Fatih Terim: "Yavaş yavaş iyi Galatasaray'ın sinyallerini verir gibi olduk"

Takımda neden rehavet var hocam ?
Ömer kim yüzünden kart yedi hocam ?
Teşekkürler.

Hahahahahahhahahaaaaahahahaaaaaahhaaaaaaa

giphy.gif

Şener ve emreyi iyi hazırla hocam.6ya gidecek bi maç onlar yüzünden 3 -2 bitti.en azından 3-0 bitmeliydi.

Bu oyunun hala üstüne koymamız gerekiyor. Rakip çok zorladı 10 kişi olmasına rağmen. İç sahada daha ezici bir oyunla galip gelmemiz gerekiyor.

rakip ligin en iyi takımıydı.
haklı hoca.

Sahada dogru durust maca cikmayan cok oyuncu vardi ilk yari cok bastilar cok kostular ikinci yari takim dustu.

Ligin 4te biri, şl nin yarısı bitti adam sinyal vermeye başladık gibi diyor. Ben de şaka gibi diyorum kafa gidik heralde. Kaldı ki iyi sinyal falan da vermedi takım, rakip dünya pozisyon kaçırdı.

Erman Toroğlu: "Fatih Terim'in eski hali olsa Belhanda'yı 70'te sokar 75'te çıkarır. Emre Mor'un yüzde yüz kazanılması lazım. Fatih Terim'in Galatasaray'a katkısı olması lazım. Bu sezon Fatih Terim'in Galatasaray'a katkısı yok!"

Erman Toroğlu: "Fatih Terim'in eski hali olsa Belhanda'yı 70'te sokar 75'te çıkarır. Emre Mor'un yüzde yüz kazanılması lazım. Fatih Terim'in Galatasaray'a katkısı olması lazım. Bu sezon Fatih Terim'in Galatasaray'a katkısı yok!"

Eski Terim konusunda haklı

Gelecek Real ve deplasman macinda yine micacagimizda mutabik kalalim hocam. Evimizde taraftar gaziyla falan birseyler olacaksa oluyor

Tüm toplar Muslera'da toplanacak kuralı mı var takımda? Son bölümde top hücumdayken en geriye Muslera'ya döndü biri (Donk'tu galiba). İnanamadım o pozisyona.

Erman hoca da benim gibi düşünüyor hoca konusunda, bu sene hocaya bir şeyler olmuş kimyası bozuldu ama Avcı yüzünden değil.

5 senelik sözleşme hocanın kimyasını bozdu. Tek hayali 5 senelik tazminatı alıp bodrum’da tatil yapmak belli ki. Taktik bilgisi zaten yoktu da bu sene hırs da yok

Geri
Üst Alt