Fatih Terim, Yabancı Sınırı Hakkında Yargı Dağıttı!

Tayyibistanda yaşadığını unuttun galiba...tabiki soracaksın...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Yıl olmuş 2019... Bunu halen anlamamış vatandaş olması ilginç.

Adam diktatörlük konusunda master yapıyor dünya tarihinde belkide. Demokratik ülkesi diye kandırıp tam anlamında diktatörlük bir recim hakkim perde arkasında. Ve ara sıra perdenin önünde de sergiliyor işte

Yıl olmuş 2019... Bunu halen anlamamış vatandaş olması ilginç.

Adam diktatörlük konusunda master yapıyor dünya tarihinde belkide. Demokratik ülkesi diye kandırıp tam anlamında diktatörlük bir recim hakkim perde arkasında. Ve ara sıra perdenin önünde de sergiliyor işte

Forumu sikintiya sokacak postlar atmaktan uzak duralim

Son düzenleme:
Hocam resmen iclerinde gezdirmis.

Bakalim beyaz tv , a spor ,trt bunu konusacaklarmi

Olan bir durumu yazdım sadece.
Kendileride bu tür politika uyguladıklarını biliyorlar zaten ve bu durumdan gurur duyuyorlar büyük olasılıkla.

Neyse uzatmaya gerek yok da cumhurbaskanina hakaret sucunu bir incelemeni oneririm

Bu aralar cok ciddi enforce ediliyor online platformlarda

Hocam resmen bunu demiş.

fft226_mf2787004.Jpeg

Hocam Allah'ına kurban olayım senin. İçim titredi yemin ederim şu konuşmayı dinlerken. Allah seni başımızdan eksik etmesin Galatasaray'ın yaşayan en büyük efsanesi!
Sonuna kadar Allah Kerim, Fatih Terim!

ne diyecegimi bilemedim sadece igrendim. harbiden galatasaraydan ve bu ligden hatta ulkeden iyice sogumaya basladim.

Bu yuzden bize lazim hoca

Klopp gelse bu ligde basina bu hakem hatalari gelse bu sekilde yabanci kurali gundem olsa bunlari diyebilir miydi

Ulkemizde futbol sadece sahada oynanmiyor

Evet konuşmasına söz yok.. Her zaman her yerde gerekeni söylüyor. Alkış..

Yonetici veya baskan olarak muthiş işler yapabilir.

Ama TD F.Terim olarak da benim söyleyecek çok lafım var.. Olmuyor hoca, olmuyor..

Bu yuzden bize lazim hoca

Klopp gelse bu ligde basina bu hakem hatalari gelse bu sekilde yabanci kurali gundem olsa bunlari diyebilir miydi

Ulkemizde futbol sadece sahada oynanmiyor

Bence buradaki sorun yönetimdeki adamların pasifliği.

Şu konuşmaların sadece teknik kısmına hocanın karışması lazım.

Onun dışında söyleneceklerin hepsini yalaka Abdürrahim veya iyi niyetli de olsa son derece pasif başkanımızın konu gündeme gelir gelmez basın toplantısı yapıp söylemeleri gerekir.

Sadece maç kazanınca ortaya çıkıyorlar.

Hoca'ya taktik olarak eleştirilerim daha önce de konuştuğumuz gibi yığınla ama yönetimin her kritik konuda bu adamın arkasına saklanması da hocanın yükünü ağırlaştırıyor.

Bence buradaki sorun yönetimdeki adamların pasifliği.

Şu konuşmaların sadece teknik kısmına hocanın karışması lazım.

Onun dışında söyleneceklerin hepsini yalaka Abdürrahim veya iyi niyetli de olsa son derece pasif başkanımızın konu gündeme gelir gelmez basın toplantısı yapıp söylemeleri gerekir.

Sadece maç kazanınca ortaya çıkıyorlar.

Hoca'ya taktik olarak eleştirilerim daha önce de konuştuğumuz gibi yığınla ama yönetimin her kritik konuda bu adamın arkasına saklanması da hocanın yükünü ağırlaştırıyor.
Yonetim de soyleyebilir ama hocanin ulke futbolundaki agirligi ve gecmisi de bu soylemlerde etkili oluyor

Mesela simdi Asporcular siniri rasyonalize etmeye calisip basaramayacaktir

Zaten yuzleri kizardi canli yayinda

Geri
Üst Alt