Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
evet özellikle son ıkı gundur bu muahabetın suyunu çıkardığın için görmemeye başladım. EDİT VE DİLİM DÖNDÜĞÜNCE ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BİŞEYİN ARDINDAN SEYH TARIKAT DİYE OLAYA GİRMEN SEBEF ORADA YANILTTIN BENİ . Forumun çoğunluğunun kendi fikridir. o çoğunluk dediklerinin yarsı Terim'i oldum olası sevmiyordu ne yaparsa yapsın bir kulp buluyordu istemiyordu eyvallah bişey diyemem ama diğer yarısı yanar dönerdir bugün sesi çok çıkanların tarafında olurlar yarın kötü bir durumda diğer tarafta. bunun için bursa maçının hemen öncesinde açılan başlıklara bakman yeterli. ya da anteple berabere kaldığımızda o çoğunluğun bahsettiğim yarısı neler yapıyormus görmek lazım.bu yuzden pekde umrumda değil çoğunluk diye tabir ettiğin topluluk ve fikirleri.
Terim basligi ve arsivleri acik..istersen bakabilirsin ,ne zamandan beri terimi elestiriyormusum diye..bazi seyleri önceden söylemek lazim,is isten gectikten sonra herkes yorum yapabilir ..ama asIl önemli olan zamaninda söylemektir..terime yaptigim elestiriler yüzünden günde elli kisi ile ugrasiyordum..o gün savunanlar bugün en büyük düsmani oldu..drogbayi aylardan beri elestiriyorum,ne oldu eskiden tepki verenler bugün layk atiyor yazdiklarima..sen galiba beni baskalarinlan karistiriyorsun..asIlsIz iddia atmak kolay, delikanlli olan girsin arsivlere bulsun yalnislarimizi..
nediyim hacım iki tarafta da var aynı tarzda mesajlar dediğim gibi biz tartısırken ara ara tahrik amaçlı atıldı. olur böyle şeyler herkes kendinden mesul