Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana göre her takımın ilk 11'inde bu tarz bir oyuncu mutlaka olmalı. Top tekniği yüksek, iyi orta yapan, gözü kapalı penaltı atan, tehlikeli frikik ve serbest vuruş kullanan. Güzel ara paslar atan.
Gerekirse hiç koşmasın, kendini yormasın, ancak atacağı bir ara pasla, yapacağı bir asistle, ortayla, kullanacağı bir frikikle, duran topla tüm maçın kaderini bir anda değiştirsin.
Bu tarz oyuncular genelde 10 numara pozisyonunda oynuyorlar ve bizim Fatih Hoca'nın oynattığı sistemde ise 10 numara ihtiyacı yok.
Emre Akbaba bize de gol atmıştı penaltıdan Muslera'ya geçen sezon gayet iyi kullanıyor gerçekten yaniyav herif 9da 9 yaptiysa zaten bu takima katildigi gun bir sıralama yapılıp 1. 2. 3. diye kanun haline getirilmeliydi.
Kurallar kardeşim kurallar.
Geçen sene ki Alanyaspor 1-2 Konyaspor maçının ilk yarı sonlarına doğru bir penaltı kaçırmıştı hatta serkan çok iyi çıkarmıştıFatih Terim yeni penaltıcı olarak Emre Akbaba’yı belirledi. Alanyaspor’da attığı 9 penaltıdan hiçbirini kaçırmayan Emre yeni penaltıcı oldu.
Selçuk ve Sinan, Terim’in as penaltıcıları ancak Selçuk’un yedek oluşu ve Sinan’ın kötü formu sonrası 11’de şüpheli olmasıyla Emre Akbaba as penaltıcı oldu.
Amkspor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sene ki Alanyaspor 1-2 Konyaspor maçının ilk yarı sonlarına doğru bir penaltı kaçırmıştı hatta serkan çok iyi çıkarmıştı
Geçen sene ki Alanyaspor 1-2 Konyaspor maçının ilk yarı sonlarına doğru bir penaltı kaçırmıştı hatta serkan çok iyi çıkarmıştı
Şöyle ki Emre gerçekten çok iyi penaltıcı bir de solak olmasından dolayı çok daha iyi penaltı atıyor ama sıkıntı şu bu çocuğu da hiç kaçırmayacak dersek yanlış olur ama Akhisar maçında penaltı'yı Emre kullansa hem moral kazanıp hem de skor yapabilirdi. Şu beğenmediğimiz Belhanda bile bizim takımda Emre'den sonra ki penaltıcı olmalı Montpellier döneminde çok yüksek bir yüzdeyle atıyordu kısacası akhisar maçında 0-1 öne geçsek çok farklı olacakken bir hata yüzünden hem psikolojik olarak garry kendi kendini bitirdi hem de rakip öne geçtikten sonra hiçbir reaksiyon gösteremedik.Aynen ya ben de hatırladım Emre o maçta bir penaltı kaçırmıştı Konya'ya karşı Serkan Kırıntılı iyi çıkarmıştı.
Bu amk haberleri de iyice sallama..
Acaba adam futbol hayatı boyunca 9 penaltı kullanmış mıdır amq..
Aynen dediğin gibi kaçırmış, dışarıdayken açtım haberi bakmadım o yüzden.Geçen sene ki Alanyaspor 1-2 Konyaspor maçının ilk yarı sonlarına doğru bir penaltı kaçırmıştı hatta serkan çok iyi çıkarmıştı