Berkay İsabetli
Sarı Üye
- 7 Kasım 2016
- 349
- 29
- 178
Gel hocam, şampiyonluktan şampiyonluğa koşalım tekrardan seninle 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalniz Ugur Meleke ülkedeki acik ara en iyi yorumcu kanka.
Adam 4 saat araliksiz konussun oturur kipirdamadan dinlerim vallah. Rahat rahat seviyeli ve entelektüel sekilde düsüncelerini aktariyor, yorumcuyum diye kanallarda gezen o saklabanlara bin basar. Zaten dogrulari konustugu icin de göz önünde bulunmuyor ya, bizde yala babam yala mantalitesi ile yorum yapacaksin.
Dogrulari söyleyince de hemen kapi önüne koyarlar. Trt Spor da Aziz'e Fikrete Emre B.'ye falan bayagi bir dokundurmustu ondan sonra da programdan ayrildi ilerleyen günlerde zaten. Böyle bir ülkeyiz iste.
Su konusmasiydi sanirim. En sevdigim programdi sabahlari bunu izliyordum sirf Ugur Meleke yüzünden haa tabi sunucu bayan da bayagi hos yani
Uğur Meleke - O başkana bu kaptan... Uğur Meleke Kovuldu - YouTube
Gel hocam, şampiyonluktan şampiyonluğa koşalım tekrardan seninle![]()
Eger gercek bir FT'ci isen su an gelmesini istemezsin.
Yalniz Ugur Meleke ülkedeki acik ara en iyi yorumcu kanka.
Adam 4 saat araliksiz konussun oturur kipirdamadan dinlerim vallah. Rahat rahat seviyeli ve entelektüel sekilde düsüncelerini aktariyor, yorumcuyum diye kanallarda gezen o saklabanlara bin basar. Zaten dogrulari konustugu icin de göz önünde bulunmuyor ya, bizde yala babam yala mantalitesi ile yorum yapacaksin.
Dogrulari söyleyince de hemen kapi önüne koyarlar. Trt Spor da Aziz'e Fikrete Emre B.'ye falan bayagi bir dokundurmustu ondan sonra da programdan ayrildi ilerleyen günlerde zaten. Böyle bir ülkeyiz iste.
Su konusmasiydi sanirim. En sevdigim programdi sabahlari bunu izliyordum sirf Ugur Meleke yüzünden haa tabi sunucu bayan da bayagi hos yani
Uğur Meleke - O başkana bu kaptan... Uğur Meleke Kovuldu - YouTube
Iyi güzel konusuyor da tipten kaybediyor psikopat tipi var![]()
Diger popüler "yorumcularin" yaninda melek gibi duruyor![]()
Bir Terimci olarak çok doğru konuşmuş.
Bu arada kanka senin spor toto işi ne oldu ?Hoş demek az gelir bu bayana kanka.
Ben Mehmet Demirkol'u da eskiden beğenirdim, hatta yazmışımdır foruma. Meleke ve Demirkol bir programda çıkmalı diye. Lakin sonradan Demirkol epeyi bozdu. Dediğin gibi Sadece Meleke kaldı elimizde, değerini bilmek lazım.
Bu arada kanka senin spor toto işi ne oldu ?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
İsabetli reyiz hocamin isi adam dovmek degil, bam bam taktigi ile kuslari hos etsin de canimi ye mesela.Fatih Terim gelse
Cavanda ile Sinan gümüş'ü döve döve adam eder.![]()