Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım olay su tamam arkadaş fatih terimi seversin veya sevmezsin önemli degil ama var mi baska alternatif? Oyle tipler varki burda diyekki bunlara hoca gelecek 3 yil şampiyon yapacak ona bile burun kıvıracaklar . Demiroren unal aysal tff akp hede hödü gecin abi bu isleri.

Hatasi var yada yok tartışılır ancak su dönemde yönetim değişmesi şartıyla bizi ayaga kaldiracak tek isim fatih hoca.

Bu gerçeği görmek istemeyenler aglak filozofun şampiyonluklarına sahit olmaya devam eder
Lucescu

"burasi turkiye oldugu icin burda uzun vadeli plan kurulmaz. terim gelmesin, genc ve basaeiya ac bir hocayla alt yapidan gelecek genclerle galatasaray kullerinden dogsun fikri ise gercekdışıdır ne yazikki. al sana igor tudor. genc, basariya ac, futbolculuk kariyeri gayet ust duzey bir teknik adam. ama adam gelince 10 haftada kevgire donuyor. sonra da ac bak basligini bi tane destek yazisi gorebiliyor musun? burda yazarlari elestirmiyorum. burasi galatasaray, 5 yil bir sistem oturmasini bekleyecegin akhisar belediye degil. 2. olunca sene sonu hocanin gonderilmesini konusacak, yonetimi istifaya davet edecek kadar rijit bir camia. bu kadar basariya alismis. bu nedenle buraya gelen adamin her durumda basariyi yakalayabilmesi lazim. bu nedenle her basarisizlik durumunda siginilan tek liman fatih terim oluyor. cunku o gelince herkes basarinin gelecegibi biliyor.

simdi yine terim gelmeli mi? bilemiyorum. zaten takimin hali ortada ne maclara bakasim geliyor ne de puan tablosuna. terim simdi gelirse dursun ve yancilarina guc kazandirir. o yuzden gelmesin istiyorum. iyice dibi gorelim. sonra belki akilli birilerine teslim ediliriz.

ama bu genc ve vizyoner bir yonetim ve genc ve vizyoner bir hoca palavralarini gormeyelim bu sozlukte artik. cunku biz tahammul edemeyiz. bunu elestiri olarsk soylemiyorum. burasi galatasaray, burada her zaman sampiyonluk tek hedeftir. sistemini 5 yilda kuracak hocalari akhisara alalim. ne yazikki burada alt yas gruplarindan itibaren muthis bir sistem kurulsun ve basari beklensin fikrindeki adam dahi 2. senede sampiyonluk gelmezse kazan kaldirir. o yuzden samimi olalim. bizi sampiyon kim yapacaksa o gelsin. bu da 70 yasinda dahi olsa ne yazikki terimdir. bizim tek sikintimiz 2. terimimizi bulamamaktir. insallah camianin basarisiz deneyimleri arasindan bir baska terim cikartir bir 20 sene de onunla gideriz.

kendimizi kandirmayalim samimi olalim. ha bir de her sene sampiyon olalim."

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok arkadaş hiç macera aramaya gerek yok Dursun'dan sonra gelecek yönetim ne olursa olsun takımın başına Terim'i getirmelidir

Hani Galatasaray'da gerçekten futbolcular borosunu öttürüyor yıllardır çiftliğe dönmüş takım bunu çözebilecek tek adam Terim'dir

sz2zw2nqrc9asmzfxm1qvm.jpg

15ebfbde2c17de79bc5a3a274f04d82f.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

[IGM]BSnbl7njXHv[/IGM]

;(

Terimi cok severim de bu takim Fatih Terim emekli olduktan sonra ne halt yiyecek? Illaki Fatih Terim mi gelmesi gerekiyor basarili olmamiz icin. Yanmisiz biz o zaman

Ekibimize donme istegi oldugu fakat bunun yeni yonetim ile mumkun olabilecegi ,bu konudada kendisine bayagi baskı yapıliyormus.

bu son geldiginde altyapi ile ilgili biseyler yapmis ama milli takima firar ettiignden devamliligi oldu mu bilemeyiz sanirim aldigi 1-2 topcu ii cikmis

yeni yönetim ile takımın başında görmeyi çok çok isteriz Terim'i ne olursa olsun bu takımın hocası Terim'dir arkadaş ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt