Fatih Terim Yuvasına Dönmelidir

Musap,

Sen sevdiğim bir almancı kardeşimsin, seni diğerlerinden ayrı tutuyorum ve bu konuda destek bekliyorum.

Dogrusunu demek gerekirse ben Terimi istemiyorum. Hatta antrenör kariyerini sonlandirmasini gerektigini düsünüyorum. Yeni cagan futbola ayak uyduramadi (sadece terim icin gecerli degil, Mourinhoda mesela habire batiyor, keza LVG da öyle). Üstelik bu yönetim ile GS maddi ve manevi olarak mahfederler (ayni 2. Terim dönemi gibi).

1eeea387-d6a3-4c7a-bedd-c207478bf666_olderiekerink.jpg
.
jan-olde-riekerink-bruma-dan-cok-memnunum-8588591_x_6435_o.jpg

Yer Türk Telekom Arena, Fatih Terim Mersin macinda tribüne gönderiliyor.

Aciklamalari su sekilde

Federasyon adaletli degil, Fatih Terim adaletin oldugu yerde vardir, mücadelemi verecem, kapali kapilar ardinda önümüzü kesiyorlar

Bir kac ay sonrasi Fatih Terim o adaletsiz dedigi insanlar icin sahte imza atip kendi baskanini, Ünal Aysal'i kazikliyor.

Bravo
:005:Terim, adaletin oldugu yerde vardir tabi, paranin oldugu yerde degil.

Yalnız hocama büyük haksızlık yapılıyor.

Edit: Tabi ki Riek hocamdan bahsediyorum, farklı anlaşılmasın lütfen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geçen sezon en çok kullandığımız oyuncular kimlerdi?

-----------Muslera
Sabri Chedjou Hakan Carole
-----Selçuk Bilal/Donk
-Podolski Sneijder Yasin
---------Umut/Sinan

Bu takım kaçıncı oldu? Altıncı. Bu takımdan kimler değişti? Forvet, orta saha ve bir de kanat oyuncusu. Kalan 8 oyuncu aynı mı? Aynı.

Şu an sahada izlediğimiz performans, geçen senekine göre gözle görülür bir şekilde iyi değil mi? Hatta çok daha iyi. 60. dakikadan sonra herkesin pili bitiyor mu? Bitmiyor. Şu an Riekerink'i eleştireni bile genel anlamda sahadaki oyundan tatmin oluyor mudur? Dürüstçe cevap verirse bence oluyordur.

Ve 8 oyuncusu aynı kalan bu takım bu haftaya kadar namağlup giderken 7. hafta sonunda aldığı şanssız bir mağlubiyet sonucu liderin 3 puan gerisinde 3. sırada.

Sonuca gelirsek, çok net söylüyorum, Terim'i geçin Mourinho veya Guardiola bu takımın başında olsaydı bu 7 haftadan 17 puandan fazlasını çıkaramazdı. Sahada da bundan iyi oyun göremezdik. Sahada hala Carole dışında üç çöpten oluşan bir savunma hattı ve şimdiye kadar De Jong'un dönememiş olmasından dolayı sahada hayalet gibi gezinen bir Selçuk, ve kanadın birinde de bir Yasin var. Rakipler de Premier Lig rakipleri değil ama Selçuk yerine Pogba, Yasin yerine Martial yok. Savunmamız da Valencia-Bailly-Smalling-Shaw dörtlüsünden oluşmadığına göre ne bekliyonuz anlamadım. Gerçi bu savunma hattı ve diğerlerine sahip olan special one bile daha geçtiğimiz günlerde Chelsea'den 4 yedi. Onu da unutmayalım. Yani düşünün ki BJK deplasmanında 4-0 yenildik. Ama beğenmediğiniz adamın yönetiminde 45 dakika mükemmel futbol oynadık BJK deplasmanında.

1 galibiyetle kral, 1 mağlubiyetle çöp ilan etmekten vazgeçmezseniz sonra pişman oluruz. Zaten medya adam sessiz sakin diye habire üzerine üzerine gidiyor bari takımın taraftarları olarak böyle yapmayın.

Anadolu kulüplerinde oynayamayacak evlatlari gönderdigi günleri unutmayiz JOR'un.

1 maglbuyet aldi diye amaci belli olanlar cikti ortaya, yendigi vakit burda olmaz onlar. 2-3 maglubiyet alinca yine gelecekler, ama öyle kolay birakmayiz biz, amaciniza ulasamayacaksiniz.

Cehenneme kadar yolu var.Allah korusun.Tüpçüyle mutlu mesut yaşamaya devam etsin.Paragöz herif.:mad:

Takımın mangal partilerine kebapları pişirmek için katılabilir.

Fatih beyi takımımıza davet edelim dostlar...

Geçen sezon en çok kullandığımız oyuncular kimlerdi?

-----------Muslera
Sabri Chedjou Hakan Carole
-----Selçuk Bilal/Donk
-Podolski Sneijder Yasin
---------Umut/Sinan

Bu takım kaçıncı oldu? Altıncı. Bu takımdan kimler değişti? Forvet, orta saha ve bir de kanat oyuncusu. Kalan 8 oyuncu aynı mı? Aynı.

Şu an sahada izlediğimiz performans, geçen senekine göre gözle görülür bir şekilde iyi değil mi? Hatta çok daha iyi. 60. dakikadan sonra herkesin pili bitiyor mu? Bitmiyor. Şu an Riekerink'i eleştireni bile genel anlamda sahadaki oyundan tatmin oluyor mudur? Dürüstçe cevap verirse bence oluyordur.

Ve 8 oyuncusu aynı kalan bu takım bu haftaya kadar namağlup giderken 7. hafta sonunda aldığı şanssız bir mağlubiyet sonucu liderin 3 puan gerisinde 3. sırada.

Sonuca gelirsek, çok net söylüyorum, Terim'i geçin Mourinho veya Guardiola bu takımın başında olsaydı bu 7 haftadan 17 puandan fazlasını çıkaramazdı. Sahada da bundan iyi oyun göremezdik. Sahada hala Carole dışında üç çöpten oluşan bir savunma hattı ve şimdiye kadar De Jong'un dönememiş olmasından dolayı sahada hayalet gibi gezinen bir Selçuk, ve kanadın birinde de bir Yasin var. Rakipler de Premier Lig rakipleri değil ama Selçuk yerine Pogba, Yasin yerine Martial yok. Savunmamız da Valencia-Bailly-Smalling-Shaw dörtlüsünden oluşmadığına göre ne bekliyonuz anlamadım. Gerçi bu savunma hattı ve diğerlerine sahip olan special one bile daha geçtiğimiz günlerde Chelsea'den 4 yedi. Onu da unutmayalım. Yani düşünün ki BJK deplasmanında 4-0 yenildik. Ama beğenmediğiniz adamın yönetiminde 45 dakika mükemmel futbol oynadık BJK deplasmanında.

1 galibiyetle kral, 1 mağlubiyetle çöp ilan etmekten vazgeçmezseniz sonra pişman oluruz. Zaten medya adam sessiz sakin diye habire üzerine üzerine gidiyor bari takımın taraftarları olarak böyle yapmayın.
Özellikle son satır çok önemli. Bunu mutlaka idrak etmeli insanlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Jor'u gazladık falan ama bir yol olmaz ne yazık ki kendimizi kandırmayalım. Terim'de gelmesin, JOR'da devam etmesin.

Anadolu kulüplerinde oynayamayacak evlatlari gönderdigi günleri unutmayiz JOR'un.

1 maglbuyet aldi diye amaci belli olanlar cikti ortaya, yendigi vakit burda olmaz onlar. 2-3 maglubiyet alinca yine gelecekler, ama öyle kolay birakmayiz biz, amaciniza ulasamayacaksiniz.

cxEt18hE_400x400.jpg

Yer Türk Telekom Arena, Fatih Terim Mersin macinda tribüne gönderiliyor.

Aciklamalari su sekilde

Federasyon adaletli degil, Fatih Terim adaletin oldugu yerde vardir, mücadelemi verecem, kapali kapilar ardinda önümüzü kesiyorlar

Bir kac ay sonrasi Fatih Terim o adaletsiz dedigi insanlar icin sahte imza atip kendi baskanini, Ünal Aysal'i kazikliyor.

Bravo
:005:Terim, adaletin oldugu yerde vardir tabi, paranin oldugu yerde degil.

FatihTerimPermaSharp.jpg

peki ya sevgili fatih terimin "Sezon sonu bırakmayacağının garantisi var mı?"

Ben sampiyonluk istiyorum bu konudada Turkiye liginde Fatih Hocamin uzerine tanimam.

Geri
Üst Alt