Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol kulvardan Musap atağa kalktı.

Cezali forumunda kozlarimizi paylasma teklifinde bulunuyorum Musapa

Romantikleşip seni istemediğim için özür dilerim hocam, gel barışalım.

Bugün olsaydı skor ne olurdu bilmem ama böyle güle oynaya maçı bitirtmezdi. Son 20 dakika da yürüye yürüye oynayamazdı.

Hahahaha 2-3 hafta onceye kadar Jor iyi takim iyi top oynuyor diyenler Terime sarilmaya baslamis

Bunu söylemek istemiyorum ama bizi tek kurtaracak adam bu adam.

Şu an kimi getirirsek getirelim ligi tanıdı etti diyene kadar lig bitecek.

Bize bunu söyletenlere yazıklar olsun...

Oynasalar da analarının örekelerini görürlerdi soyunma odasında!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya abi maç 1-0 takım tel tel dökülüyor takım sahada kulübeyi gösterdi bir ara televizyonlar JOR çaresiz,pısırık,umutsuz şekilde duruyor. Benim bile içimden maçı kapatmak geldi futbolcuların tepki vermemesi normal.

Ya abi maç 1-0 takım tel tel dökülüyor takım sahada kulübeyi gösterdi bir ara televizyonlar JOR çaresiz,pısırık,umutsuz şekilde duruyor. Benim bile içimden maçı kapatmak geldi futbolcuların tepki vermemesi normal.

JOR' un bir suçu yok, adam teknik direktör değil çünkü, koskoca Galatasaray' ı alt yapı hocasına emanet edenler utansın!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üşüyoruz imparator

Kadıköy'de seninle kupa kaldırdık

Bir daha kaldıralım

Vay be bizim kaderimiz de bu demek ki. Yine döndük dolaştık Terim'e kaldık :D her seferinde bu noktaya geliyoruz ya çok enteresan hakikaten.

gelirse eğer internette milyonlarca taraftar taraftarlığını askıya alacak. yazık olacak onca cefakar arma sevdalısına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt