Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazır uplanmışken..

yine sezonun devre arası. filipescu, artık betis'e gitmeyi kafasına koymuştu. doğru dürüst çalışmıyor, antrenmanlara "laf olsun" diye çıkıyordu. terim, o'nu odasına çağırdı. bir süre baş başa konuştu. ertesi günkü idmanda en çok çalışan futbolcu filipescu'ydu.

Yerine getirilen leşin ağlamalarını ve tetikçiliğini görünce gözümde biraz daha büyüdün Hocam.

Fatih Terim gitti türk futbol düzeldi.

Son düzenleme:
terim'de gider izlanda'dan 3 yerdi. artik yeni futbol adamlari yetistirmek gerekir.

Aslan hocam.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

hala ezberledik Fatih Terim, Lucescu baska bi bok da bilmiyoruz.

Türkiye bu güne kadar bir tane modern TD yetistirdi oda Abdullah Avci, ona da tekmeyi koyduk. Hani cok alisigiz ya her Turnuvaya gitmek ile, o yüzden birden panike kapildik...

Avci şuan iyi işler yapiyor ama milli takimdayken bok gibiydi.

Andorrayi zarzor yenen hocadan bahsediyoruz

Daha Romanya ve Macaristan maglubiyetlerini bile saymiyorum

hala ezberledik Fatih Terim, Lucescu baska bi bok da bilmiyoruz.

Türkiye bu güne kadar bir tane modern TD yetistirdi oda Abdullah Avci, ona da tekmeyi koyduk. Hani cok alisigiz ya her Turnuvaya gitmek ile, o yüzden birden panike kapildik...

Selçuğun en formda olduğu dönemde milli takımda yedek bırakıp nerdeyse andorra faciası yaşatacak hocayı diyorsun sanırım.Abdullah avcı başakşehir de olduğu sürece benim gözümde hoca değildir olamazda.Orada taraftar baskısı yok yönetim baskısı yok hata yapsan hesap soracak kimse yok.Ne zaman ki bir büyük takımın başına geçer yada en azından bursa eskişehir gibi takımlarda başarılı olur o zaman hoca olur.

Vizyon

DIwKYylXkAEigC0

Selçuğun en formda olduğu dönemde milli takımda yedek bırakıp nerdeyse andorra faciası yaşatacak hocayı diyorsun sanırım.Abdullah avcı başakşehir de olduğu sürece benim gözümde hoca değildir olamazda.Orada taraftar baskısı yok yönetim baskısı yok hata yapsan hesap soracak kimse yok.Ne zaman ki bir büyük takımın başına geçer yada en azından bursa eskişehir gibi takımlarda başarılı olur o zaman hoca olur.

Hayir, Abdullah Hoca herkes den ilk önce gördü selcuk un asil leshuk oldugunu ve ttakimi el freni oldugunu. Ama biz ise söylemedigimiz laf birakmadik adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt