından vazgeç. O vakit her daim arkanda oluruz da böyle devam edersen zor.
Ersun ve Erol Bulut'un gerisinde kalmasi kabul edilemez. Kendisine ceki düzen vermek zorunda artik.

Bu sefer puan farkı 10 olduğu için sadece rakiplerimizin ve TFF'nin üzerimize gelmesini yeterli bulmayarak kendimiz de kaos yarattık ki 2. yarı 17'de 17 yapalım. İşi resmen garantiye aldık :berkan: Ulan iyiki Galatasaraylıyım be.

jurgen-klopp-liverpool_mfokl3t0gea01vslnaed789b5.jpg

Var bizim de bir hayalimiz.

Başka alternatif olmadığı için mesela milli takım gibi.
Hocam saçmaladığını kabul edip işine konsantre ol artık; "Seni sevenleri üzme!!!

Başkanla anlaştılar mi diyorsun,aklıma gelmedi de degil

vallah açikcasi garip bir durum. Hocayi hepimiz biliyoruz. Böyle bir basin toplantisindan sonra Görevimin basindayim diyen bir Terim. Diger Takimlarin kimyalarini bozmayi İyi biliyor Hoca. Bu atesi takima tasiyabilir. Izleyelim görelim

Iligini kemigini kurutacagim kulubun, sonra kendimi kovduracagim diyor yani.

Geri
Üst Alt