Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ceza verin demedim,mesajı raporladım sadece.Mesaj da silinebilirdi mesela.

Provokasyon serbest mi bu forumda?İyi ben de kafayı takayım birine sebepli/sebepsiz dönüp dolaşıp mesaj atayım onunla ilgili provokatif bir şekilde.

Terim gelsin mi ?

Basarili olur mu ?

Bu yönetim ile calismayi Kabul eder mi ?

Bütce ister mi ?

Futbolumuz düzelir mi ?

Ne alakası var? Kısasa kısas yaptı Terim de. Sen benim arkamdan iş çevirirsen ben de böyle yaparım diyor.

Normal şeyler bunlar.

Galatasaray teknik direktörü yahu ne iş çevirmesi

İstese kalırdı kendi de biliyordu zaten. Baktı takım kötü gidiyor teklif de iyi ortalığı karıştırıp gitti

Allahtan Mancini geldi de CL'de ilerledik

Şu dönemde gelir mi, gelmez mi bilmiyorum ama ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Zamanında bazı yanlışlar olmuş olabilir, kalpler kırılmış olabilir, krizler iyi yönetilmemiş olabilir, artık bunları geride bırakmak lazım, Galatasaray' ı ön plana çıkarıp, Galatasaray' ın menfaatlerini düşünmek lazım. Uygun bir ortam sağlanırsa, taraftar da isterse gelmemesi için de bir sebep görmüyorum işin açıkçası.

Hala daha, "Yok bizi sattı gitti." ya da "Bu adam ölünce ne yapacağız?" diye ayak sürüyen arkadaşlar için de "Tatava yapmayın, basın geçin!" diyorum.

Aysal dahil FTyi istemediği sürece gönderebilecek bir başkan dünyaya gelmedi

Albayrak denen soytarının lafıyla mı insanlar fikrini değiştirecek burada? Hem söylediyse bile doğru söylemiş. Senede 10 maç ceza yiyen hoca mı olurmuş? Oysa 2011-2012 sezonunda ne kadar ümitlenmiştik. Hoca egosunu törpülemiş daha bir olgunlaşmış diyorduk ki 2012-2013 sezonunda gördük. Hani hocalığını tartışmıyorum yanlış olmasın. Riekerink, Hamza, Denizli, Prandelli, Mancini vs... hoca falan değiller bu adamın yanında o ayrı konu. Ama ben bu adama bir daha güven duyamam artık.

İstese kalırdı geçelim bu işleri

Yok mobbingmiş yok bilmem neymiş

başından beri milli görev vatan millet sakarya muhabbeti yaptı.Olumsuz konuşsa kulübüm var dese kimse gönderemezdi onu

Yolunu yaptı resmen

Aysal niye izin veriyor o zaman? O da adam olsun izin vermesin. Korusun hocasını. RTE devreye girmiş FT milli takımın başına geçsin demiş. FT hadi lan mı diyecek? Kim diyebilir. Padişah fermanı vermiş daha ne olsun.

İşin kolayına kaçmak yanlış. Aysal istemeseydi bunların hiçbiri olmazdı. Mobbing'in kralını yaptı. Önce eleman dedi, sonra td arayışına girdi, sonra milli takım izni daha sonra antrenmanda kovdu zaten adamı. Mabadı yemedi yüz yüze kovmaya. TV'ye haberi servis yaptı.

Geçelim bunları geçelim. Her ikisi de suçlu. Bir tarafı masum göstermek saçmalık.

Galatasaray teknik direktörü yahu ne iş çevirmesi

İstese kalırdı kendi de biliyordu zaten. Baktı takım kötü gidiyor teklif de iyi ortalığı karıştırıp gitti

Allahtan Mancini geldi de CL'de ilerledik

Adam antrenmanda KOVULDU lan. Hala istese kalırdı diyorsun ya. Sanki Terim yönetiyor kulübü :red:

Aysal istese FT kalırdı ki istemedi. Yakıştırmadı kulübe.

Aysal niye izin veriyor o zaman? O da adam olsun izin vermesin. Korusun hocasını. RTE devreye girmiş FT milli takımın başına geçsin demiş. FT hadi lan mı diyecek? Kim diyebilir. Padişah fermanı vermiş daha ne olsun.

İşin kolayına kaçmak yanlış. Aysal istemeseydi bunların hiçbiri olmazdı. Mobbing'in kralını yaptı. Önce eleman dedi, sonra td arayışına girdi, sonra milli takım izni daha sonra antrenmanda kovdu zaten adamı. Mabadı yemedi yüz yüze kovmaya. TV'ye haberi servis yaptı.

Geçelim bunları geçelim. Her ikisi de suçlu. Bir tarafı masum göstermek saçmalık.

Aysal'a kızdığım nokta burada zaten. Hiç bir zaman istemedi. İstemez gönderir kimse de bir şey demez. Başarısız olursa da kendi giderdi.

Medeni bir ülkede olması gereken budur. Ama bizde her süreç arabesk işliyor. Aysal gibi görüntüde presentable adam bile bizans işlerine girdi.

Aysal gitmesini isteyebilir. Son dönem takım iyi gitmiyordu. CLye iyi başlamamıştık bunda anormal olan bir şey yok ya da tamamen kişisel sebeplerden de olabilir.

İyi oldu gelsin 2 gün sonra Dursun istemesin kaçacak mı bu adam ?

Ben Aysal masum ya da değili tartışmıyorum

FT güven vermiyor. RTE'yi de reddedebilecek bir adam FT. İstedi ortamını yaptı kaçtı.

İş ahlakı olan bir hoca gelsin bi zahmet.

Adam antrenmanda KOVULDU lan. Hala istese kalırdı diyorsun ya. Sanki Terim yönetiyor kulübü :red:

Aysal istese FT kalırdı ki istemedi. Yakıştırmadı kulübe.

1.jpg

GÜZEL KOVULMUŞ HAKKATTEN. SABAHIN 8'İNDE TAKIMLARI ÇEKİP GİTMİŞ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sabah erken saatlerde TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in evine gitti. 08:30'da başlayan kritik görüşme saat 10:15'te sona erdi.. 1 saat 45 dakika süren görüşme hakkında ilerleyen saatlerde resmi açıklama yapılması bekleniyor

LAN ŞU ADAM TD İDİ BU GÖRÜŞMEYİ YAPARKEN

BİRAZ DAHA ACİTE EDECEK MİSİNİZ EKMEK SU VERİLMEDİ FALAN DA DEYİN

Albayrak denen soytarının lafıyla mı insanlar fikrini değiştirecek burada? Hem söylediyse bile doğru söylemiş. Senede 10 maç ceza yiyen hoca mı olurmuş? Oysa 2011-2012 sezonunda ne kadar ümitlenmiştik. Hoca egosunu törpülemiş daha bir olgunlaşmış diyorduk ki 2012-2013 sezonunda gördük. Hani hocalığını tartışmıyorum yanlış olmasın. Riekerink, Hamza, Denizli, Prandelli, Mancini vs... hoca falan değiller bu adamın yanında o ayrı konu. Ama ben bu adama bir daha güven duyamam artık.

10 maç ceza yemeyen o beşli dışında 10 maç ceza yiyen F.T'yi bin kere tercih ederim.

Bizim insanımız bir düşünceye saplanıp kaldı mı maalesef değiştirmesi biraz zor oluyor.

Değil Albayrak, bizzat Terim gelip size gerçekleri açıklasa gene muhtemelen kendi düşündüğünüze inanırsınız.

Aysal gitmesini isteyebilir. Son dönem takım iyi gitmiyordu. CLye iyi başlamamıştık bunda anormal olan bir şey yok ya da tamamen kişisel sebeplerden de olabilir.

İyi oldu gelsin 2 gün sonra Dursun istemesin kaçacak mı bu adam ?

Ben Aysal masum ya da değili tartışmıyorum

FT güven vermiyor. RTE'yi de reddedebilecek bir adam FT. İstedi ortamını yaptı kaçtı.

İş ahlakı olan bir hoca gelsin bi zahmet.

Kovulduğu sezon devam edilseydi CL'de ne olurdu konuşmak doğru olmaz. Ama ligde büyük ihtimalle şampiyon olurduk.

Bu adam kovuldu hacı. KOVULDU. Hem de antrenmanda.

RTE'yi Türkiye'de reddebilecek bir tane insan evladı yok. Şov yapmanın manası yok. Arda'nın milli takıma tekrar alınmasını sadece Emre mi sağladı sence? Emre kim yahu? Terim bu adamı Leeds deplasmanında sahada hırpalamadı mı? Eski topçusundan emir mi alacak? RTE arayıp vermiştir ayarı. FT de delikanlılığım geri kalmasın diye Emre aradı özür diledilere getiriyor lafı. Kendini tamamen ezdirmek istemiyor.

neden sampiyon yapamadı denilen 2002-2004 sezonlarında bile; ilk sezon oldukça başarılıydı. o sezon bjk'nin 100. yılıydı ve tas gibi kadrolarıyla ligi silip süpürmüslerdi. simdi baktım biz o sezon 77 puan toplamışız mesela. hatta belki de gasp edilen, emegimizin calındıgı adanaspor maçından 3 puan çıkarsak bjk'yi de geçebilirdik. diğer sezon evet başarısızdı ama o sezon biz olimpiyat rezaletiyle ugrasıyorduk, o da unutulmamalı. ayrıca her antrenör her sezon şampiyon olacak diye de bir kaide yok, dünyada böyle bir antrenör yok.

Daha hala kovuldu diyor

Kovulan adam kovulmadan başka takımla görüşmez.Gerçek GSli ise bütün sezon laf çaktığı karanlıkta kupa veren Demirörenle hiç görüşmez

RTEyi tanımayan yabancı bir hoca gelsin bi zahmet

neden sampiyon yapamadı denilen 2002-2004 sezonlarında bile; ilk sezon oldukça başarılıydı. o sezon bjk'nin 100. yılıydı ve tas gibi kadrolarıyla ligi silip süpürmüslerdi. simdi baktım biz o sezon 77 puan toplamışız mesela. hatta belki de gasp edilen, emegimizin calındıgı adanaspor maçından 3 puan çıkarsak bjk'yi de geçebilirdik. diğer sezon evet başarısızdı ama o sezon biz olimpiyat rezaletiyle ugrasıyorduk, o da unutulmamalı. ayrıca her antrenör her sezon şampiyon olacak diye de bir kaide yok, dünyada böyle bir antrenör yok.

60 transfer yapıp ya da 70 gsyi ekonomik olarak batırdı

1.jpg

GÜZEL KOVULMUŞ HAKKATTEN. SABAHIN 8'İNDE TAKIMLARI ÇEKİP GİTMİŞ

Bu foto kovulmadan önce. 21 Ağustos 2013 Aysal'ın izniyle Demirören'in evinde yapılan görüşme. Fatih Terim 24 Eylül 2013'de kovuldu.

YANLIŞ BİLGİ VERME İNSANLARA :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt