Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok güzel söylüyorsun evet son derece haklısında ancak aynı şekilde sende herseyi kafana göre aysal lehine göre görüyorsun renkdaş. sonra o suclu bu suclu bırak bu işleri

Aysal'a daha yakin oldugum dogru, ama o kadar taraf tuttugumu düsünmüyorum.

Her yerde herseyin suclusu olarak Aysal'in gösterilmesi, kulübü batiran adam olarak ilan edilmesi falan kizdiriyor beni. Ne hikmetse batan biten kulüp haberlerini artik görmüyoruz.
Her yazilan her cizilene inanmamak lazim. Camur at izi kalsin, yok öyle yagma.

Fatih Terim ikinci döneminde nekadar basarisiz ise, Ünal Aysal´da IKINCI YÖNETIMI ILE okadar kusurludur. Baskan o yönetici o. Onun görevi, yönetimi, ve teknibi bir arada tutmak. Parcalamak degil. Görevini yerine getiremedi.

Basarili olan hocasina karsi calismanin bir faydasi yokdur. Hoca farki Besiktas´da bile bir senede ortaya cikdi. Fenerbahce´de ortaya cikdi, bizde daha önceden cikdi.

eleştir biraz da kardeşim. kıyas yapmadan eleştir. Objektif bakmak böyle bir şey herhal.

Neleri yanlış yaptı veya yapıyor.

Ben seni ne zaman görsem bir tarafı yükseltip diğer tarafı eziyorsun.

Bunlar insan değil mi yahu? insanın olduğu yerde kusur da hata da vardır.

Yaklasik iki aydir Türkiye´deyim... Foruma pek yazma ihtimalim olmadi, ama okudugum oldu. Fatih Terim konusu, ve konularinda eksik olmayan bir hnumarali arkadasimiz Can Büyük´dür. Nezaman bir Terim konusu varsa, illaki Can´in yorumlarina rastlanir.

Bu kıskançlık taa 1999 lardan başlıyor

Fatih Terim eleman değildir efsanedir

Efsaneye saygısızlık yapan kestaneler bu kulüpte barınamazlar ya da kaçarlar

Aysal gitmeden önce kaybolan paraların hesabını versin

Para uğruna kim satmış acaba kulübü herşey daha net ortaya koyulur

Aysal'a daha yakin oldugum dogru, ama o kadar taraf tuttugumu düsünmüyorum.

Her yerde herseyin suclusu olarak Aysal'in gösterilmesi, kulübü batiran adam olarak ilan edilmesi falan kizdiriyor beni. Ne hikmetse batan biten kulüp haberlerini artik görmüyoruz.
Her yazilan her cizilene inanmamak lazim. Camur at izi kalsin, yok öyle yagma.

tutuyorsun hacım hemde çok ha çokta önemli değil herkesin kendi düşüncesidir çok tartışması döndü dönecekte ama hani çıkıpta kendi savunmalarınızı görmeden diğer tarafa benzer davranışlarla karşılık vermekte olmuyor.

birde buralarda basında her yazılana çizilene sadece gerçek anlamda transfer sezonu takipçileri inanıyor peşinden gidiyor onun dışında sürekli çatışan iki tarafında düşünebilme yetileri mevcut.

eleştir biraz da kardeşim. kıyas yapmadan eleştir. Objektif bakmak böyle bir şey herhal.

Neleri yanlış yaptı veya yapıyor.

Ben seni ne zaman görsem bir tarafı yükseltip diğer tarafı eziyorsun.

Bunlar insan değil mi yahu? insanın olduğu yerde kusur da hata da vardır.

Neyi elestireyim ? Hangi tarafi yüceltiyorum ? Ferguson´u da elestirebilirim, ama adamin Manchester icin bir lütuf oldugu gercegi ortadan mi kalkar ? Bazi kombinasyonlar uyumludur... Ben Fatih Terim dünyanin en iyi tdsi demiyorum, ama Galatasaray´i ondan iyi yönetene de rastlamadim. Ve benim icin önemli olan X kulüpler degil, Galatasaray´dir. Tabiki hatalar var, ama ben sonuca bakarim. Bu adamin hayati, ve ömrü futbol.

Ünal Aysal da is hayati boyunca hatalar yapmistir, ama Türkiye´nin en iyi is adamlarindan bir tanesi oldugu, gercegi degistirmez... 3-4 yil futbol icinde kaldi, ömrü tamamen baska bir alanda gecmis. Neye göre degerlendireyim Aysal´i ? Kendisi has bir is adamidir, ve ben is adamlari sevmem.

Misal Aysal´i lutuf olarak görenler, Dursun Özbek, yada öncesinde Yarsuvat´in kazandigi hic bir kupayi, baskana mal etmemislerdir.

Ben yönetici sevmedigimi zaten geldigimden beri yaziyorum. Oralara gelme amaclari ilk olarak futbol degil.

terimin başarılarına kimse laf etmez edemez herşey ortada ama karakteride bir okadar sıkıntılı eskiden bukadar itici degildi fatih hoca

Öyle bir sözün yok muydu? yani söylemedin öyle bir şey? bizde dile getirilmesi sözdür.

ve sen boş zamanımda yazarım demiştin. :)

taze eleştiri istemiyorum. genel eleştiri istiyorum. Nereye yazdın bunu, link ver bakayım. O günden beridir bekliyorum çünkü.
Sana öyle söz verdiğim yazıyı çıkart o zaman yazarım. Öyle söz verdiğimi hatırlamıyorum.

Ama boş ver yazayım aklıma geldikçe bir şeyler.

Fatih Terimin egosu ne kadar futbol da başarıyı getirmiş olsada dengeyi bulamayıp bir çok ta zarar getirmiştir kariyeri boyunca.
Galatasaray terbiyesini ahlak derecesini ve duruşunu bildiği halde haddini açan davranışlar sergilemiştir ki birinci kaynaktan bildiğimden söylüyorum bu davranışlar asıl kovulma nedenidir.
Kovduran da o sahtekar aysal değil ayrıca.
Orayı değil buramı çek ile başlayıp saha kenarında sinirine hakim olamayıp Galatasaray kültürel seviyesine ve tarihine hakaret edip sonunu getirmiştir. Milli takım ve tff de, yaklaşık 2 yılık nasıl kovarım bu terimi, gelmiş bir talih kuşudur emir almış aysal yönetimi adına.

Suçlu bu operasyonda evet en başında terimdir çünkü terbiyesini bize yakışacak şekilde tutamadı ama şekil ve sunulan nedenler resmen kolpacilik ve linç kampanyası ki oynanılan oyun da çok amatörce oldu bence.

Fatih Terim futbolcudan pek anlamaz ama bir oyun şablonu vardır ve motivasyon etkisi çok iyidir. Savunma oyuncu bilgisi çok sayıf ki eline lider stoper vermediğin müddetçe zorlanır her zaman. Fatih Terimin siyaset bakışı leş dir. .. şimdilik bukadar aklıma gelenler. Net bilgiler ve kişisel düşündüklerim ile karışık yazı oldu. Sadece eleştiri de olmadı ama yetmeli bu artık.

Formamızdaki 4 yıldızdan 1'ini bu adam sayesinden işledik göğsümüze. En büyük başarımız olan UEFA kupasını bu adam sayesinde elde ettik.

Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.

Bir başka efsanemiz Kral Hakan Şükür'ün de dediği gibi, "Önce alın terim, sonra Fatih Terim.." :tiphat:

Sanırım kulübümüze 1 adım daha yaklaştı.

Formamızdaki 4 yıldızdan 1'ini bu adam sayesinden işledik göğsümüze. En büyük başarımız olan UEFA kupasını bu adam sayesinde elde ettik.

Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.

Bir başka efsanemiz Kral Hakan Şükür'ün de dediği gibi, "Önce alın terim, sonra Fatih Terim.." :tiphat:

Kendisinin de Galatasaray'a ve hatta kendisi dışında herhangi bir canlıya saygı duyması da gerekiyor zannediyorum. Zira saygı her zaman tek taraflı olmaz. Herkes karşısına işten attırılma korkusu yüzünden karakterini dışarı bırakıp gelen gazeteciler gibi olmaz.

Sosyal medyadaki fanların tepkileri şu aşamada en son değerlendirilecek husus olabilir.

Hani twit falan atacaksanız diye söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt