Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tupcuye Ocaga kadar bekleyin ocakta tapusuyla verelim diyen kimdi hatirlayan var mi?

3-4 sayfa okudum isteyende haklı, istemeyende haklı... Nasıl çıkacağız bu işin içinden çözemedim.

Eğer geçmişte yaşananları tartışacaksak, aynı şekilde kazanılan bir maçın ardından resmi siteden sadece futbolcuları tebrik edip, teknik direktörü es geçmek de Galatasaray başkanına yakışmaz, 70 küsür yaşında adam çocuk gibi davranmaz.

Galatasaray Spor Kulubü Divan Kurulu Üyesi olmuş bir adama medyanın önünde eleman ayağı çekmez, doğrudur Fatih Terim Galatasaray' ın maaşlı çalışanıdır ama yine 70 küsür yaşında adam o "eleman" lafını bilinçsiz kullanmaz.

Eğer ortada bir kriz varsa ki bu olaylar yaşandığı zaman diliminde krizden başka bir kelime ile tarif edilemez. Bu krizi yönetmesi gereken Galatasaray Spor Kulübünün Başkanı ve Yönetim Kuruludur ve o süreci berbat yönetmişlerdir.

Bunların yanında elbette Fatih Terim' in de günahları, yanlışları olmuştur. Bir kaçını da yazmışsın zaten.

Artık Aysal şunu yaptı, Terim bunu yaptı diye tartışmak boş ve gereksiz. Galatasaray' ın menfaati için gerekirse Aysal gelip başkan olacak, gerekirse Terim de teknik direktör olacak.

Körü körüne birisini tamamen haklı, birisini tamamen haksız görüp, saflara ayrılmaktan vazgeçin artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hay ağzına sağlık be Arda abi :005:

gelsin 300milyon yuro harcatsın 75milyonluk top oynatsa lig için yeterde artar bile. biraz düzlüğe çıkınca kovar futboldan anlayanını getiririz sıkıntı yok

o donemı hatırlıyorum merak etme. lucescu'nun gönderilmesi hata olabilir ama bunun konumuzla alakası yok. bahsettiğimiz sezonda bjk 100. yılındaydı ve tas gibi de kadroları vardı: sergen, ilhan, nouma, cordoba, tümer, pancu, zago gibi.. biz ona rağmen ligin flaş takımı g.birligine içerde puan kaybetmesek, adanaspor maçında hakkımız çalınmasa ve bjk'ye son dk golüyle yenilmesek sampiyon olabilirdik. senin o 70 transfer dediğin oyuncuların maliyeti; rjikaard ile mancini'nin harcattıgı kadar. dedigim gibi, ayrıca bir hocanın her sezon sampiyon olabilmesinin de imkanı yok.

Yayın ve stad geliri mancininin 3 katı idi normal o fark

BJK taş kadro diyorsun ben de sana 70 transfer yaptı hepsi de çöptü taş kadroyu kurmak elindeydi kuradı diyorum.BJKyi taş yapan Lucescu idi Timer falan değil. Ayrıca ne pancusu arkadaş

2002-2004ü savunma

GSnin tüm gelirlerini harcadı o dönem

fatih terim galatasarayda 3 sezonda son sezonun saymıyorum 6 maça çıktı takımın başında 75 milyon avro para harcamıştır hatta ben yuvarladım tam tamna 78 milyon avro hala kalkıpta utanmadan bizi lig şampiyonu yaptı zırvalarını konuşan adam ligin değerine bakıp harcanan paraya bakacak heee ben gerizekalıyım matematikten çakmam diyorsa susup oturacak.

Hmm peki sattirdigi 45bin kombine? Cl de ceyrek finaller cl de kazandirdiklari? LSanirim onlari da hesaplamaya gerek yok lig sampiyonlugunu kucumsuyorsun ama cok iyi para geliyor aa yok 75m euro harcatmisti..ayni donemde fenerin harcadigi para ya aynidir ya fazladir.

6 şampiyonluğu var Galatasaray'la teknik direktör olarak.

7-8-9-10 lara yelken açalım hocam.

Gelsin bizim futbolcuları döve döve adam etsin.

gelsin 300milyon yuro harcatsın 75milyonluk top oynatsa lig için yeterde artar bile. biraz düzlüğe çıkınca kovar futboldan anlayanını getiririz sıkıntı yok

Terim gittiğinden beri Hamzator dışında şampiyon olamdık be Osman'ım. Futboldan anlayan birini de getiremiyoruz yahu :(

Erman abi diğer mesajlarımda olay akışlarını yazdım. Cımbızla kovulmayı aradan çekmişsin diğer yazdıklarım havada kalmış. Tekrar tekrar da yazmak istemiyorum.

Ben genelleme yapayım, muhtemelen sen de katılacaksın. Bu olayda ikisi de suçlu. Aysal'ın ilk sezon tüm ipleri Terim'e vermesi sonrası gelen şampiyonluk ve Terim'in o özlediği egoyu tekrar edinmesi. Daha sonra Aysal bu kulübün başkanı benim, ben şampiyon yaptım moduna girdi ama ipleri ele alamadı. Sonra mobbing başladı. Eleman lafı, medyaya atılan mesajların servisi falan derken birden sidik yarışına girdiler. Sonra olanlar oldu zaten.
Gökhan demek istediğini anlıyorum o konuda sıkıntı yok. Ben Aysal'ı severim lakin Aysal hatasızdır pürü paktır demedim hiçbir zaman. Aysal'ın da başkanlığı döneminde hataları olmuştur elbet lakin bu konuda Terim'i çok daha hatalı görüyorum. Çünkü sen bu takımın teknik direktörüsün başkanı değil. Madem benim egom var diyorsun başkan maşkan tanımam diyorsun o halde hocalığa değil başkanlığa talip olacaksın. Gideceksin ilk kongrede başkanlığa adaylığını koyacaksın. Yani arkadaş Aysal diyorsunuz eyvallah ama bu adam bir Aysal ile mi sıkıntı yaşadı? Fiorentina başkanı dahil herkesle papaz bu adam öyle değil mi?

Fatih Terim benim de imparatorumdu lakin demirören'in emrine girdiği günden beri değil artık değil. Ha sen Galatasaray başkanına posta koyar çeker gidersin lakin gidipte 6 ay önce yüzüne tükürdüğün adamın emri altına girmezsin onu da anlarım. O zaman bu kadar sert düşüncelere sahip olmazdım zaten. Kazanacağını kazanmışsın zaten mal varlığın dudak uçuklatır büyük ihtimalle. Lakin yine de paradan vazgeçemedi hocamız. "Aslolan Galatasaray'dır" veya "Mevzu Galatasaray ise gerisi teferruattır" diyen adamın yapacağı işler değil bunlar kimse kusura bakmasın.

Ben de Terim düşmanı falan değilim. Şu güzelim tablo bozulduğu için benim kadar canı yanan adam yoktur;

b7f685.jpg

Lakin şu tablonun bozulmasındaki en önemli aktör Aysal değildir.

Hmm peki sattirdigi 45bin kombine? Cl de ceyrek finaller cl de kazandirdiklari? LSanirim onlari da hesaplamaya gerek yok lig sampiyonlugunu kucumsuyorsun ama cok iyi para geliyor aa yok 75m euro harcatmisti..ayni donemde fenerin harcadigi para ya aynidir ya fazladir.

lan düdük hamza zamanındada galatasaray o kadar kombine sattı mancini zamanındada sattı bu birincisi.

İkinci olarak mancinide takıma cl de çeyrek oynattı ama takımdan gönderildi.

3. olarak başak şehir ne kadar bütçe ile oynuyor ona bak sen harcanılan para değil takım yaratabilmek önemlidir.İyi bir takım olursan ve gerekli bağlantıların varsa bu ligde şampiyon olmak yada kafaya oynamak son derece basit bir olay.

Gökhan demek istediğini anlıyorum o konuda sıkıntı yok. Ben Aysal'ı severim lakin Aysal hatasızdır pürü paktır demedim hiçbir zaman. Aysal'ın da başkanlığı döneminde hataları olmuştur elbet lakin bu konuda Terim'i çok daha hatalı görüyorum. Çünkü sen bu takımın teknik direktörüsün başkanı değil. Madem benim egom var diyorsun başkan maşkan tanımam diyorsun o halde hocalığa değil başkanlığa talip olacaksın. Gideceksin ilk kongrede başkanlığa adaylığını koyacaksın. Yani arkadaş Aysal diyorsunuz eyvallah ama bu adam bir Aysal ile mi sıkıntı yaşadı? Fiorentina başkanı dahil herkesle papaz bu adam öyle değil mi?

Fatih Terim benim de imparatorumdu lakin demirören'in emrine girdiği günden beri değil artık değil. Ha sen Galatasaray başkanına posta koyar çeker gidersin lakin gidipte 6 ay önce yüzüne tükürdüğün adamın emri altına girmezsin onu da anlarım. O zaman bu kadar sert düşüncelere sahip olmazdım zaten. Kazanacağını kazanmışsın zaten mal varlığın dudak uçuklatır büyük ihtimalle. Lakin yine de paradan vazgeçemedi hocamız. "Aslolan Galatasaray'dır" veya "Mevzu Galatasaray ise gerisi teferruattır" diyen adamın yapacağı işler değil bunlar kimse kusura bakmasın.

Ben de Terim düşmanı falan değilim. Şu güzelim tablo bozulduğu için benim kadar canı yanan adam yoktur;

b7f685.jpg

Lakin şu tablonun bozulmasındaki en önemli aktör Aysal değildir.

Bu mesajına benzer bir mesajı ben de atmıştım geçmiş dönem. Bazı cümlelerimiz bile aynıydı hatta. Resim de aynı şekilde.

Bu tabloyu bozmaya kimsenin hakkı yoktu. 60-70 yaşlarındaki adamlar kiminki daha büyük meselesine girdi. Olan bize oldu. İkisi de suçlu. Yazıklar olsun. Daha ne diyeyim ki..

Terim gittiğinden beri Hamzator dışında şampiyon olamdık be Osman'ım. Futboldan anlayan birini de getiremiyoruz yahu :(
işi oraya kadar getirdikten sonra baştaki yöneticilerde eşşek ve şovmenden ibaret değil ya reis bak faruk süren ne yaptı terim italya ya gidince gitti luce yi buldu getirdi veya önerileri iyi analiz etti vs. adam işi biliyor çünkü.
yani yöneticiler işten biraz anlasın ve iyi niyetli olsun yeterki gerisi gelir. gerek profesyoneller gerekse yöneticiler başarıyı sahiplenme sevdasına girişince sadece birbirlerini değil camialarıda uçuruma sürüklüyorlar. ondan sonra böyle ters dönmüş tosbağa gibi debelen dur senelerce

FT kötü adamdı gönderilmesi gerekiyordu diyelim bunu anladık.kaçak başkana sormak lazım adnan öztürkten ne istedin albayraktan yada ali dürüstten ne istedin de o güzelim yonetımı bozdun küstürdün.candan erçetinlerle klubu yonetemeyince takımı dedelere bırakıp kaçarken hiç mi için sızlamadı.elalemın şikeci başkanı hapislerde yattı yine senin gibi kaçmadı.canlı yayında rasim ozan kütayhalı GS başkanının özel cep telefonunda ki msj ları nasıl açıklar FT min kovulacagını nasıl soyler bunu biri açıklasın.başkanın savunması daha komik.benim tlf num hep ortadadır..:))

Eğer geçmişte yaşananları tartışacaksak, aynı şekilde kazanılan bir maçın ardından resmi siteden sadece futbolcuları tebrik edip, teknik direktörü es geçmek de Galatasaray başkanına yakışmaz, 70 küsür yaşında adam çocuk gibi davranmaz.

Galatasaray Spor Kulubü Divan Kurulu Üyesi olmuş bir adama medyanın önünde eleman ayağı çekmez, doğrudur Fatih Terim Galatasaray' ın maaşlı çalışanıdır ama yine 70 küsür yaşında adam o "eleman" lafını bilinçsiz kullanmaz.

Eğer ortada bir kriz varsa ki bu olaylar yaşandığı zaman diliminde krizden başka bir kelime ile tarif edilemez. Bu krizi yönetmesi gereken Galatasaray Spor Kulübünün Başkanı ve Yönetim Kuruludur ve o süreci berbat yönetmişlerdir.

Bunların yanında elbette Fatih Terim' in de günahları, yanlışları olmuştur. Bir kaçını da yazmışsın zaten.

Artık Aysal şunu yaptı, Terim bunu yaptı diye tartışmak boş ve gereksiz. Galatasaray' ın menfaati için gerekirse Aysal gelip başkan olacak, gerekirse Terim de teknik direktör olacak.

Körü körüne birisini tamamen haklı, birisini tamamen haksız görüp, saflara ayrılmaktan vazgeçin artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gökhan'a cevaben bir mesaj yazdım ağabey. İkinciye tekrar etmeyeyim. Aynı mesaj bu yazdıklarına da cevap olur diye tahmin ediyorum.

Yayın ve stad geliri mancininin 3 katı idi normal o fark

BJK taş kadro diyorsun ben de sana 70 transfer yaptı hepsi de çöptü taş kadroyu kurmak elindeydi kuradı diyorum.BJKyi taş yapan Lucescu idi Timer falan değil. Ayrıca ne pancusu arkadaş

2002-2004ü savunma

GSnin tüm gelirlerini harcadı o dönem

o sezon 10 milyon euro falan harcadık biz bonservislere.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt