Fatih Terim: "Yarın başkanımız ile tekrar görüşüp transfer için ekonomik durumumuzu soracağım"

Hangi yüzle gidip te başkana transfer için durumumuzu soracaksın hocam be.. İnsan en azından bunu söylemez.
Aldığımız tüm potansiyelli genç oyuncuları harcadım hiç ettim, şimdi yenilerini alın bana der gibi...

Fatih Terim: "Hayatımda böyle bir yıl yaşamadım"

bütün değişiklik haklarımızı kullanarak bütün as oyuncularla elendik.. müthiş maç oynadık ve yetenekli genç oyuncularımız var.. mesela bu yetenekli genç oyuncular bu gece ne yaptı.. bir bacak arasımı atarlar, bir frikikte kaleyi mi tuttururlar, ikiye bir mi yaparlar, iyi korner mi atarlar, iyi kafaya mı çıkarlar... karşıdakilerden öyle aman aman bir kalite farkı göremedim ben.. oğulcanı sağ beke atmışsın, taylanda dos yapmışsın, bayramdan sol bek yapmışsın.. çipe kaleye koymuşsun. hangisi yetenekli.

Genc takimmis sanki paf takimla oynuyor
Nelsona Cicaldau ya Muhammede Morutana Baris Alpere Anholta kac para verildi senin haberin varmi utanmaz arlanmaz adam istifa etme etmede bir ic saha macinda yuhalanarak git bir dahada bu klube yaklasma git torunlarini sev

Tmm transfer yapmayın ama bu sene ve geçtiğimiz senelerde GS a soktugunuz cica,luyindama,diagneyi ya iyi fiyata satın yada cebinizden karşılayın.Devlet dairesi olsa bu adamlara verilen paralar yuzunden görevi kötüye kullanma nedeni ile dava açılırdı.GS in parası sokağa atıldı.gustavo neden alındı kime komisyon verildi?

2 aydır Ocak ayında transfer yapacağız çalışıyoruz diyorlar dı. Yeni mi akıllarına gelmiş para olmadığı . Şaka gibi kulüp yönetiyorlar.

Geri
Üst Alt