Fatih Terim, Yeni Penaltıcıyı Belirledi!

Maçları izlerken antrenmanlarda bunlar ne yapıyor diye hep soruyorum zaten kendi kendime.

Bir zamanlar Hagi vardı, sonra Sneijder, Fener'deki Alex, Beşiktaş'ta Quaresma, Talisca falan maçta bir duran top, frikik, korner falan olduğu zaman topun başına kimin geçeceğini bütün oyuncular ezbere biliyordu ve penaltı yüzde 90 gol oluyordu, kornerde yapılan orta uzun oyuncuların tam kafasına gidiyordu, frikikler penaltı gibi tehlikeli kullanılıyordu falan filan... Bizde işte tam da böyle bir oyuncu eksikliği var ne yazık ki. Ne Belhanda, Ne Emre Akbaba bu tarz bir oyuncu değil maalesef..

Bana göre her takımın ilk 11'inde bu tarz bir oyuncu mutlaka olmalı. Top tekniği yüksek, iyi orta yapan, gözü kapalı penaltı atan, tehlikeli frikik ve serbest vuruş kullanan. Güzel ara paslar atan.

Gerekirse hiç koşmasın, kendini yormasın, ancak atacağı bir ara pasla, yapacağı bir asistle, ortayla, kullanacağı bir frikikle, duran topla tüm maçın kaderini bir anda değiştirsin.

Bu tarz oyuncular genelde 10 numara pozisyonunda oynuyorlar ve bizim Fatih Hoca'nın oynattığı sistemde ise 10 numara ihtiyacı yok.

Bana göre her takımın ilk 11'inde bu tarz bir oyuncu mutlaka olmalı. Top tekniği yüksek, iyi orta yapan, gözü kapalı penaltı atan, tehlikeli frikik ve serbest vuruş kullanan. Güzel ara paslar atan.

Gerekirse hiç koşmasın, kendini yormasın, ancak atacağı bir ara pasla, yapacağı bir asistle, ortayla, kullanacağı bir frikikle, duran topla tüm maçın kaderini bir anda değiştirsin.

Bu tarz oyuncular genelde 10 numara pozisyonunda oynuyorlar ve bizim Fatih Hoca'nın oynattığı sistemde ise 10 numara ihtiyacı yok.

Tarif ettigin kivamda bir adam vardi elimizde, Tudor denen psikopat ve Dursun denen hain harcadilar adami bozuk para gibi.

Yerine alinan adam da Belhanda kazmasi, baska söze gerek yok. Pardon adam demisim.

yav herif 9da 9 yaptiysa zaten bu takima katildigi gun bir sıralama yapılıp 1. 2. 3. diye kanun haline getirilmeliydi.

Kurallar kardeşim kurallar.

dun man u derbi macinin penaltilarina denk geldim
manyak penalty atiyolardi hatta mold mu ne 16 yasinda bi cocuk old traffordda olmasina ragmen bang diye penaltiyi 90a yapistirdi
bizim salakolar nasil atamiyorlar sasiyorum

Fatih Terim yeni penaltıcı olarak Emre Akbaba’yı belirledi. Alanyaspor’da attığı 9 penaltıdan hiçbirini kaçırmayan Emre yeni penaltıcı oldu.

Selçuk ve Sinan, Terim’in as penaltıcıları ancak Selçuk’un yedek oluşu ve Sinan’ın kötü formu sonrası 11’de şüpheli olmasıyla Emre Akbaba as penaltıcı oldu.

Amkspor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen sene ki Alanyaspor 1-2 Konyaspor maçının ilk yarı sonlarına doğru bir penaltı kaçırmıştı hatta serkan çok iyi çıkarmıştı

Geçen sene ki Alanyaspor 1-2 Konyaspor maçının ilk yarı sonlarına doğru bir penaltı kaçırmıştı hatta serkan çok iyi çıkarmıştı

Aynen ya ben de hatırladım Emre o maçta bir penaltı kaçırmıştı Konya'ya karşı Serkan Kırıntılı iyi çıkarmıştı.

Bu amk haberleri de iyice sallama..

Acaba adam futbol hayatı boyunca 9 penaltı kullanmış mıdır amq..

Aynen ya ben de hatırladım Emre o maçta bir penaltı kaçırmıştı Konya'ya karşı Serkan Kırıntılı iyi çıkarmıştı.

Bu amk haberleri de iyice sallama..

Acaba adam futbol hayatı boyunca 9 penaltı kullanmış mıdır amq..
Şöyle ki Emre gerçekten çok iyi penaltıcı bir de solak olmasından dolayı çok daha iyi penaltı atıyor ama sıkıntı şu bu çocuğu da hiç kaçırmayacak dersek yanlış olur ama Akhisar maçında penaltı'yı Emre kullansa hem moral kazanıp hem de skor yapabilirdi. Şu beğenmediğimiz Belhanda bile bizim takımda Emre'den sonra ki penaltıcı olmalı Montpellier döneminde çok yüksek bir yüzdeyle atıyordu kısacası akhisar maçında 0-1 öne geçsek çok farklı olacakken bir hata yüzünden hem psikolojik olarak garry kendi kendini bitirdi hem de rakip öne geçtikten sonra hiçbir reaksiyon gösteremedik.

Eren atsın penaltiyi akbaba 11den bile düşebilir

ub.msji

Benim anlamadim.sinanin formu kötü diye penaltiyi da mi kötü atiyor anlamina geliyor? Cok tuaf isler dönüyor, ilk 11 de oyniyan kim varsa penalti antremani yaptir, hangisi iyi penalti kualniyorsa bu hak o kisiye verilir. Sinan neye göre penaltci ilan edilmis? Nasil antreman yapiliyor bizde pek anlamiyorum heralde isme göre sen penalti at sen korner kulan sen frikik at deniliyor

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kusura bakmayın da sezon başında belirlenmeliydi veya maçtan önce. Adam 9 penaltının 9unu da atmış ama kullanmıyor. Boşu boşuna 3 puan gitti.

Hoca o esnada mudahale etmesi gerekiyordu. Kimi isaret ederse o atar. Maalesef duygusal yaklasip garrye goz yumdu.

Geri
Üst Alt