Fatih Terim Yabancı Sınırlaması Konusunda Ne Düşünüyor?

evet özellikle son ıkı gundur bu muahabetın suyunu çıkardığın için görmemeye başladım. EDİT VE DİLİM DÖNDÜĞÜNCE ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM BİŞEYİN ARDINDAN SEYH TARIKAT DİYE OLAYA GİRMEN SEBEF ORADA YANILTTIN BENİ . Forumun çoğunluğunun kendi fikridir. o çoğunluk dediklerinin yarsı Terim'i oldum olası sevmiyordu ne yaparsa yapsın bir kulp buluyordu istemiyordu eyvallah bişey diyemem ama diğer yarısı yanar dönerdir bugün sesi çok çıkanların tarafında olurlar yarın kötü bir durumda diğer tarafta. bunun için bursa maçının hemen öncesinde açılan başlıklara bakman yeterli. ya da anteple berabere kaldığımızda o çoğunluğun bahsettiğim yarısı neler yapıyormus görmek lazım.bu yuzden pekde umrumda değil çoğunluk diye tabir ettiğin topluluk ve fikirleri.

Terim basligi ve arsivleri acik..istersen bakabilirsin ,ne zamandan beri terimi elestiriyormusum diye..bazi seyleri önceden söylemek lazim,is isten gectikten sonra herkes yorum yapabilir ..ama asIl önemli olan zamaninda söylemektir..terime yaptigim elestiriler yüzünden günde elli kisi ile ugrasiyordum..o gün savunanlar bugün en büyük düsmani oldu..drogbayi aylardan beri elestiriyorum,ne oldu eskiden tepki verenler bugün layk atiyor yazdiklarima..sen galiba beni baskalarinlan karistiriyorsun..asIlsIz iddia atmak kolay, delikanlli olan girsin arsivlere bulsun yalnislarimizi..

BfzNkTWIIAAANK5.jpg

Terim basligi ve arsivleri acik..istersen bakabilirsin ,ne zamandan beri terimi elestiriyormusum diye..bazi seyleri önceden söylemek lazim,is isten gectikten sonra herkrs yorum yapabilir ama asIl önemli olan zamaninda söylemektir..terime yaptigim elestiriler yüzünden günde elli kisi ile ugrasiyordum..o gün savunanlar bugün en büyük düsmani oldu..drogbayi aylardan beri elestiriyorum,ne oldu eskiden tepki verenler bugün layk atiyor yazdiklarima..sen galiba beni baskalarinlan karistiriyorsun..asIlsIz iddia atmak kolay, delikanlli olan girsin arsivlere bulsun yalnislarimizi..

Gökhan muhabbet nereye giidiyor hacım? olaya drgoba falan girdi senin arşiv kayıtlarına girdik çoğunluktan, terim den, kebap börek poacadan bahsederken. ben 2 yıl kadardır bukadar uzun yazı yazamıyorum forumlarda kontrolü kaybetmiş olabilirim farklı bişey mi kaçırdım geriide kalan yorumlarda?

Gökhan muhabbet nereye giidiyor hacım? olaya drgoba falan girdi senin arşiv kayıtlarına girdik çoğunluktan terim den kebap börek poacadan bahsederken. ben 2 yıl kadardır bukadar uzun yazı yazmıyorum forumlarda kontrolü kaybetmiş olabilirim farklı bişey mi kaçırdım geriide kalan yorumlarda?

Ya osman sende bugün gercekten bir acayiplik var...sen rjkaard,feldkamp zamanlarina kadar geri dönüs yaparken iyi ben drogbayi misal olarak verdigim zaman feryat ediyorsun..verdigin tepki yalnisti arkadas,sen kabul etmesen bile öyle oldugunu ikimizde biliyoruz..tanidigin bir adama daha baska bir yaklasim gösterebilirdin..yazdigin yalnis yada sana yakismiyor gibisinden..

TFF'nin kuklası olmuş.Ağırlını koyup sözünü geçirmesi gerekiyordu.Resmen döneklik yapıyor.Yazık çok yazık.Eski günlerin hatrına ben yine ağır konuşmamaya çalışacağım ama benim gözümde çok değer kaybetti!

Ya osman sende bugün gercekten bir acayiplik var...sen rjkaard,feldkamp zamanlarina kadar geri dönüs yaparken iyi ben drogbayi misal olarak verdigim zaman feryat ediyorsun..verdigin tepk yalnisti arkadas,sen kabul etmesen bile öyle oldugunu ikimizde biliyoruz..tanidigin bir adama daha baska bir yaklasim gösterebilirdin..yazdigin yalnis yada sana yakismiyor gibisinden..

harbiden bende şimdi farkettim bi değişiğim bugun. ancak terim avukatı dıyınce rijkaard hagi feldkamp vs vs o dönemlerde de bununla suclanmıstım dedim oradan girmiş olmalıyım olaya

kabul edilecek bişey yok ben yapacağın muhabbete dedim o lafı.onca açıklamaya karşılık söylediğin şeylerle ilgili sen hatalıydın çıkışımlada ben iki misli hatalıydım. kalp kırdıysam kusura bakma.ancak tanıdığın adama daha farklı tepki gösterseydin diyosun ya tanıdığım için o denli bi tepkiyle geldim tanımasan ilk bi kaç kelimeden sonra okumayı bırakırdım umrumda olmazdı.hani o şekilde değilde daha farklı tartışmaya açık bi jargonla gelsen ben o hataya düşmezdim. tekrar kusura bakma kalp kırdıysam.

Soyleyecegi kadar soylemis. Unal Aysal'in ya da Terim'in tek baslarina bu kurali degistirebileceklerini saniyorsaniz Turkiye'nin nasil bir ulke haline geldigini fark etmemissiniz demektir. Gerekirse butun takimlar Avrupa kupalarina gitmez ama Fenerbahce ile Galatasaray'in arasindaki farkin daha da acilmasina izin verilmez.

Terim ne koymuş zamanında 4 yıl üst üste sampıyon olurken

Devamında 2 yıl çeyrek fınal 2 süper kupa

Hala acının sesleri devam edıyor

harbiden bende şimdi farkettim bi değişiğim bugun. ancak terim avukatı dıyınce rijkaard hagi feldkamp vs vs o dönemlerde de bununla suclanmıstım dedim oradan girmiş olmalıyım olaya

kabul edilecek bişey yok ben yapacağın muhabbete dedim o lafı.onca açıklamaya karşılık söylediğin şeylerle ilgili sen hatalıydın çıkışımlada ben iki misli hatalıydım. kalp kırdıysam kusura bakma.ancak tanıdığın adama daha farklı tepki gösterseydin diyosun ya tanıdığım için o denli bi tepkiyle geldim tanımasan ilk bi kaç kelimeden sonra okumayı bırakırdım umrumda olmazdı.hani o şekilde değilde daha farklı tartışmaya açık bi jargonla gelsen ben o hataya düşmezdim. tekrar kusura bakma kalp kırdıysam.

Haklisin..zaten büyütülecek bir olay degildi..ben bu yaptigimiz sacma muhabbeti hic olmamis sayiyorum...dün senin hakkinda ne düsünüyorduysam bugün yine aynisini düsünecegim.. öyle bazilari gibi kin beslemek,acigini beklemek gibi sacma huylarim yok..baska bir baslikta görüsmek üzere..

Bir üsteki yorumu okumani tavsiye ederim..

BfzGA4KCEAAmCfk.png

Nerden nereye...Yaziklar olsun sana Terim...Demirören den fark yok...Iyiki gittin...Umarim bi kez daha geri dönmeyeceksin.

Fatih Terim hep tüm yetkiler elinde olsun hep tek yetkili ben olayım bana sorulsun ister. Ve hepte bunlar vaadedilelerek kandırılır. bu yıllardır böyledir. öyle olmadığını anlayıncada tahtaları atar. yine öyle olacak kandırmışlar pohpohlamışlar.

olayın Terim lik ya da herhangi bir MT hocasının iki dudağı arasından çıkacak sözler ile çözülmesi olası değil. Tff başındaki adam zaten bu işler için 3 temmuz sebebıyle kulupler arasındaki makas açılmasın diye getirildi. Fatih Terim federasyonu ateşe vermeye kalksa yıne kaldıramaz yıne kaldırmaz yabancı sıkıntısını. arada insanları böyle çıkıp konusurak hocamıza danısıyoruz vs vs diye yemlerler gazını alırlar tepkilerin adresini değiştirirler hepsi bu.

ben ısrarla diyorum MT hocası, federasyon, kulupler, kımseden medet ummanın anlamı yok. kalkmayacak adamlar ısrarla imza attınız diyor. madem öyle bir haksızlık var bir yanlıs var kendi bağımızı kendımız keselım mahkemelerde arayalım çözümü. bu insanlardan medet ummak zaman kaybı para kaybı başarı kaybı olacak

Bugüne kadar hep senin dediğin gibi oldu. Çünkü bugüne kadar hep işi bilen insanlarla çalıştı. Ancak şu anda durum biraz farklı. Tepeden düşme getirilen bir adamın altında çalışıyor ve bu adam hiç bir şeyden anlamıyor. Tüpçü kendini daha fazla rezil etmemek adına Terim'e sınırsız yetki verebilecek kapasitede.

Demirören’den Yabancı Sınırı Açıklaması | Transfer Forumu, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu

Farz edelim ki karar alacak yetkisi yok. O zaman futbolu idare edecek yetkiler verildi demeyeceksin. Ya da kandırılıyor musun? Bırakacaksın o koltuğu gideceksin. Ancak yukarıda Tüpçünün açıklaması ile paralel bir açıklama yapmış olması bu konunun konuşulduğunun bir göstergesi. "Hiç konuşmadık ama..." demek bizleri salak yerine koymaya çalışmaktan öteye gitmez.

Haklisin..zaten büyütülecek bir olay degildi..ben bu yaptigimiz sacma muhabbeti hic olmamis sayiyorum...dün senin hakkinda ne düsünüyorduysam bugün yine aynisini düsünecegim.. öyle bazilari gibi kin beslemek,acigini beklemek gibi sacma huylarim yok..baska bir baslikta görüsmek üzere..

Bir üsteki yorumu okumani tavsiye ederim..

zaten bugunku muhabbette yeterince kinlenen oldu tartısırken araya atılanlar ortada en azından senın öyle olmadığını bilmek güzel.aynı şekilde bende olmamş sayıcağıma emın olabılırsın

son anda gelen editine ise :asd: nediyim hacım iki tarafta da var aynı tarzda mesajlar dediğim gibi biz tartısırken ara ara tahrik amaçlı atıldı. olur böyle şeyler herkes kendinden mesul

Ne düşünecek can yoldaşı tüpçünün kararını destekleyecek tabiki.Terimden kimse bişey beklemesin bu yabancı kuralıyla ilgili.Sonuçta tüpçüyü en cok destekleyen terimdi herzaman.Ben ağzından tüğçüyle ilgili negatif bir şey cıktığını görmedim Terimin.Bu bizi çalıştırırkende böyleydi.Terim dün ne derse bugün dediğini yalayıp yutacak adam değildir.

Geri
Üst Alt