Fatih Terim Yabancı Sınırlaması Konusunda Ne Düşünüyor?

Bu arada hoca sanirim Fransa Milli Takimini calistiriyor ve Türkiye Liginden haberi yok Gökhan Gönül FBnin en zayif karni defansta. Eğer böyle düşünüyorsa bu Milli Takim daha çok turnuva kacirir.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senin elinde gönül gibi bir adam olsa gider yabancı alırmısın yerine,eski formunda olmasa da ligin en iyi yerli sağ bekidir halen,1 milyon euroyu çok görüp fenere kaptıranlara yazıklr olsun, ayrıca fenerin en güçlü yönü bekleri bu sayede forvetleri o kadar gol atıyor caner ve gökhan toplamda 13 asist yapmışlar, bizdeki en büyük eksiklikte beklerden katkı alamamak

senin elinde gönül gibi bir adam olsa gider yabancı alırmısın yerine,eski formunda olmasa da ligin en iyi yerli sağ bekidir halen,1 milyon euroyu çok görüp fenere kaptıranlara yazıklr olsun, ayrıca fenerin en güçlü yönü bekleri bu sayede forvetleri o kadar gol atıyor caner ve gökhan toplamda 13 asist yapmışlar, bizdeki en büyük eksiklikte beklerden katkı alamamak

Çoğu Fenerbahçe macini izliyorum 2.5 senedir yedikleri çoğu golde Gokhanin hatasi var her maçta kanadi otoban oluyor ben olsam gider bir yabanci alirim oraya ortada alper topali kullanirim cespar ve meriles yerine

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

israille bir olup o komplolarıyla bitiremedi bizi bitiremiyecekte adana kebap ustası :@

egocu hınzır seni :@

Zaten en iyi oyuncularımız Avrupa'da oynamalı. Dünya Kupası'na giden Bosna'nın kadrosuna baktığınız zaman bir tane kendi liginde oynayan oyuncu görebiliyor musunuz? Ben de Avrupa'dan oyuncu çağrıyorum ama neredeyse tamamı önemli liglerde oynamalı. Bu yüzden tüm oyuncularımıza 'gidin' diyorum.

Bu yuzden mi zamaninda onerilen butun gurbetci transferleri reddetmis? Federasyonla o zamandan anlasmis miydi acaba onu sorsalarmis.

Fatih terim bu işi halleder.Önümüzdeki sezon bu kuralı değiştirirler büyük ihtimalle ama sınırsız yapmazlar.

gökhanın savunma zaafları var ama geçen sene 10 asisti olması lazım yanlış hatırlamıyorsam,özellikle bu ligde kesilmez bence bu adam,hele ki yabancı sınırı varken yabancı serbest olur o zaman kesersin,ama fener bugün liderse bunda en büyük pay caner ve gökhanın hücum katkısıdır bu sayede oyunu yıkıyorlar rakip ceza sahasına,

alıntı yapmayı unuttum:p @Umutsu Sahin

GG'nin sadece ismi kaldı kendini yarım gr geliştirmedi ve çaba sarfetmedi , 2008 sezonunun ve sonrasındaki yıllarda birkaç maçta çizgiden çıkardığı topların ekmeğini yiyor ,

Şu GG 'yi kesinlikle takımıma istemem leş ligimizde bile kanadını çoğu zaman savunamıyor ki avrupada rezil olur , o kadar çok övülen caner'inde en basit avrupa seviyesinde patladığını görmek lazım ,,

An itibariyle tüpçü ile beraber yanyana basının karşısında canlı yayında

Önceden en azından saygı duyardım şimdi onu bile duymuyorum umarım bir daha floryadan içeri sokmazlar bunu tüpçüsüyle mutlu mesut yaşasın.

Tapatalk ile gönderildi.

7 Yabanci Sahada ,3 Yedek Kulubesinde olmali ,her zaman yazmisimdir

Önceden en azından saygı duyardım şimdi onu bile duymuyorum umarım bir daha floryadan içeri sokmazlar bunu tüpçüsüyle mutlu mesut yaşasın.

Tapatalk ile gönderildi.

Kesinlikle zerre saygı duymuyorum.

Benim için bu saatten sonra terim bitmiştir. Galatasaray'lılara kendini affetirmesi için son bir şans.

genelde herkes gökhan gönülü yere göğe sığdramıyor ama hep ofansif yönüne bakıyorlar. birde yenilen gollerde hangi kanattan ve kimin yüzünden yenildiğine bakmaları lazım

Geri
Üst Alt