Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2011 yilinda alt yapida radikal bir degisime gidildi. Ozamanlar o yeni getirilen cocuklar daha 9-10-11 yasindaydi. Kisa süre icerisinde Türkiye´de yas gruplarindan cok üstün bir grup haline geldiler. Milli takim alt yapisinda son yillarda zar zor bir iki topcu gönderen Galatasaray, bu grupdan 8-9 futbolcu göndermeye baslamistir. Bugün bu cocuklar 15-16 yasinda, ve U16 Milli takimin iskeletini olusturuyor. Simdi bu gencler Galatasaray´da profesyonellige adim atabilecek mi, yoksa yine sadece bir Arda cikarilip, gerisi heba mi edilecek görecegiz.

arkadaşlar bir terimci gorursenız sakin olun havasi biraz sonra söner

bir aysalci görürseniz ondan korkun zeki ve cevik hamlelerle sizi bozguna ugratabilir

Bu insanin gunduz kilic sanli galatasaray tarihi forumunda ne isi var ?

Kendisi adaletin oldugu bi foruma alinmali imho

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kulüp ne çektiyse terimperestlerden çekti arkadaş.

Neyse, kulübün maaşlı çalışanıdır. Uzlaşma olmazsa yollar ayrılır.

Aysal kendisine Eleman demistir doğrudur.

Fakat Sayın Aysal ülkeye yabancı olduğu için bazı seyleri bilmiyor. Bu ülkede g te g.t denmesi hoş karşılanmaz

Fatih Terim'e g.t mü demek istiyorsun? Açık konuş.

fatih-terim-ve-yildirim-demiroren-cannes-da-bulusacak_576698949e9ac.webp

Terim bir basarili bir teknik adam olabilir ama yaptiklari hic hos degildi Galatasaray ile sozlesmesi varken Yildirim Demiroren gereksiziyle gorusmeye basladigi gun bitmistir.

FT kovulduktan sonra onu kovan zat sezon başında klubu yuzustu bırakıp kaçtı..italyanlarla yaptıkları saçma transferlerle GS yı mahfedipte kaçtı.hadi FT mi kovdu haklıydı diyelim adnan öztürk ali dürüst ve abdurrahim albayrak gibi bir yönetimi neden dagıttı..en acısı ise rok denen adam canlı yayında GS başkanının msj larını servis etti.başkanın bu olaya cevabı daha kötü.benim tlf hep ortadadır herkes msj larımı okur.

Ünal Aysal ve ROK'a hapis cezası

6da784f32f778170_600x298.jpeg

Fatih Terim'in şikayeti üzerine, Ünal Aysal ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında açılan dava karara bağlandı.

İSTANBUL / (DHA) Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in şikayeti üzerine, Ünal Aysal ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında "Haberleşmenin gizliliğini ihlal" suçundan açılan dava karara bağlandı. İstanbul Adalet Sarayı'nda bulunan 28. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanıklar Ünal Aysal ve Rasim Ozan Kütahyalı katılmadı. Duruşmada Fatih Terim'i avukatı Rezan Epözdemir temsil etti. Esasa ilişkin savunma yapan Avukat Epözdemir sanıkların cezalandırılmasını istedi. Ünal Aysal ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın avukatları ise müvekkillerinin beraatini talep etti.
KÜTAHYALI 2 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI
Davayı karara bağlayan mahkeme, "Hakaret" suçundan Rasim Ozan Kütahyalı'yı günlüğü 50 TL'den 9 bin 150 TL adli para cezasına çarptırdı. Mahkeme, Rasim Ozan Kütahyalı'yı "Haberleşmenin gizliliğini ihlal" suçundan da 2 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanık Kütahyalı'nın yargılama sürecinde ve sonrasında pişman olmamasını gözönünde bulunduran mahkeme para ve hapis cezasının ise ertelemedi.
ÜNAL AYSAL 10 AY HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI
Sanık Ünsal Aysal'ın da "Haberleşmenin gizliliğini ihlal" suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırarak, cezayı erteledi.
İDDİANAME
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede Teknik Direktör Fatih Terim ile aralarında yaptıkları mesajlaşmaların basında yayınlanmasına neden olduğu iddiasıyla eski Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal hakkında "Haberleşmenin gizliliği ihlal" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis, bu mesajları 30 Eylül 2013 tarihinde televizyon programında yayınlayan Rasim Ozan Kütahyalı hakkında da "Hakaret" ve "Haberleşmenin gizliliğini ihlal" suçundan 1 yıldan 6 yıl 8 aya kadar hapis cezası talep ediliyordu.

millet marsa koloni kuruyor bizimkiler hala terim. çıkarın bi at gözlüklerinizi etrafınıza bakın.

Son düzenleme:
Aysal'in yerinde olsam bende antrenmanda arar yol verirdim. Baskan adam kendisinden habersiz oyunlar donuyor.

:)

Sonucu söylüyorsun sen. Sonuca gelene kadar Aysal da Terim de suçlu. Biri temiz demek doğru değil. Ben bundan bahsediyorum. İkisi de geri adım atmadı.

:)

Sonucu söylüyorsun sen. Sonuca gelene kadar Aysal da Terim de suçlu. Biri temiz demek doğru değil. Ben bundan bahsediyorum. İkisi de geri adım atmadı.

Sonuca gelmeyelim o vakit.

Ben Galatasarayla yaşıyorum, Galatasaray'ı yaşıyorum diyen bir adam var.

Aynı zamanda bu adam Galatasaray'ın olduğu yerde profesyonel yaklaşamıyorum da diyor.

Teklif gelince başkanla görüşün demesi, başkanımızla görüşecekler demesi prof bir yaklaşım değil mi?

Bu arada yukarı da sorduğun soruya da cevabım hayır.

Eleman demek istiyorum.

Galatasarayımızın maçı varken tartıştığınız şeye bakın.

-Tapatalk-

Sonuca gelmeyelim o vakit.

Ben Galatasarayla yaşıyorum, Galatasaray'ı yaşıyorum diyen bir adam var.

Aynı zamanda bu adam Galatasaray'ın olduğu yerde profesyonel yaklaşamıyorum da diyor.

Teklif gelince başkanla görüşün demesi, başkanımızla görüşecekler demesi prof bir yaklaşım değil mi?

Bu arada yukarı da sorduğun soruya da cevabım hayır.

Eleman demek istiyorum.

Benim dusuncem eger Terim efendi Milli takim ile kulusler icine girmeseydi durum boyle olmazdi.

2012/2013 sezonunun sonlarına doğru alttan alttan yeni teknik direktör aramaya başlarsan, yerine td aradığın adam da kendini sağlama almaya çalışır. Zaten o dönem RTE'nin de emretmesiyle Demirören devreye girdi ve Terim'i istedi. Buna karşı Terim de başkanım izin verirse olabilir dedi. Başkan da dünden razı olduğu için alın sizin olsun dedi ve olaylar gelişti. Bunlara ilaven Aysal, Terim'in kuyusunu kazmak için Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ı yönetimden atınca ipler tamamen koptu işte.

Her neyse kısacası ikisi de suçlu. Ego savaşları, kiminki daha büyük meselesi bitirdi işleri. Olan bize oldu. Bizi bu görüntüden mahrum etmeye hakları yoktu. Başarıdan mahrum etmeye hakları yoktu.

unal_aysal_fatih_terim.jpg

2012/2013 sezonunun sonlarına doğru alttan alttan yeni teknik direktör aramaya başlarsan, yerine td aradığın adam da kendini sağlama almaya çalışır. Zaten o dönem RTE'nin de emretmesiyle Demirören devreye girdi ve Terim'i istedi. Buna karşı Terim de başkanım izin verirse olabilir dedi. Başkan da dünden razı olduğu için alın sizin olsun dedi ve olaylar gelişti. Bunlara ilaven Aysal, Terim'in kuyusunu kazmak için Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ı yönetimden atınca ipler tamamen koptu işte.

Her neyse kısacası ikisi de suçlu. Ego savaşları, kiminki daha büyük meselesi bitirdi işleri. Olan bize oldu. Bizi bu görüntüden mahrum etmeye hakları yoktu. Başarıdan mahrum etmeye hakları yoktu.

unal_aysal_fatih_terim.jpg

Terim daha da suclu icinde bir Galatasaray sevgisi olan bir adam diyemedi mi benim aktif bir sozlesmem var ve ben Galatasaray'da kalmak istiyorum diye.

Terim daha da suclu icinde bir Galatasaray sevgisi olan bir adam diyemedi mi benim aktif bir sozlesmem var ve ben Galatasaray'da kalmak istiyorum diye.

Off Tuncay. Olayı anlatıyorum, ikisi de suçlu diyorum ama ihaleyi illa birine yıkmak istiyorsun.

Tamam sen öyle düşün. Daha ne diyeyim ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt