Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam antrenmanda KOVULDU lan. Hala istese kalırdı diyorsun ya. Sanki Terim yönetiyor kulübü :red:

Aysal istese FT kalırdı ki istemedi. Yakıştırmadı kulübe.
Antremanda kovulmak için her şeyi yapmadı mı Gökhan? Öyle veya böyle beğen veya beğenme seni Galatasaray Başkanlık makamında oturan kişi görüşmeye davet ediyor gitmiyorsun bu ne demek? Birileri mutlu olacak diye sözleşme imzalamam lafından sonra oluyor bütün bunlar. 8. olmuş takımı alıp 2 sene üst üste şampiyonluk yaşamış ve hatta CL'de çeyrek final görmüş hocayı daha sezon başında Aysal dahi gönderemez. Fatih Terim istemediği sürece buna kimsenin gücü yetmezdi. Mevzunun o noktaya gelmesini kendi istedi ve geldi. Hatta bir de haklı olarak antremanda kovulunca kahraman moduna da girmeye çalıştı. Bunu kimisi yedi kimisi yemedi.

Eh hadi sen bu kadar gururlusun, gururun için Galatasaray Başkanlık makamının dahi yüzüne tükürürsün anladık da milli takımda ne oldu şimdi? Arda bile posta koydu. Tüm söylediklerini yalattı gıkını çıkarabildi mi? Hayır. Çünkü o Arda'nın arkasında reyizler! var. Yani tüm ana akım medya var. Eh hadi tüpçüye reyize atar yapsaydı? Benim olduğum yerde kimse işime karışamaz deseydi? Diyebildi mi? Gücü bir Galatasaray Başkanlık makamına mı yetiyordu.

Son düzenleme:
Aysalın izni ya da değil bir GSli olarak ne düşünüyorsun bu fotoya bakıp

1- Fatih Terim'in Arena'daki Mersin İdman Yurdu maçında hakeme saldırması ve hakaretleri sonrası Aysal'ın yeni hoca arayışlarına girmesi.
2- RTE: "Fatih Terim'i milli takımın başında görmek isterim."
3- Aysal'ın Terim'den sebepsiz kurtulamayacağı için RTE'nin çağrısına uyan tüpçünün istediği izni vermesi ve bunu kullanması.
4- Fatih Terim'in arkasından dönen işleri öğrenmesi ve yapmaması gereken Başkan'la sidik yarışına girerek Demirören ile görüşmesi + RTE fermanı.

Olay akışını doğru okuyunca normal.

1- Fatih Terim'in Arena'daki Mersin İdman Yurdu maçında hakeme saldırması ve hakaretleri sonrası Aysal'ın yeni hoca arayışlarına girmesi.
2- RTE: "Fatih Terim'i milli takımın başında görmek isterim."
3- Aysal'ın Terim'den sebepsiz kurtulamayacağı için RTE'nin çağrısına uyan tüpçünün istediği izni vermesi ve bunu kullanması.
4- Fatih Terim'in arkasından dönen işleri öğrenmesi ve yapmaması gereken Başkan'la sidik yarışına girerek Demirören ile görüşmesi + RTE fermanı.

Olay akışını doğru okuyunca normal.

RTE bey Aysal'a da emretmiştir ne farkı var şimdi "FT RTEnin emriyle görüşmeye gitti" bahanesinden bunun

1- maddeye bakarsak mantıklı hareket yapmış Aysal

4 tane madde yazmışsın 1 tane bile FT'yi haklı görebileceğim birşey yok

Kaldı ki bir kişi bile RTE çağırıyor falan dememişti o dönem. Forumdaki topiklere bakalım. Ağustos ayında görüşünce herkes FTye kızgındı

Antremanda kovulmak için her şeyi yapmadı mı Gökhan? Öyle veya böyle beğen veya beğenme seni Galatasaray Başkanlık makamında oturan kişi görüşmeye davet ediyor gitmiyorsun bu ne demek? Birileri mutlu olacak diye sözleşme imzalamam lafından sonra oluyor bütün bunlar. 8. olmuş takımı alıp 2 sene üst üste şampiyonluk yaşamış ve hatta CL'de çeyrek final görmüş hocayı daha sezon başında Aysal dahi gönderemez. Fatih Terim istemediği sürece buna kimsenin gücü yetmezdi. Mevzunun o noktaya gelmesini kendi istedi ve geldi. Hatta bir de haklı olarak antremanda kovulunca kahraman moduna da girmeye çalıştı. Bunu kimisi yedi kimisi yemedi.

Eh hadi sen bu kadar gururlusun, gururun için Galatasaray Başkanlık makamının dahi yüzüne tükürürsün anladık da milli takımda ne oldu şimdi? Arda bile posta koydu. Tüm söylediklerini yalattı gıkını çıkarabildi mi? Hayır. Çünkü o Arda'nın arkasında reyizler! var. Yani tüm ana akım medya var. Eh hadi tüpçüye reyize atar yapsaydı? Benim olduğum yerde kimse işime karışamaz deseydi? Diyebildi mi? Gücü bir Galatasaray Başkanlık makamına mı yetiyordu.

Erman abi diğer mesajlarımda olay akışlarını yazdım. Cımbızla kovulmayı aradan çekmişsin diğer yazdıklarım havada kalmış. Tekrar tekrar da yazmak istemiyorum.

Ben genelleme yapayım, muhtemelen sen de katılacaksın. Bu olayda ikisi de suçlu. Aysal'ın ilk sezon tüm ipleri Terim'e vermesi sonrası gelen şampiyonluk ve Terim'in o özlediği egoyu tekrar edinmesi. Daha sonra Aysal bu kulübün başkanı benim, ben şampiyon yaptım moduna girdi ama ipleri ele alamadı. Sonra mobbing başladı. Eleman lafı, medyaya atılan mesajların servisi falan derken birden sidik yarışına girdiler. Sonra olanlar oldu zaten.

sacmalık. harcadıklarını kazandırdıklarıyla fazlasıyla çıkardı. sen bir de terim kadar harcatıp hicbir şey kazandıramayan mancini'lere, rjikaard'lara bak istersen.

Kaç doğumlusun bilmiyorum ama o dönem sırf 3 sene önce UEFA aldırdı diye ŞAMPİYON Lucescuyu BJK'ye verdik.

Lucescu BJK'yi şampiyon yaptı biz 70 transfer yapıp 0 şampiyonluk aldık.

Bu GSnin borçlarının bir kısmı oradan geliyor.Rijkaard falan bilmem ben 2002-2004ün savunması Rijkaard ve Mancini ile yapılmaz

sacmalık. harcadıklarını kazandırdıklarıyla fazlasıyla çıkardı. sen bir de terim kadar harcatıp hicbir şey kazandıramayan mancini'lere, rjikaard'lara bak istersen.
Mancini bir şey kazandırmadı mı? Real Madrid ve Juve'nin olduğu gruptan çıkardı seni. Ligde de 2. oldu TR kupasını aldı. Gidip 5. falan olmadı. Gönderilmek istenince de tazminat falan diretip çamura yatmadan efendi gibi gitti. Efendi gibi geldi efendi gibi gitti. Hocalığı tartışılır da adamlığı tartışılmaz ki hocalığını ben de beğenmem. Rijkaard falan zaten bu ligde olmaz o işler. O tarz hocalar sistem takımlarında iş yapabilir. Türkiye'de olmaz.

Kimse Fatih Terimin suçsuz olduğunu söylemiyor, hocanın hataları da oldu ama sen 2x şampiyon olmuş 1x çeyrek final oynatan hocaya öyle davranma hakkın yoktu

Aysal'ın oynadığı sinsi oyunları görmezden gelemezsiniz.

RTE bey Aysal'a da emretmiştir ne farkı var şimdi "FT RTEnin emriyle görüşmeye gitti" bahanesinden bunun

1- maddeye bakarsak mantıklı hareket yapmış Aysal

4 tane madde yazmışsın 1 tane bile FT'yi haklı görebileceğim birşey yok

Kaldı ki bir kişi bile RTE çağırıyor falan dememişti o dönem. Forumdaki topiklere bakalım. Ağustos ayında görüşünce herkes FTye kızgındı

Yoruyorsun Ozan :red:

Yahu ben sadece olay akışını yazdım. Genel olarak FT haklı demiyorum ki zaten. Aynı şekilde sadece Aysal da suçlu demiyorum. İkisi de suçlu. İkisi de kiminki daha büyük meselesine girince olan Galatasaray'a oldu.

RTE o dönem Ertem Şener'in yaptığı röportajda bizzat söyledi Terim'i istiyorum diye. Bunun daha ötesi yok yani. RTE istedi, Terim ve Aysal da buna çanak tuttu.

Yoruyorsun Ozan :red:

Yahu ben sadece olay akışını yazdım. Genel olarak FT haklı demiyorum ki zaten. Aynı şekilde sadece Aysal da suçlu demiyorum. İkisi de suçlu. İkisi de kiminki daha büyük meselesine girince olan Galatasaray'a oldu.

RTE o dönem Ertem Şener'in yaptığı röportajda bizzat söyledi Terim'i istiyorum diye. Bunun daha ötesi yok yani. RTE istedi, Terim ve Aysal da buna çanak tuttu.

RTE'nin uşağı olan TD'yi istemiyoruz diyelim kapatalım.Yabancı hoca gelsin

Eğer geçmişte yaşananları tartışacaksak, aynı şekilde kazanılan bir maçın ardından resmi siteden sadece futbolcuları tebrik edip, teknik direktörü es geçmek de Galatasaray başkanına yakışmaz, 70 küsür yaşında adam çocuk gibi davranmaz.

Galatasaray Spor Kulubü Divan Kurulu Üyesi olmuş bir adama medyanın önünde eleman ayağı çekmez, doğrudur Fatih Terim Galatasaray' ın maaşlı çalışanıdır ama yine 70 küsür yaşında adam o "eleman" lafını bilinçsiz kullanmaz.

Eğer ortada bir kriz varsa ki bu olaylar yaşandığı zaman diliminde krizden başka bir kelime ile tarif edilemez. Bu krizi yönetmesi gereken Galatasaray Spor Kulübünün Başkanı ve Yönetim Kuruludur ve o süreci berbat yönetmişlerdir.

Bunların yanında elbette Fatih Terim' in de günahları, yanlışları olmuştur. Bir kaçını da yazmışsın zaten.

Artık Aysal şunu yaptı, Terim bunu yaptı diye tartışmak boş ve gereksiz. Galatasaray' ın menfaati için gerekirse Aysal gelip başkan olacak, gerekirse Terim de teknik direktör olacak.

Körü körüne birisini tamamen haklı, birisini tamamen haksız görüp, saflara ayrılmaktan vazgeçin artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fatih terim galatasarayda 3 sezonda son sezonun saymıyorum 6 maça çıktı takımın başında 75 milyon avro para harcamıştır hatta ben yuvarladım tam tamna 78 milyon avro hala kalkıpta utanmadan bizi lig şampiyonu yaptı zırvalarını konuşan adam ligin değerine bakıp harcanan paraya bakacak heee ben gerizekalıyım matematikten çakmam diyorsa susup oturacak.

Kaç doğumlusun bilmiyorum ama o dönem sırf 3 sene önce UEFA aldırdı diye ŞAMPİYON Lucescuyu BJK'ye verdik.

Lucescu BJK'yi şampiyon yaptı biz 70 transfer yapıp 0 şampiyonluk aldık.

Bu GSnin borçlarının bir kısmı oradan geliyor.Rijkaard falan bilmem ben 2002-2004ün savunması Rijkaard ve Mancini ile yapılmaz

o donemı hatırlıyorum merak etme. lucescu'nun gönderilmesi hata olabilir ama bunun konumuzla alakası yok. bahsettiğimiz sezonda bjk 100. yılındaydı ve tas gibi de kadroları vardı: sergen, ilhan, nouma, cordoba, tümer, pancu, zago gibi.. biz ona rağmen ligin flaş takımı g.birligine içerde puan kaybetmesek, adanaspor maçında hakkımız çalınmasa ve bjk'ye son dk golüyle yenilmesek sampiyon olabilirdik. senin o 70 transfer dediğin oyuncuların maliyeti; rjikaard ile mancini'nin harcattıgı kadar. dedigim gibi, ayrıca bir hocanın her sezon sampiyon olabilmesinin de imkanı yok. "ekonomik olarak batırdı" dersen isin icine tabiki de rijkaard'da girer, mancini'de girer. harcattıgı paralar ve kazandırdıklarını oranlarsan zaten sonucu görürsün.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt